Vurdert: Fresh Sugar Tulip Tinted Lip Behandling

Folkens! Der'Det er en ny, nyfarget leppebalsamskygge i byen, og jeg vet at jeg sa denne siste gangen, men jeg tror det'er den beste ennå.

(Den siste nyansen " bare skyggen jeg elsket, var på det tidspunkt kirsebær, en semi-ren kirsebærrød som kom ut i 2013.)

Nå er de'har gått og introdusert en varm rosa, kalt Tulip. Og fordi hot pinks trump røde i min verden, det's gå rett inn i topplasseringen.

Selv den ytre emballasjen er den søteste:

I tilfelle du'Ikke kjent med Fresh Sugar Tinted Lip Behandlinger, de'Bli en linje med fantastiske leppebalmer, tilgjengelig i klare pluss 10 fargete nyanser. (Inntil Cherry og nå Tulip, var jeg ikke't inn i tintene, men det's bare meg.) Men selve formelen er utmerket.

Du'Jeg vil bli vunnet umiddelbart med sukkerholdig sitrus duft, og da'vil sette pris på den ikke-fettete fuktigheten. Du får også SPF 15 og en mest naturlig formel som inneholder castor, jojoba og olivenoljer, men ingen mineralolje, petroleum, parabener eller ftalater.

Det kan se ut som en kjernehvit rosa i røret, men la meg forsikre deg om at den går ganske ren-ish. Du kan gjøre ett raskt lag, eller du kan bygge den opp for enda mer intensitet.

Her's hva jeg mener, og jeg aner ikke hvorfor dette bildet er så gigantisk:

Her, se på meg iført det slik at du kan få en bedre følelse av hvordan dette er på leppene dine.

Awkwardness til side (fordi det er vanskeligere enn å ta bloggbilder av deg selv ?!), tror jeg at du fortsatt kan sette pris på utmerketiteten til denne tonede leppebalmen. Den's har noe anstendig, rosa pigment, men ikke så mye som det's tung eller vanskelig å ha på seg. 

Og selv om jeg elsker min nye Marc Jacobs Kiss Pop i Pop-Arazzi 606 (gjennomgått her!), Kan du være sikker på at jeg'Jeg kommer til min Fresh Sugar Tulip kommer vintertid. En tonet balsam er bare så mye mer tilgivende på tørre lepper, og bonusen med denne er at du fortsatt får dosen din, varm rosa!

Hvor får man kjøpt

Finn Fresh Sugar Lip Treatment i Tulip hos følgende forhandlere:

Si din mening

Har du sjekket ut Tulip ennå? Hva's din favoritt tonet leppebalsam?

Leave A Comment

5 + 5 =