Vil Radical Skin Care’s Instant Revitalizing Mask gi deg en glød?

Hva gjør du når huden din ser bra ut, kanskje det's PMS; kanskje du'Jeg har nettopp vært våken i for mange timer, og likevel trenger du å presse på og på en eller annen måte se halvveis anstendig for kvelden?

Du gjør en ansiktsmaske før spillet, det's hva. Noe å få sirkulasjonen til å gå; å forsiktig eksfoliere og hydrere slik at du ikke't trenger å bare stole på et høydekkende fundament til falsk god hud. Som en rask ansiktsbehandling, hvis du vil.

Ja, du kan gjøre dette i to trinn (se min "Peel, Mask, Moisturize" mantra). Men sannsynligvis, hvis det's på slutten av en ukedag, ain'Ingen har tid til det. Derfor trodde jeg Radical Hudpleie's Instant Revitalizing Mask, over, hørtes ut som det ultimate. Kanskje du kan'Jeg har lagt merke til dette nye skjønnhetsmerket, som dukker opp på Sephora i det siste, og får dekning i magasiner. Hele avtale er høy styrke, høy ytelse hudpleie som gir deg "radikale resultater" og dermed navnet. Måtte innrømme, jeg var fascinert.

Den Instant Revitalizing Mask lovet å, vel, revitalisere ansiktet mitt. Og hvem ville ikke't vil ha det? Den's som er ment å berolige, hydrere og øke utstråling ... men de bruker også skjønnhets-BS-termer som "lærer huden å puste", "fylle på energi" osv. Vel, uansett. Hvis det forlot huden min glødende, kunne de si hva de vil. Åpenbart var den andre kule delen at den skummer, popper og fizzer på kontakt. Moro!

Her's hygienisk pumpebeholder:

Og her's hvordan masken ser ut som "litt gulaktig" og du kan se den's begynner å fizz.

Dessverre forsøker tre separate testing senere, og jeg'Jeg har ennå ikke lyst til å forlate ting i ansiktet mitt i lengre tid enn 60 sekunder. De'Ikke sjokk om de høye bestanddelene. På min følsomme hud stakk den som en tisse! Bare så kløende og irriterende at jeg ikke kunne'Ikke engang stå den.

MEN! Dette gjør ikke'jeg mener det ikke'Det er et crap-produkt. Den'Det er bare skit for folk med følsomhet. Jeg fikk moren min til å prøve det, for å se om det bare var meg som ikke kunne't tolerere det og hun var helt fin. Faktisk elsket hun hvordan det føltes og luktet, og trodde det gjorde en reell forskjell i å gi ansiktet en glød. Hvis du har ganske elastisk hud, så tror jeg Radical Hudpleie's er masken som'Jeg gir deg flest resultater.

Meg, jeg vil holde fast med Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask, som også har en boblende handling, men gjør ikke't irritere meg i det hele tatt:

Det er bare å våkne opp huden din, så det føles litt lysere / jevnere før sminke.

Andre boblende masker du kanskje vil vurdere, inkluderer Malin + Goetz Detox Face Mask:

Og Dr. Brandt Detoxygen Experience (en annen av min mor's favoritter):

Nevnte jeg at disse fizzing hudpleieprodukter er litt av en ting? Jeg har bare arkivert en hudpleiehistorie for ELLE Canada, og en godbit var på karbonerte hudpleieprodukter som en fremvoksende trend. Tilsynelatende, de'er super-populær i Japan, der kravet er at boblene bidrar til å øke sirkulasjonen og gi deg en glød (samme som disse maskerne jeg'm snakker om).

Skal du prøve denne trenden? Hvis du'ser etter en quickie nighttime beauty boost, sier jeg ja "bare vet at det Radical Skin Care-produktet er faktisk litt radikalt.

Handle historien

Si din mening

Bruker du en ansiktsmaske for å få en glød før en kveld ute?

Har du prøvd noen av disse?

Oppdaget andre fizzing ansiktsprodukter?

Leave A Comment

96 − 93 =