Vi presenterer Smith & Cult, den nye neglelakslinjen du trenger å vite

En swanky ny neglelakk linje har nettopp lansert, og jeg'Jeg er fullstendig besatt av det. 

Smith & Cult er den siste skapelsen fra Dineh Mohajer, grunnleggeren av kulten '90s spiker merkevare Hard Candy. Selv om ikke-tradisjonelle nyanser er nå normen, ble den tidligere pre-med-studenten slått av skjønnhet mogul kan krediteres for å gjøre dem vanlige for 20 år siden, som den nå ikoniske babyblåen som hun først blandet for hånd i hennes sovesal! 

Nå er Dineh tilbake med Smith & Cult, en 5-fri neglelakklinje med fokus på høy ytelse og glansfull glans. Jeg mener det når jeg sier at disse tingene er flink. Som ut av alle hundrevis av neglelakk jeg'Jeg har prøvd, dette kan være min all-time favoritt "no joke". Retailing for US $ 18 stykke, disse små gutta er'T billig, men de'Jeg er verdt hver jævla krone. Her's hvorfor.

Flasken

Foruten disse Smith & Cult-poleringene er gal-god kvalitet (deg'll se det med fargene), kan vi ta et øyeblikk å sette pris på hva som er den vakreste flasken neglelakk jeg'har jeg sett? Disse tingene er nydelige og luxe og elegant. Jeg vil gjerne ha mitt eget displayet for dem. 

De hamrede toppene er litt edgy, men blir balansert med en kort, rund flaske. Og det logo. jeg kan't håndtere hvor bra merkevaren er her.

Børsten

Jeg må også gi en utrop til penselen. Fordi flasken er ikke'T den typiske, høye formen, børsten og håndtaket er mye kortere. Jeg var skeptisk først, men jeg'Jeg har nå overbevist det's en av de beste børstene jeg'jeg har prøvd det. Kort håndtak gir meg mer kontroll over polsken og gir en mye bedre applikasjon. 

La nå's komme inn i fargene så jeg kan fortelle deg hvor mye jeg elsker hver farge ... og så noen! Gjør deg klar til å få permanente hjerte øyne, dere. 

Konger og tyver

Farge: på punkt. Navn: på punkt. Jeg elsker Kings & Thieves, en mørk blekkblå. To enkle strøk og dette var bra å gå. Don'du vil ha dette på neglene dine?

Hun sa ja

For en lysere gråblå "beskriver de dette som en periwinkle" Hun sa Ja, det er ganske kjempebra. Formelen var en drøm og to strøk var akkurat. #feilfri

Kundalini Hustle

Ok, så denne røde er en veldig god rød, men jeg'Jeg kommer ikke til å lyve og si Kundalini Hustle er en total må-ha. Formelvis, den's fantastisk, så ja det's helt verdt det hvis du'leter etter en kvalitet crimson. Men hvis du'Jeg har noen røde i stash, sjansen er deg'Jeg har allerede en som ligner denne skyggen. Der's egentlig ikke noe så spesielt med det, men det's er fortsatt verdt det fordi emballasjen er sååå bra. 

Knuste sjeler

Jeg legger Shattered Souls, en klar base med flekker gull, over Kundalini Hustle og bare se hvor pen det er. Plus, dette var bare en sveipe av glitter! Bare én! Jeg elsker hvor jevnt det brukes, og egentlig, gull og rød ble bare laget for hverandre. 

Psycho Candy

Hvor fantastisk er disse navnene? PsykopatCandy er en søt koral som var perfekt i to strøk og super-ugjennomsiktig. 

Vegas Post Apokalyptisk

Så mye ja skjer her. Først av alt, rosa; For det andre, rosa holografisk; tredje glitter. Jeg gjør n'Jeg trenger ikke å fortsette, men jeg vil "Vegas Post Apocalyptic", en fint malt rose gullglitter i en klar base, gir meg livet. Paired med den perfekte koralen som er Pyscho Candy, tror jeg jeg bare gjorde den beste polske kombinasjonen noensinne. Du'gjerne velkommen. 

Skitten baby

Den svarte basen av Dirty Baby er syltetøy med mikro sølvglitter og jeg kan'Ikke få nok. 

Og der har du det, min siste nagelbesettelse! Gledelig handling!

Hvor får man kjøpt

Finn Smith & Cult online på:

Har du sjekket ut Smith & Cult ennå?
Hvilke nyanser er dine favoritter?

Leave A Comment

− 3 = 4