Spørsmål: Hvordan bruker jeg Eyeliner på det nedre lokk?

Fortell meg om dette noen gang har skjedd med deg. Du'Gjør deg klar for en natt ute, kanskje spiller noen få låter, gjør' øye sminke alle smoky og ting. (Og virkelig "isn't dette, oftere enn ikke, den beste delen av natten?) Uansett, du're zipping om med eyeshadow og eyeliner som en slags makeup maestro. Du ser bra ut (hvis du ikke'ikke si det selv). Men så ... noen timer senere ... får du et glimt av deg selv i speilet og det'er alle borte sør.

Bokstavelig.

Jeg'Jeg snakker om tilfelle av migrerende øyenskygge. Og Eyeliner også. Den's et problem. Leser Ashley skriver: "Det ser så bra ut på modellene, men når jeg gjør skygge eller liner under øyet spør folk meg om jeg hadde en tøff natt! ... ikke akkurat riktig reaksjon. Hvordan gjør du det uten å se veldig sliten?"

Jeg hører deg Ashley. Det ser flott ut på modellene. Jeg'Jeg har snakket opp ser slik ut (fra Roberto Cavalli's S / S '11 vis):

og dette (fra Oscar de la Renta's S / S '11 vis):

og til og med dette (Frøken Hilary Duff i sin boksignal tidligere i uken):

Og så's en under-eye makeup entusiast å gjøre?

Først av alt, forberedelsen er halv kampen. Hvis du're sette noen betydelig mengde eye makeup på deg virkelig bør bruke en primer. Se etter en som er laget spesielt for øyet og påfør det ikke bare på topplokket, men under de nedre øyene. Det vil hjelpe fargene til å kle seg og forhindre dem i å smøre.

Jeg'Jeg har nevnt før (så nylig som i går, tror jeg) at jeg liker denne, som du kan kjøpe hos Murale, det dobler som en concealer, også!

Urban Decay har også nettopp sendt meg noen av deres fantastiske Øyenskygge Primer Potion, som kommer i både usynlig og flere andre naken / glitrende overflater (nyanser nedenfor lanserer til jul!). Så du kan bruke den på samme måte:

Når det gjelder fargeprodukter, selv om primeren vil hjelpe, for ekstra forsikring vil du at de skal være vanntett, smussbeskyttende, smeltebestandig... Noen slags-bevisst. (Et annet synonym er "langvarig.")

To øyenskygge merker å prøve: YSL Ombre Solo Varig Radiance Utjevning Øyeskygger og Revlon Colorstay Eyeshadows

Lysere farger er åpenbart mindre risikable enn dype, røykfylte nyanser, og husk å konsentrere fargen i midtdelen, rett under iris. Her'er et eksempel på hva jeg'm snakker om "dette var hva sminkeartist David Goveia gjorde på meg på Clairol-arrangementet som vi var vert i august. (Ikke sikker på hvorfor huden min ser så rar ut og spettet her ... Jeg vil skylde på belysningen.)

Til eyeliner, selv om jeg snakket om Hilary Duff, bruker den den vanlige måten i stedet for å stramme for en av hennes bokstartskonkurranser, tror jeg at hvis migreringsforingen er et problem for deg, må du virkelig bli kjent med fôr vannlinjene.

Ja, det vil fortsatt smøre litt etter noen timer, og dette kan ikke bli hjulpet fordi øynene våre bare produserer tårer som vil vaske fargen bort. MEN det er fortsatt sitter nærmere øynene dine enn eyeliner på vanlig måte ... så det'Derfor er det'Jeg kommer ikke til å dra ansiktet ditt helt ned når det smelter.

Det er et helt innlegg jeg skrev dedikert til de beste langvarige liners for å oppnå strammende effekt. Merkene som kom ut på toppen, inkluderer Make Up For Ever Aqua Eyes, Bobbi Brown's gelforing og ulike tilbud fra M.A.C.

Når du gjør denne typen øye sminke, det'Det er sannsynligvis en god ide å bære et lite speil med deg og kanskje noen Kleenex eller sminke kluter, slik at du kan sjekke deg ut hver time i timen (!) og sørg for at ingenting er på vei. Beklager, dette utseendet er ikke et lite vedlikehold.

Endelig tips: Pass på at du har brukt concealer på indre og ytre hjørner av øynene dine, da det vanligvis er mørke områder der, og det er enda viktigere å bringe lys til dem enda viktigere når du've skygget under øyet. Du kan også bruke litt hvit høyttaler på det indre & # x201C; V & # x201D; for litt ekstra glitrende. Mitt favorittprodukt for dette er Last's EyeLighter:

Så fortell meg nå...

Bruker du noensinne øyenskygge eller eyeliner under øynene dine?

Eller er du strengt øvre øyelokk slags jente?

Har du noen andre tips om dette emnet? Fordi jeg er overbevist om at det nedre lokket er der alt handlingen er nå. Egentlig.

Leave A Comment

6 + 4 =