Slik bruker du en ansiktsmåke (og hvorfor du trenger en!)

Ansiktet mitt er som, så dyster i dag. At's fordi jeg startet morgenen min med en ansiktsbehandling på International Dermal Institute "a.k.a. stedet hvor Dermalogica-hudterapeuter går på tog, og hvor media noen ganger blir invitert til hånd-ned BEST-hudbehandlinger i byen. (Den'er ikke åpen for publikum, unfortch, men du kan få samme 75-minutters Dermalogica ansiktsbehandling på ethvert spa som tilbyr dem. Jeg føler meg bare mer spesiell komme til Dermalogica HQ.)

Uansett, i dag fikk min terapeut (som i hudfarge) å snakke med meg om ansiktsmister, fordi hun brukte en på meg som definitivt bidro til den nevnte dystre gløden. Og bare i forrige uke snakket jeg med Janine om ansiktsmister også ... og uken før hadde jeg noen ankommet i posten. Så la's bare si at denne produktkategorien er i tankene mine i det siste. Og det er noen viktige ting jeg vil fortelle deg om det. Klar?

Ikke alle ansiktsmister blir skapt like

At's fordi noen faktisk er rett termisk eller mineralvann. Dette er de gamle skolens tåker som har eksistert i mange år, sikkert du'er kjent med dem?

Tenk La Roche-Posay:

Eller Evian:

Deretter er det nye generasjons sprøyter, som har vann, men også hydrerende ingredienser som essensielle oljer, botaniske ekstrakter eller glyserin.

Dermalogica's Ultracalming Mist, som jeg'm modellering i dag, er et eksempel:

En annen er denne Caudalie Grape Water Soothing Moisturizer Spray, som bare krysset pulten min:

Enda en annen er Boscia's Balancing Facial Tonic (gosh I'Jeg har snakket opp Boscia mye i det siste, havn't jeg?):

Uansett, hvorfor bør du bryr deg om at det finnes to forskjellige typer ansiktsmister? Fordi hvis du bruker en slags feil vei, kan du tørke ut i stedet for å hydrere huden din, det's hvorfor.

Den riktige måten å bruke en termisk eller mineral vanntåke

Så du vet hvordan før de flyflytende grensene kom inn i spill, mange kvinner (inkludert moi) ville bringe en termisk vanntåke i deres bærebjelker og sprøyte den liberalt gjennom hele flyturen? Ja, det var egentlig ikke den riktige tingen å gjøre. Den'er ikke engang den riktige tingen å gjøre på bakken.

Årsaken er at uten fuktighetsgivende ingredienser for å binde fuktighet til huden din, fordamper vannet bare å gjøre huden din faktisk tørrere enn den skulle begynne med. Oops! Dette kan være bra hvis du'Jeg har fet hud, men jeg tror at selv fet hud trenger hydrering, så jeg ville ikke't anbefaler det.

I stedet er måten å bruke en termisk eller mineralsk tåke til...

1. Hold den omtrent fem eller seks inches unna ansiktet ditt og spritz.

2. La det sitte for kanskje et minutt eller så, og så (VIKTIG VIKTIG) slett av overflødig med et vev.

Det forteller deg faktisk å gjøre dette på etikettene (se her og her), men hvis du'Bli som meg, det gjorde du ikke'ikke les dem. Igjen, oops! Faktisk, det'Jeg er sannsynligvis en stor skjønnhetsbransjens oke, for hver gang jeg jobbet på personalet, visste hver magasinets skjønnhetsredaktør, inkludert meg, ansiktstestet hele dagen. Og ingen av oss blottet!

Selvfølgelig, du ikke'Du trenger ikke å bekymre deg for dette hvis du'Jeg har en av de nye hydratiserende tåke. Jeg spurte Dermalogica hudterapeut om dette igjen i dag for å være sikker, og hun bekreftet det. FAKTUM.

Andre måter å bruke ansikts tåke på

Så, i tillegg til den ovenfor nevnte metoden (som en hudoppfriskende pick-me-up på midten av dagen), er det noen andre programmer for disse praktiske prodzene...

1. Under fuktighetskrem

Jeg har GOT å begynne å gjøre dette. Hver gang jeg skriver årlig tørr hud / vinter hudpleie magasin historie, jeg'm påminnet av hvilken som helst hudlege jeg'm intervjuer det'Det er viktig å bruke kroppsrøret på fuktig hud rett ut av badekaret eller dusjen. Fuktigheten blir låst bedre på den måten. Så hvorfor aren'Vi gjør det samme for våre ansikter?

Dette var et annet tips jeg plukket opp i dag. Etter rensing, gi huden din en grundig tåke og så tørk uten fuktighet, bruk fuktighetskremet ditt rett oppe. Fordi du're fanget vannet med et annet produkt, det gjør det ikke'Uansett hvilken type ansiktsmåke du bruker her.

2. For å få en "baby tekstur" med sminke

doesn't "baby skin" høres ut som en ønskelig ting å ha? Jeg tror jeg'Jeg har skrevet om dette her før, men la meg gjenta meg selv. Den store Gordon Espinet (VP for sminkeartikkelse for MAC) introduserte meg til dette begrepet, og det betyr hud det's som deg'er på ferie på stranden, alt plump og hydrert minus brunfargen og fargen.

Måten å få det, sier han, er (du gjettet det) med en ansiktsmåke. Tilsynelatende, for hvert lag (av fuktighetskrem, primer, sminke, hva som helst) som du legger på huden din, bør du tåke. Jeg antar nå at det er et godt tidspunkt å nevne at M.A.C's ansikts tåke kalles Fix +:

Målet er å mette huden din, men ikke få den til å dryppe våt ... og så lag på den andre prodzen som vanlig. Hvis du prøver dette, gi meg beskjed hvis du tror det gjør en forskjell!

3. For å sette sminke og fjern den pulverformede finishen

Dette er måten jeg vanligvis bruker MY ansiktsmister på. (Selv om jeg'Jeg kommer til å være mer flittig nå om alternativer # 1 og # 2.) Uansett, jeg forakter for det første utseendet på en pulveraktig sminke-skjønnhet, selv om jeg bruker HD-pulveret daglig på T-sonen. Det er derfor jeg taper! Som det siste skrittet i min rutine, kutter det helt den kalkholdige matte-ness og får det til å se ut som om jeg'Jeg har ikke sminke ... bare sunn, dugg, normal hud.

Hvis du prøver dette, gjør du det'vil du sørge for deg'Bruk en hydratiserende spray som jeg nevnte ovenfor, og også en som's sprer vannet i en fin, jevn tåke i stedet for store spruter. Don'Ikke hold sprayet for nært eller det'Jeg gjør sminke sminke. Jeg liker faktisk å bruke det samme trikset du gjør med duft "tåke en sky i luften og gå gjennom det. Gjenta etter behov.

Fortell meg:

Bruker du en ansikts tåke? (Hvilken?)

Visste du at de termiske kan tørke deg ut??

Har du noen andre måter du liker å bruke din tåke? Fortell oss!

Leave A Comment

+ 84 = 94