Redaktørens valg: Gjør opp for evig vannbasert ansikt og kroppsstiftelse for lett, byggbar dekning

Ikke en uke går der hvor jeg don'Ikke bruk Make Up for Ever's Face & Body Liquid Makeupi det minste en gang.

Kanskje selv syv ganger, hvis jeg virkelig trenger å se anstendig. Og det's har vært tilfelle siden midten av 2012, som er som hundre år i skjønnhetsprodukttid.

Hvis du legger stor vekt på mine ramblings her, så vet du at jeg sannsynligvis nevner disse tingene på bloggen minst en gang i uka også. 

At'sannsynligvis hvorfor jeg hadn'T gitt F & B sitt eget innlegg til nå. Men siden sminke for alltid er i ferd med å lansere ennå en annen nytt fundament neste måned (den mye forventede, høyere dekning Ultra HD), trodde jeg jeg'D klemmer deg i en ode til denne først, fordi jeg'Jeg er 99 prosent sikker på at jeg'Jeg kommer tilbake til det.

Du skjønner, jeg plikter pligt og rapporterer på den andre, nyere, nyere grunnlag som kommer meg ... men jeg vender alltid tilbake til Face & Body.

Hvem vet når dette til og med lanseres, den første Sephora-anmeldelsen går tilbake til 2008, men det kom inn i min verden på en sjanse anbefaling fra en publisist som må være min grunnleggende tvilling. Ikke bare deler vi den samme hudtone (en noe vanskelig å matche rettferdig, nøytral nyanse), men vi begge hater faktisk følelsen av fundament og bare slitte den ut av nødvendighet. 

Er dette kjent for deg? Så mange ganger når jeg'Jeg prøver å fungere, alt jeg kan tenke på, kommer til å vaske det av ansiktet mitt. Den's tykkelsen, de rare duftene, følelsen av at porene mine er, er kvelende. Dessuten vil jeg at huden min skal ligne HUD nærbilde, ikke som jeg'm har en fulldekkende sminke. 

Som jeg snart oppdaget, sminke opp for alltid ansikts- og kroppsflått av alle disse boksene. Jeg tror at ordene "livsforandrende" ble bandied om, og de var helt riktige, i hvert fall for mine behov.

Så det var en veldig langvarig introduksjon. La's ta en nærmere titt:

Her's hva's er forskjellig om denne formelen:

De anbefaler faktisk at du rist glasset (glass) før bruk, selv om jeg'Jeg har aldri opplevd noen problemer med separasjon.

Jeg vil si dekning er ren, men kan gå opp til omtrent middels, hvis du bygger den. (Faktisk kan du bygge og bygge og bygge, men det vil aldri se tungt ut.) Lysheten er akkurat det jeg ser etter i en grunnlag, fordi det ser mye mer naturlig ut hvis du gjør et rent overlag, og så spot -conceal (eller pinpoint skjul, som Lisa Eldridge kaller det) hvor mer dekning er nødvendig. Ikke noe poeng i å ha tonnevis av tunge kamouflage hvis du bare trenger det på noen få steder.

De sier Face & Body er bra for normale hudtyper. Jeg hadde faktisk en makeup artist fortelle meg at det var "for fuktighetsgivende" og at HD-usynlige dekselet ville være bedre for min kombinasjonshud, men jeg'Jeg har funnet det motsatte. (Kanskje jeg bare hadde en dårlig huddag da hun sa det?) Målet er alltid så døvt, men aldri fettete, og det gjør det ikke'Ikke fremheve noen flakete flekker eller andre ufullkommenheter, som tyngre formler pleier å. For meg gjør det bare at huden min ser jevnere ut, men ikke som jeg'm har på seg sminke, som er mitt mål. Og fordi det's vanntett, det varer hele dagen.

Dette er ingrediensene:

Aqua, hydrogenert polyisobuten, sorbitansesekloleat, cykolentasiloksan, metylpropandiol, glycerin, butylenglykol, Mangifera Indica-frøolje (Mango Seed Butter), akrylater / C10-30-alkylakrylatkorspolymer, tetranatrium EDTA, duft, PEG-8, fenoksyetanol, trometamin, kalium Myristat, klorfenesin, metylparaben, propylparaben, kaprylylglykol, natriumpolyakrylat, panthenol, hexylkanal, limonene, citronnellol, geraniol, butylfenylmetylpropional, linalool, alfa-isometylionon. Kan inneholde: CI 77891 (titandioxyd), CI 777493 (jernoksyder), CI 77492 (jernoksyder), CI 77499 (jernoksyder).

En annen grunn til å elske dette? Det er 19 nyanser. (Så ikke den Dior lyset til mellomstore rosa virksomheten vi snakket om den andre dagen.) Der'Jeg kommer til å være en nyanse her for stort sett alle.

Vel, slags. Jeg'Jeg er sikker på deg'lurer på hvorfor jeg'm viser deg to flasker, og det's fordi jeg bruker begge. Blandet sammen. Normalt ville jeg aldri gjør dette mye arbeid for et fundament, men Face & Body er unntaket.

Jeg startet med bare Pink Porselen 38, som er den lysere nyansen ("for porselenhud med rosa undertoner"). Jeg finner det mer nøytral enn rosa, så tonen er i seg selv. Men det'Det er et lite lys for meg, med mindre det's midt på vinteren. Så da er en av Make Up for Ever's canadiske makeup artister fargematchet meg til Porselen 2, som er den mørkere "for lys hud med rosa undertoner". Her er de rett ut av pumpen:

Og blandet (se hvordan liquidy?):

På egen hånd finner jeg Porselen 2 bare litt for mørk / peachy for å gi meg dekning jeg vil ha, så jeg bare blander en dråpe med den Pink Porcelain 38, på baksiden av hånden min. Dette bildet er en 50/50 blanding, men du får ideen. Det blir en ganske søt hudkamp!

(Merkelig, Ivory 20 wasn't en kamp. For lett og for gul.)

Her's blandingen på huden min, sammen med Make Up For Ever primers jeg raved om her.

Bare ring det til YSBB. (Din hud, men bedre.) Det føles som deg'Ikke bruk noe, og du kan helt komme bort uten å priming eller powdering det'Det er ikke en av de grunnene som absolutt må settes. Det gjør bare huden din frisk og frisk.

Fortell meg hva du synes nedenfor!

Hvor får man kjøpt

Finn gjør opp for evig Face & Body Foundation på Sephora.

Har du prøvd dette grunnlaget enda? 
Hva syntes du?

Leave A Comment

1 + 9 =