Redaktørens valg: En Vegansk Liquid Lipstick i 6 Kremfulle, Levende Skygger

Når Lush først lanserte sin makeup linje i 2012, jeg'Jeg er ærlig ... Jeg var ikke'Jeg forventer ikke mye. Den britisk baserte kroppsomsorgen emporium har alltid vært en go-to for duftende såper og bad bomber, ikke farger kosmetikk.

Deretter hadde de et fargeskjul i butikkene som du var ment å snurre, og når det stoppet, plukker du sminke-nyanser som "snakket til deg" mest. Ikke fordi de var praktiske eller hva som helst, men fordi du ble trukket til dem følelsesmessig på det tidspunktet, et konsept basert på fargeterapi. 

Jeg husker å velge en Barbie-rosa glimmer leppestift som angivelig mente jeg var "boblende" og en lime grønn øyeskygge som sto for "intuisjon". Det ble heller ikke slitt. Ikke rart de've siden pensjonert den ideen til fordel for folk som bare plukker fargene de liker best!

Siden da har jeg'Jeg har prøvd kremøyeskyggen i Sofistikert, som jeg elsker, og i dag, jeg'Jeg skal vise deg et stort utvalg av sine leppestifter. Hvis du spør meg, gjør Lush ikke't trenger de fargeterapi gimmicks, fordi produktene virkelig snakker for seg selv!

Frodig leppestift

Så disse er flytende leppestifter som gir høy effekt, full dekning farge i en myk, kremaktig, fuktighetsgivende base.

Det var faktisk basen som fikk min oppmerksomhet, da Lush minnet meg om deres eksistens for noen uker siden "'s jojoba olje. Jeg elsker denne oljen fordi den's stabil og en utmerket hydrator. Pluss det's kommer ikke til å irritere, i motsetning til andre vanlige lip ingredienser (jeg'jeg ser på deg, vitamin E).

Andre naturaler inkluderer candelilla og rose voks, med trygge syntetiske stoffer som pigmenter. Så det's ikke en fullstendig naturlig produkt, men det er 100 prosent vegansk og grusom, med en svært minimal ingrediensliste overordnet.

Emballasjen er en glassflaske med en unik applikator som jeg'Jeg har aldri sett med kremøyeskygger. 

Du kan enten bygge opp fargen over leppene dine for en dristig, ugjennomsiktig utseende eller dab på mindre og bland så's mer ren og farget. Fargingen er ingen vits, forresten, disse fargene varer veldig lang tid! At'Jeg er faktisk min foretrukne måte å bære dem på, og fyller definitivt et gap i min leppe garderobe, siden jeg gjorde det'Ikke ha noen naturlige flekker. 

Hvis du'Jeg skal bære dem mer som en tradisjonell leppestift, så husk bare at du'Du må bruke litt mer tid på å perfeksjonere kantene dine, siden formelen er ganske tynn, og applikatoren er ikke't det presise. En lip liner som den helt naturlige Lily Lolo en ville være et flott tillegg!

Bonus: Disse fungerer også godt som slitesterke bluss / kinnflett!

Ok, på fargene. Det er 12 nyanser å velge mellom, og Lush sendte meg tre til å prøve. Jeg likte dem så bra, jeg kjøpte tre flere meg selv!

Perspektiv

Perspektiv er beskrevet som en nakenrosa. Den's den palestiske og mest nøytrale skyggen av gjengen, men mørkere enn de fleste nudder, så det dekker opp min naturlige lip tone godt. Den's så stor "leppene dine, bare bedre skygge", med en subtil iridescens og støvete undertoner som holder den fra å se for søt. Det virker også vakkert på blek hud som en rosenrød rødme!

Ingredienser: Organisk Jojoba Olje (Simmondsia Chinensis), Candelilla Wax (Euphorbia cerifera), Titandioxid, Rose Wax (Rosa Damascena), Tinnoksid, Rød 27 Lake, Glimmer, Jernoksid. 

Sprudlende 

Bubbly er beskrevet som en flørtende, rosenrødt rosa. Den's også fullpakket med shimmer, som var grunnen til at jeg gjorde det'Ikke bruk det når jeg først prøvde det for mange år siden. Jeg antar jeg gjorde det'Ikke prøv å blotte det ned igjen, noe som gjør det mye mer subtilt og brukbart. Men som en hel dekning leppestift, det'er fortsatt for candy-esque for min farge. For å være ærlig, liker jeg det mye bedre på meg selv i bildet enn i virkeligheten!

Ingredienser: Glimmer, Økologisk Jojoba Olje (Simmondsia Chinensis), Candelillavoks (Euphorbia Cerifera), Syntetisk Fluorflogopitt, Rose Wax (Rosa Damascena), Titandioxid, Rød 28, Rød 36, Jernoksid. 

Tro

Tro er beskrevet som en bringebær iskrem rosa. For meg betyr det kule toner, men i virkeligheten, jeg'd si det's nærmere en koral. Jeg elsker denne skyggen så mye! Den's veldig lys, men ikke så hard (eller la's ansikt det, så kjedelig) som en klassisk rød. Det våkner ansiktet ditt på den beste måten. 

Ingredienser: Organisk Jojoba Olje (Simmondsia Chinensis), Candelilla Wax (Euphorbia Cerifera), Titandioxid, Rose Wax (Rosa Damascena), Glimmer, Tinnoksid, Red 30 Lake. 

Lidenskapelig

Lidenskapelig er beskrevet som en lyseblå rosa. Jeg'Jeg er ikke sikker på hvor de er'blir lilla, fordi jeg ser dette som en fab fuchsia rosa "husk da denne fargen var så stilig for fem år siden? Jeg elsker det fortsatt! Denne har noen iridescens, men det'er ikke i ditt ansikt. 

Ingredienser: Jojoba Olje (Simmondsia chinensis), Candelilla Wax (Euphorbia cerifera), Rose Wax (Rosa Damascena), Syntetisk Fluorflogopitt, Titandioxid, Glimmer, Tinnoksid, Rød 7 Lake, Rød 27. 

avgjørende

Avgjørende er beskrevet som en "pin-up", vintage kirsebærrød, som jeg'D si er bang på. Den har kule undertoner, og ut av alle farger, den mest matte finishen. Jeg fant det litt tørrere og ikke helt så spredbar, så det tar mer tid å søke og perfeksjonere. Men en gang det's på, wow! Det gjør at leppene dine ser så rike og fulle ut, og flekken varer i aldre.

Ingredienser: Jojoba Olje (Simmondsia chinensis), Candelilla Wax (Euphorbia cerifera), Rød 7 Lake, Rød 27 Lake, Syntetisk Fluorflogopitt, Titandioxid, Rød 6, Rose Wax (Rosa Damascena), Rød 30, Tinnoksid. 

Selvsikker

Trygt er beskrevet som en dyp, mørk plomme. Dette er den vampy skyggen i linjen. Den's er også den tynneste formelen. Så mens du kan bruke den i full styrke til et gotisk utseende, må du gi deg tid til å tørke ned så det setter. jeg tenker det's mer vakkert blottet, da dette skaper den ultimate berry flekken. Igjen, det tar litt arbeid å fikse kantene (jeg gjorde det ikke'Ikke gjør en god jobb, men du får ideen!).

Ingredienser: Organisk Jojoba Olje (Simmondsia Chinensis), Candelilla Wax (Euphorbia Cerifera), Rose Wax (Rosa Damascena), Titandioxid, Rød 30 Lake, Glimmer, Rød 6, Jernoksid.

Hvor får man kjøpt

Har du prøvd leppestiften fra Lush?
Hvilken nyanse er din favoritt?

Leave A Comment

2 + 3 =