Redaktørens valg: COSRX BHA Blackhead Power Liquid, den beste BHA Exfoliant for huden din

Du vet når du elsker et produkt så mye at du kjøper det i bulk, og bli panikk når det er'er i ferd med å løpe ut?

At's hvordan jeg føler om min COSRX BHA Blackhead Power Liquid ", en av de eneste elementene i min hudpleie rutine som har" Holy Grail "status.

Til tross for navnet, det's ikke bare for blackheads (selv om det sikkert kan hjelpe med dem). 

Den's en exfoliating, lysende, utjevning, akne-kamp og anti-aging behandling ... og det's noe jeg'd anbefaler for nesten alle!

I denne anmeldelsen lærer du:

Hvis du trodde BHAs (beta-hydroxy syrer) var bare for akne, kommer denne til å forandre deg!

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Først, la meg gi deg litt kontekst for hvor mye jeg elsker dette produktet.

Før jeg oppdaget det, jeg'Jeg har vært en dø-hard Lotion P50-bruker i årevis.

Faktisk var jeg så viet til Lotion P50 som jeg gjorde'Ikke engang vil prøve COSRX BHA Blackhead Power Liquid. Jeg gjorde bare for denne bloggens skyld, og fant jeg'd test det ut i noen dager og så gå tilbake til min vanlige P50 rutine så snart som mulig.

Det som skjedde neste overrasket meg helt. Jeg begynte å få slike fantastiske resultater (mer om de på et minutt) at jeg måtte fortsette med det. Nesten to år og tre flasker senere, og jeg har havn't stoppet!

Nå kan jeg ærlig si at jeg tror at COSRX BHA Blackhead Power Liquid er bedre enn Lotion P50. (Gispe!)

Hva gjør det så unikt?

Det er en mild, etterlatt exfoliant som bruker beta-hydroxy syrer (ikke alfaer som glykolsyre, som er mer vanlige) i en fuktighetsgivende gelbase. Der's ingenting annet liker det på markedet!

COSRX BHA Blackhead Power Liquid Benefits

Så la's dykker inn i noen av de spesifikke fordelene. Her's hvorfor jeg'Jeg er så imponert over dette produktet...

Ikke en spotbehandling

De fleste BHA- og salisylsyreprodukter er flekkbehandlinger, for påføring på individuelle kviser som de skjer.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid er en av de eneste som er ment å brukes ALLTID over ansiktet ditt (unntatt øyeområdet, åpenbart). 

Faktisk bruker det regelmessig "ideelt" daglig som en ansiktsbehandling er langt mer effektiv mot akne, fordi det bidrar til å hindre komedoner fra å danne seg i første omgang! 

Mål Acne og Blackheads 

Årsaken til at COSRX BHA Blackhead Power Liquid fungerer så godt mot akne er fordi, som en BHA, er den oljeløselig og trengs dypt gjennom sebum. Dette er forskjellig fra AHAer (alfa-hydroksy syrer), som bare er vannløselige og forblir på hudoverflaten.

Så når BHA når porene dine, gir huden din et dypt rent ved å exfoliere porens forside og løsne tilstoppet sebum. Denne prosessen gjør at olje kan strømme ut lettere (i stedet for å bli fanget) og mykner hudormer, noe som gjør dem lettere å trekke ut. BHA er også mildt antibakterielle.

Hvis du får en kvise, vil COSRX BHA Blackhead Power Liquid hjelpe det raskt. Jeg'Jeg har også funnet det bra for de dvelende, under-the-skin, ikke-betent type komedoner. Du trenger bare å gi den en måned eller så for å se full effekt!

Reduserer olje og minimerer porene

Ved kontinuerlig bruk kan COSRX BHA Blackhead Power Liquid også bidra til å redusere oljeproduksjonen. Dette skyldes, som alle BHA, det har en litt tørking, oljeabsorberende virkning i porene. 

Fordi det's holder porene dine så rene og fri for olje, det hjelper dem også til å se mindre ut. (Mens du kan't Teknisk "endre" størrelsen på porene dine, de kan definitivt strekke seg og se større når de er fylt med olje og rusk.)

Exfoliating, Brightening og utjevning 

Det du kanskje ikke vet om BHA er at de leverer de samme eksfolierende og lysende fordelene som AHA. Så COSRX BHA Blackhead Power Liquid har den nøyaktige overflatevirkningen som enhver annen sur eksfolierende, oppløsende død hud og gir deg en glød. 

Jeg'Jeg har faktisk lagt merke til at det gjør huden min mykere enn andre syrer, inkludert Lotion P50!

Bekjemper aldring og svimper pigmentering 

BHAs som COSRX BHA Blackhead Power Liquid er også anti-aldring. Som i denne studien kan de brukes til å behandle fine linjer. Denne studien fant huden ble mer fleksibel og motstandsdyktig mot rynke og sprekker.

Selvfølgelig hjelper fjerning av døde hudceller også til å falme alder flekker og pigmentering. I tillegg har BHAs noen evne til å hemme melanindannelse, ifølge denne studien.

Bonus: COSRX BHA Blackhead Power Liquid inneholder også niacinamid, en annen fantastisk ingrediens for kvelds hudton!

Lett, anti-inflammatorisk og ikke-irriterende

Sammenlignet med andre BHAs (The Ordinary and Paula's valg, jeg'Jeg ser på deg), COSRX BHA Blackhead Power Liquid er ganske mild. Jeg gjør n'Det er ikke nært som å tørke! Jeg elsker også at formuleringen inkluderer hyaluronsyre og vitamin B5, for å hjelpe huden å holde fast på vann. 

Den andre flotte tingen om BHA og salicylsyre er at de som en del av aspirin-familien er antiinflammatoriske av natur. De'er også mye mindre irriterende enn AHA, på grunn av deres større molekylstørrelser. 

Trygt med sollys

Vær sikker på at du kan bruke COSRX BHA Blackhead Power Liquid året rundt, dag eller natt. Mens jeg'D anbefaler å bruke solkrem uansett, BHA og salicylsyre vant'Ikke øk lysfølsomhet, og faktisk ha noen fotbeskyttende egenskaper. 

At'Det er ikke tilfelle med AHA, som gjør huden din mer sårbar for solen (se denne studien). På minimum, jeg'd foreslår bare å bruke AHAer om natten i løpet av månedene du får sollys, eller enda bedre, bare bytt til en BHA som denne!

COSRX BHA Blackhead Power Liquid Ingredients

OK, på ingrediensene. COSRX BHA Blackhead Power Liquid har en super kort liste. Ingen silikoner her inne, og det's også paraben-fri og grusom-fri.

Salix Alba (Willow) Bark Vann, Butylenglykol, Betain Salisylat, Niacinamid, 1,2-Hexandiol, Arginin, Panthenol, Natrium Hyaluronat, Xantan Gum, Etyl Hexandiol

Her er høydepunktene:

COSRX BHA Blackhead Power Liquid Texture

Her kan du se lystekstur av COSRX BHA Blackhead Power Liquid. Jeg ville beskrive den som en veldig tynn, spredbar, klar gel. 

Det føles frisk på huden, og det er ikke'Ikke fet i det hele tatt (ikke som Paula's Choice Skin Perfectioning 2% BHA Liquid). Det absorberer også fullt og gir ingen rester.

Hvordan bruke COSRX BHA Blackhead Power Liquid

For å starte, kan du bruke COSRX BHA Blackhead Power Liquid en eller to ganger i uken, og bygge opp til hyppigere applikasjoner derfra. Boksen sier to eller tre ganger i uken, men jeg hoppet inn en gang om dagen, siden jeg allerede gjorde det med P50, og nå tolererer jeg to ganger daglig applikasjoner uten problemer i det hele tatt. Det er bare avhengig av hva huden din kan håndtere.

Jeg kutter litt om vinteren, når huden min er tørrere jeg roterte den med Juice Beauty Blemish Clearing Serum, som er en 0,75 prosent salicylsyre, eller bare brukt COSRX BHA Blackhead Power Liquid i min T-son.

Her's det jeg foreslår når det gjelder søknadsprosessen:

Trinn 1: Vask ansiktet som vanlig. Jeg vil råde imot tonere, men som i min erfaring reagerer de dårlig med denne formelen. Jeg prøvde både Indie Lee CoQ-10 Toner og Herbivore Jasmine Green Tea Balancing Toner, og begge ganger begynte huden min å bli flekkete og kløende så snart jeg påførte COSRX BHA Blackhead Power Liquid på toppen. Jeg gjør n'Jeg vet ikke hvilke ingredienser som er'T spiller godt sammen, men det gjør det absolutt ikke'Det skjer ikke når du legger det på bar hud, så det's det jeg anbefaler!

Steg 2: Spred et tynt lag over hele ansiktet ditt, unngår øyeområdet. Alternativt kan du bare konsentrere gelen på alle områder av overbelastning eller død hud, som haken, nesen og pannen. Forresten, jeg gjør det ikke'Ikke bruk en bomullspute til å bruke dette (det går for mye produkt). Det jeg gjør er å tippe hodet mitt og litt og gjør et par halvpumper direkte på huden min. så spred jeg det rundt.

Trinn 3: Vent til produktet absorberer helt før lagring noen hydratorer, sminke eller solkrem på toppen. Ideelt sett vil du gi det en god 20 eller 30 minutter for å få full nytte. 

Merk: Hvis du har akne-utsatt hud og er ny for BHA, kan du få litt innledende rensing, da det bringer underliggende tresko som brøt opp til overflaten raskere. Purging varer vanligvis opp til to måneder. Men det's vel verdt å stikke det ut, da huden din vil bli mye klarere for det! Jeg tror jeg fikk litt rensing langs haken min / kjeve, men det var egentlig ikke't en stor avtale, og helbredet raskt.

Bruk av COSRX BHA Blackhead Power Liquid med andre aktive ingredienser

COSRX BHA Blackhead Power Liquid pleide å komme med en advarsel for å unngå å bruke andre exfoliants, retinoider eller vitamin C-produkter samtidig. Med mitt siste kjøp, la jeg merke til dem'Jeg har fjernet det, og bare anbefaler SPF 30 solkrem. Men her's nedgangen likevel!

Mine resultater med COSRX BHA Blackhead Power Liquid

For meg begynte magien å skje da jeg begynte å bruke COSRX BHA Blackhead Power Liquid to ganger daglig, hver dag, på samme måte som jeg brukte Lotion P50. 

Det sier seg selv at jeg får færre breakouts nå. Det forintetgjorde også irriterende, underbelastet overbelastning (den typen du kan'ikke se, men kan føle). Mine porer er renere, huden min glattere og mer glødende, og den fader raskt mørke merker, solskader og postinflammatorisk pigmentering. 

Den eneste ulempen jeg'Jeg har lagt merke til at det har vært tørrhet, spesielt i løpet av den første uken, men det's mest forsvunnet med fortsatt bruk. Hvis jeg begynner å bli litt flaky fra overdoing det, hopper jeg bare over en dag eller to og opp fuktighetskrem, og huden min er tilbake til normal.

Jeg trodde aldri jeg'Jeg finner et produkt som kan konkurrere med P50, så jeg'Jeg er virkelig blåst bort!

Hvor får man kjøpt

Finn COSRX BHA Blackhead Power Liquid på:

Amazon.ca & # x2022; Amazon.com & # x2022; eBay & # x2022; iHerb & # x2022; Revolve & # x2022; SkinCareRx & # x2022; SkinStore & # x2022; Ulta & # x2022; Walmart & # x2022; Wishtrend & # x2022; YesStyle

Bruker du BHA exfoliants?
Har du prøvd denne?

Leave A Comment

5 + 4 =