Redaktørens valg: 7 av de best-lukte duftene til å ha på seg denne våren

Her er jeg'Jeg pakker bort vinterwoolens, håndterer hårfjerningssituasjonen og får min SPF på "alt i prep" for det forestående fjærværet. 

Men det's en ting jeg kan'Ikke glem å bytte opp lukten min! 

Tydeligvis vil de søte gourmandene og vinterens vinter ikke bare gjøre det, nå som vi're på vei inn i sandal sesongen. 

Hvis du'Jeg tenker på en ny parfyme for å få deg i en vårstilstand, jeg'Jeg har syv toppvalg fra dette året's nye lanseringer: 

REN Reserve Blonde Rose 

Hva's i det: Aldehydisk vannaktig notat, rose, peon, jasmin, cedertre, sandeltre, musk.

Hvorfor bruke det Hvis du'vær en skjønnhetshippie som meg, og du ikke'Jeg liker ikke parfymen din for å lukte som alle andre's, så du'vil sette pris på rent's nye CLEAN Reserve-kolleksjon dedikert til bærekraftig, øko-bevisste nisjetyper. Blonde Rose er mer "blonde" enn rose (eller i det minste hvordan jeg tenker blondine å være); Det har ingen likhet med pulverformede, gamle damefloraler. Den's faktisk veldig frisk, sexy og ren "jeg kan'Ikke engang lukte rose her, men ikke altfor akvatisk eller syntetisk heller. Blonde Rose er med sin rustikke tre-hette definitivt min toppvalg fra dette året's avling!

Hvor å kjøpe det:Sephora

NEST-citrin

Hva's i det: Sitronblomst, lotusblomst, freesia, duggfallskonvensjon, dyrebare skoger.

Hvorfor bruke det Når det gjelder nisjeparfymer, er et annet favorittmerke NEST. Deres siste er Citrine, og det's en av de vakreste citrusene jeg'Jeg har noen gang kommet over. Fokuset er sitron notatet, med bare et svakt hint av blomster i bakgrunnen; der'Det er også en glitrende kvalitet her som føles lyst og munter. Citrine ville være en fantastisk dagtid kontor duft for varmere vær. Den's våren i en flaske!

Hvor å kjøpe det:Sephora

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

Hva's i det: Papaya blomst, neroli blader, hvit amaryllis, hvit påskelilje, hvit vann lilje, afrikansk hund rose, tyrkisk rose absolutt, cashmeran, moské, sandeltre. 

Hvorfor bruke det Den vakreste flasken av sesongen, må være Dolce & Gabbana's nye Dolce Rosa Excelsa. (Don't du bare dør over den blomstretten ?!) Det'er også et annet eksempel på en rose som ikke gjør det'Jeg lukter virkelig som rose. Denne er for frukten-blomstrende elskere der ute'Jeg får en saftig bukett med tropisk frukt og hvite blomster, med undertoner av muskus. Samtidig er det'er fortsatt ganske ren og mer pen enn sensuell. Jeg'd ha på deg dette på en varm kveld med en blomsterkjole.

Hvor å kjøpe det:Sephora

Filosofi Amazing Grace 20th Birthday Special Edition

Hva's i det: Bergamot, Muguet Blossoms, Musk.

Hvorfor bruke det Med alle ting '90-tallet gjør et comeback akkurat nå, føles det som det perfekte tidspunktet for å omtanke en av epoken's mest kult-favoritt dufter. Filosofien har nettopp kommet ut med en 20th Birthday Special Edition of Amazing Grace, kan du tro det ble lansert i 1996? Det var en av de første parfymer jeg noensinne hadde hatt, en koselig, såpe "hud" duft som føles frisk ut av dusjen. Jeg tror Amazing Grace er like unik nå som det var da!

Hvor å kjøpe det:Sephora

Juicy Couture Viva La Juicy Rosé

Hva's i det: Italiensk mandarin, William pære, jasmine kronblader, rose centifolia absolutt, hvit pion, jasmin sambac, orris absolutt, benzoin, ambrox.

Hvorfor bruke det Merk aksentet & # x2014; Juicy Couture's nyeste parfyme handler om rosé(vinen), ikke rose (blomsten). Som sådan er Viva La Juicy Rosé veldig brennende, som et høyt champagneglass som er fullt av fizzy rosa boblende! Jeg finner denne den mest fruktige, og selvfølgelig, den's girly til ekstrem. Og likevel, det's også ikke så søtt, til tross for Barbie-esque glitter flaske og rosa chiffon bue.

Hvor å kjøpe det:Sephora

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Hva's i det: Violette blader, lilje av dalen, vetiver, waterlily, rose, rene musks, bergamot, freesia.

Hvorfor bruke det Først og fremst er de rosa tusenfrydene på den knettne '60s flaske. Besvime! Men du'Jeg vil også like Daisy Dream Blush, en ny tolkning av den opprinnelige Marc Jacobs Daisy Dream, hvis du liker violet notater. Yep, ingenting å gjøre med tusenfryd, men den fiolette her kommer gjennom høyt og tydelig. (Så det's er definitivt ikke noe opplyst versjon av Daisy Dream.) De andre notatene er litt akvatiske, noe som gir en luftig kontrast til det frodige blomsten. Også ikke for sjenert'D si Daisy Dream Blush er den mest intense av parfymer på denne listen.

Hvor å kjøpe det:Sephora

Derek Lam 10 Crosby Fragrance Collection Gift Set

Hva's i det:2 am Kiss: salt tre, krystallisert rav. Ser glass: kinesisk magnolia, tonka bønne. Blackout: osmanthus, chai te essens. Regn Dag: neroli, vetiver. Hi-Fi: rosa pion, fransk narcisse. Ellipsis: australsk sandeltre, jasmin. Noe vilt: cedertre, vaniljebønne. Flyte: hvit mimosa, orris. Silent St .: hvite musks. Drunk On Youth: eple, kaprifol.

Hvorfor bruke det Når du kan't bestemme bare en våren duft ... der's Derek Lam 10 Crosby Fragrance Collection Gift Set, som inkluderer 10! New York-baserte motedesigner ble inspirert av 10 bygater og 10 "øyeblikk" for å skape denne serien, noe som har noe å glede seg over alle. De'Jeg er herlig, men mine tre favoritter er 2am Kiss (superkrydret og unik), Ellipsis (feminine hvite blomster) og Noe vilt (røykfylt vanilje). Når du er ferdig med settet, kan du kjøpe din favoritt i større størrelse. 

Hvor å kjøpe det:Sephora

Konklusjon

aren'har du allerede følt fjærvibene? jeg vet jeg er!

Som jeg sa, hvis jeg måtte velge bare en fra denne listen, ville plukket være Blonde Rose, etterfulgt av Citrine og Derek Lam-settet. Men det er så mange gode alternativer! 

Spesielt hvis du går over til Sephora, hvor de har et stort utvalg av vårdukker i butikken og her på deres hjemmeside. 

Noen ikke-nye men heltids favoritter i min personlige dufthallen, som du også kan finne på Sephora, inkluderer Lavanila Vanilje Grapefrukt (a.k.a. "Den friske duften"), Origins Ginger Essence Sensual Skin Scent og Caudalie Perfume Divine. Ville elske å høre tankene dine!

Shop Editor's Picks

1. Blonde Rose | 2. Citrin | 3. Dolce Rosa Excelsa | 4. Amazing Grace 20th Birthday Special Edition | 5. Viva La Juicy Rosé | 6. Daisy Dream Blush | 7. Fragrance Collection Gift Set

Hva's din favoritt vår duft?
Har du sjekket ut noen av disse?

Leave A Comment

+ 55 = 65