Redaktørens valg: 13 av de beste nye leppestiftene på Sephora

Ikke at du trenger en unnskyldning for å kjøpe ny leppestift, men jeg'Jeg må si "denne sesongen"'s avling av ny nyanser er veldig spennende!

Det pleide å være det som hendte lepper betød røde lepper, og det var det. Men nå er det så mange flere interessante farger å velge mellom.

Synes at '90s-inspirerte brune og mursteiner, vampy oxbloods og purples, glitrende blommer og blanke bringebær. Pluss den alltid på trend nøgen, og lyse magenta (som pleide å være strengt for sommeren, men ikke lenger).

Jeg'Jeg har avrundet mine toppvalg for høst og vinter ", alle tilgjengelige på Sephora" og der's bundet til å være en nyanse (eller tre) her som du'vil elske. 

For øvrig har Sephora gjort det lettere for kanadiere å handle! Du får:

Her er mine topplepper for høst og vinter:

Burberry Lip Velvet Lipstick i nr. 437 Oxblood

Burberry Lip Velvet Lipstick i Oxblood No. 437 er en nydelig dyp burgunder med en halvmattig finish. Hvis du elsker et farget utseende, er dette for deg! Formelen føles vektløs og gir deg en dempet, levet inn-finish. For en lignende, men litt subtilere effekt, velg Damson No. 425. 

Hvor får man kjøpt:Sephora

Urban Decay Matte Revolution Lipstick i 1993

Urban Decay Matte Revolution Leppestift i 1993 er et matt medium brunt. Don'Vær ikke redd; selv om det er '90-inspirert, den's faktisk en super-smigrende og veldig moderne utseende skygge! Formelen er behagelig og slet ikke tørking.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Kat Von D Studded Kiss Leppestift i Chula

Kat Von D Studded Kiss Leppestift i Chula er en rik, varm sienna. Sammenlignet med forutsigbare blå-røde, finner jeg disse oransjebrune undertonene så mye mer interessant! Formelen er matt og høyt pigment; Jeg anbefaler at du bruker en leppebalm under.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion i True Liar

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion i True Liar er en vakker fet plomme. Du kan også få det til en mykere mauve flekk. Dette er en hybrid med det rike pigmentet i en leppestift, men den flytende tekstur av en glans. I motsetning til de fleste flytende leppestifter jeg'Jeg har prøvd, det gjør det ikke'Ikke tørk leppene dine ut.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Dior Addict Lipstick i 976 Be Dior

Dior Addict Lipstick i 976 Be Dior er en blank bringebær med fuchsia shimmer. Fargene er universelt smigrende og målingen er svært tilgivende, bare sveip den på og gå. Med sin fuktighetsgivende oljebaserte kjerne vil dette være en flott for kaldt vintervær.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Lancôme L'Absolu Rouge Definisjon i 294 Le Pourpre

Lancôme L'Absolu Rouge Definisjon i 294 Le Pourpre er en dyp lilla. Don'Ikke vær redd for hvor mørkt det ser ut i røret; Det fortsetter med litt ren kvalitet, og har et snev av rødt som gjør det veldig slitesterkt. Enda er en kremaktig matte, takket være jojoba og essensielle oljer.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Laura Mercier Lip Parfait i Kirsebærjubileum

Laura Mercier Lip Parfait i Kirsebær Jubileum er en blåaktig rød. Dette er en så god ansiktslysende nyanse, og jeg elsker den våte glansen. Selv om der's mye farge, formelen er fortsatt veldig balmy, fullpakket med nærende vitaminer og smørbrød.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Guerlain Kiss Kiss Roselip Tinted Lip Balm i R374 Wonder Violette

Guerlain Kiss Kiss Roselip Tinted Lip Balm i R374 Wonder Violette er en ren fiolett. Som navnet antyder, er dette en tonet balsam, så du'få tonnevis av hydrering (takket være roseolje) og et mykt rødt utseende. Den hvite emballasjen er så elegant!

Hvor får man kjøpt:Sephora

Estée Lauder Pure Color Matte Sculpting leppestift i Desirous

Estée Lauder Pure Color Matte Sculpting leppestift i Desirous er en dyp kastanje brun. Jeg er virkelig oppvarming til browns! Bergen i denne gjør at den kommer til liv. Med en kremaktig matt tekstur er effekten oh så dramatisk.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Fresh Sugar Lip Behandling i Fig

Fresh Sugar Lip Behandling i Fig er en pearlescent vin fargetone. Hvor kult er denne kombinasjonen av shimmer og plomme? Igjen, veldig '90-tallet! Som vanlig er formelen vanvittig hydratiserende, med et vanedannende sitronsukker duft.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Kyss og kjærlighet samlere Lipstick i 19 Fuchsia

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Kyss og kjærlighet samlere Lipstick i 19 Fuchsia er en magenta. Med sin overdådige kremete farge er det definitivt en av de fineste kulefargene I'jeg har prøvd det. Og kan vi snakke om lip-print emballasjen? Swoon!

Hvor får man kjøpt:Sephora

Tarte Amazonian Butter Lipstick i Park Ave Princess

Tarte Amazonian Butter Lipstick i Park Ave Princess er en nakenhet. Du kan'Ikke gå galt med denne ganske rosa-tonet nøytral, infundert med naturlige ingredienser. Fargen er subtil og skinnende; det ville fungere på alle, og føles spesielt flott på tørre lepper.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Dior Addict Fluid Stick i Chic

Dior Addict Fluid Stick i Chic er en blank bær. Jeg elsker disse formlene for deres speillignende glans og single-swipe-applikasjon. Også, fargen er litt dempet, noe som gjør det til et godt valg for dager når du ikke'Jeg vil ikke ha effekten av en fullblåst leppestift.

Hvor får man kjøpt:Sephora

Shop Editor's Picks

1. Burberry Oxblood nr. 437 | 2. Urban Decay 1993 | 3. Kat Von D Chula | 4. Estée Lauder True Liar | 5. Dior 976 Be Dior | 6. Lancôme 294 Le Pourpre | 7. Laura Mercier Cherries Jubilee | 8. Guerlain R374 Wonder Violette | 9. Estée Lauder Desirous | 10. Frisk Fig | 11. Yves Saint Laurent 19 Fuchsia | 12. Tarte Park Ave Princess | 13. Dior Chic

Hva er dine favoritt leppefarger for høst og vinter?
Har du prøvd noen av disse nyanser?

Leave A Comment

− 4 = 2