Redaktørens Pick: Red Flower Guaiac, en Roll-On Organisk Parfyme Olje

Da Chanel nr. 5 slo markedet på 1920-tallet, var det den første duften som stammer helt fra kunstige ingredienser. Syntetiske råmaterialer har drevet grunnlaget for de fleste parfymer siden da.

Men før det var ALLE dufter naturlig, med botaniske ingredienser som rose, sandeltre og lavendel. Og nå, takket være den økende interessen for organiske skjønnhetsprodukter, har organiske parfymer igjen et øyeblikk.

selv om jeg'm alt for plantebaserte ingredienser, fint parfyme er definitivt en kunst, syntetikk og alt. Så før jeg prøvde Guaiac fra Red Flower, en New York-basert leverandør av luksus organiske skjønnhetsprodukter, var jeg ikke't sikker på hvordan jeg'D føler om en organisk parfyme. Hvordan kunne det til og med begynne å passe til sofistikering av kreasjoner av parfyme som Annick Goutal eller Jean-Claude Ellena?

Vel, la meg bare si at Guaiac er en av de mest overbevisende, fantastiske duftene jeg noensinne har prøvd.

Ved første søknad, lukter Guaiac så annerledes. Jeg var vant til vanilje, fruktige eller vannrike notater. Dette er friskt og jordet, med en topp av sitrus. 

Først var jeg ikke'sikkert jeg likte det, men jo mer jeg hadde på seg det, jo mer falt jeg hodet over hælene forelsket i det. 

Den's er faktisk en del av en kommende trend for chypre "woody" notater, i motsetning til de syke-søte dessert-typen dufter som har vært i favør i så mange år. Den's virkelig som et pust av frisk luft.

Å snakke om luft, som en allergi-lidende, vanlige parfymer gjør meg ofte bløt ukontrollert, men dette gjør ikke'Det skjer ikke med Guaiac, på grunn av sin minimale, naturlige ingrediensliste:

Den eneste tingen du må kompromittere på, er lang levetid, men det's en avgang jeg'Jeg er mer enn villig til å lage. Spesielt fordi rulleoljen er lett å kaste i vesken din for re-applikasjoner gjennom dagen.

Men det's bare min mening. Hvis det er noe'Jeg skal overbevise deg om å sjekke det ut, det's det strålende New York Times parfyme kritiker, Chandler Burr, ga Guaiac fire stjerner i denne anmeldelsen:

"Rødblomst Organisk Parfyme i Guaiac" ... er fortryllende. Det er også oppsiktsvekkende, et resultat av oddness som kommer like mye fra det du ikke lukter, fraværet av allestedsnærværende syntetisk muskulaks Galaxolide, for eksempel som det du er. Parfymen lukter heller ikke som guaiac wood, i det minste ikke patentert. Det lukter som den søte sollysfylte sitronsprengningen du får fra å skille av en nydelig fersk oransje med miniatyrbildet ditt blandet med duften av varm høy (veldig frisk, uten spor av støv) og en klar myntaktig friskhet som klarer ikke å ha det minste spor av bokstavelig "mynte". Dens søte kommer uten sukker. Det er så greit at det lukter mystisk, og det er så enkelt, så nakent, klart ren at det lukter naivt. Hvis Guaiac er et univers vekk fra de rike, plysj, franskt utarbeidet førkrigsgirlains, er det like langt fra det tidlige 21. århundre minimalistiske intellektuelle kunst dufter av Frédéric Malle og Le Labo. Begge skolene produserer strålende parfymer. Dette er noe annet. Man føler seg om denne parfymen som man ville ha en liten blomst, umulig nydelig, latterlig skjøre, evanescent. "

Han beskriver det så mye bedre enn jeg noensinne kunne!

Men ja, wouldn't det bare figuren at duften jeg blir forelsket i, er også en av de dyreste? Jeg'Jeg sparer allerede for et kjøp....

Hvor får man kjøpt

Finn Red Flower Guaiac på:

Amazon.ca & # x2022; Amazon.com & # x2022; eBay & # x2022; Rød Blomst & # x2022; SkinCareRx & # x2022; SkinStore

Leave A Comment

53 − 52 =