Min 6-måneders prøve av Viviscal

Hvis du tok min hårkonsultasjon med Bill Angst, vet du allerede hvor mye jeg ønsker å ha Victoria's Secret Angel-stil hår. Så da Michelle spurte meg om jeg'Jeg vil prøve å kjøre Viviscal "over-the-counter" -tilskudd for hårvækst og jeg sprang ganske mye av stolen min.

Ugh, jeg har tynnhår

Så som jeg fortalte Bill, begynte jeg livet med ganske godt hår. Men mine indiske gener og dårlige stress-management teknikker satt meg opp for en uheldig dobbel whammy. I løpet av de to siste årene har jeg'Jeg har lagt merke til en dramatisk reduksjon i håret mitt's tykkelse. Den's fortynnet så mye at jeg byttet til å bruke mindre hår elastikk fordi tykke håret ble for løs.

Å ha mindre hår gjorde ikke'Jeg er ikke så lei meg så mye ... til jeg begynte å merke at jeg kunne se hodebunnen gjennom håret mitt. Tanken om å tilbringe hundrevis av dollar årlig på kroppshårfjerning mens håret på hodet mitt blir stadig sparsomt gir meg mareritt.

Som en tjue-noe kvinne, ordet balding har ingen plass i ordforrådet mitt. Jeg panikket over en fremtid full av beanies og strategisk backcombing. Jeg håpet virkelig Viviscal ville fungere.

Hva er Viviscal?

De fleste av oss her i Canada hørte først om Viviscal, et daglig kosttilskudd rettet mot hårhelse, fra amerikanske magasiner. Jeg pleide å longingly lese om hvordan det forvandlet nesten alle kjendiser's nåværende roster av berømte "unpaid fans" inkluderer Cate Blanchett, Miley Cyrus, Kate Hudson, Cynthia Nixon og Christina Aguilera). A-list frisyrer som Orlando Pita tilbød sine egne uønskede påtegninger også.

Hevdet er at det styrker håret og oppfordrer vekst når det tas to ganger om dagen i minst et halvt år. Den's designet for alle som ønsker å redusere hårtynning og å redusere hårtap. (Årsaker til hårtap inkluderer genetikk, stress, visse orale prevensiver, dårlig kosthold og hormonelle påvirkninger.) Kjendiser er selvsagt over alt fordi de'Gjør hele tiden skadelige hårforandringer og styling; pluss, en rolle kan kreve kort hår ett år og langt hår neste, så Viviscal hjelper til med å øke hastigheten på prosessen.

Selv før jeg måtte håndtere hårtynning, hørtes det som det ultimate kult skjønnhetsproduktet, og jeg ville ha det. Det eneste hitch var at det ikke var'Ikke tilgjengelig i Canada til nå. Viviscal nylig lansert i Canada, og jeg'Jeg har brukt det de siste seks månedene (hei!).

Men før vi kommer inn i resultatene av prøven min, la's snakk om hva's i den.

Viviscal ingredienser

Viviscal er 100 prosent stofffri og oppfordrer hårveksten, hovedsakelig ved hjelp av et proprietært marine kompleks. Kjent som AminoMar C, inneholder den en kombinasjon av marine proteiner, mineraler og vitaminer som bidrar til å regenerere nye celler og mate eksisterende celler. En skandinavisk professor utviklet AminoMar C etter å ha isolert nøkkelproteinmolekylene i Inuit's proteinrik fisk diett "ganske kul, eh? Viviscal inneholder også vitamin C og silika, som videre støtter sunt hår.

Hvor godt fungerer disse ingrediensene? Vel, denne studien konkluderte med at sammenlignet med en placebo, Viviscal "trygt og effektivt fremmer betydelig hårvekst hos kvinner med midlertidig hårtynning."

Merk: Viviscal har ikke meieri, soya, nøtter, egg, gluten eller hvete, men siden det bruker fisk og skalldyr,'s uegnet for veganer, ikke-pescatarian vegetarianere, og de med allergier eller intoleranser.

Min erfaring med Viviscal

Jeg tok Viviscal to ganger daglig for det anbefalte seks måneders kurset. De Skittle-sized tabletter er relativt smakløse (heldigvis uten fiskaktig smak!), Noe som gjør dem enkle å ta med mat eller alene, alltid med rikelig med vann. Jeg tok ingen andre vitaminer under prøven min, og kostholdet mitt forblir den typiske unge profesjonelle menyen med overpriced salater om dagen og hurtigmat om natten.

Den vanskeligste delen var å huske å ta tabletter, selv om i det minste den kompakte emballasjen betydde at jeg kunne stikke en stripe i min clutch for en helg borte. (Viviscal er pakket i foliebaggette ark, 20 per ark og tre ark per boks, med en boks som varer en måned.) For å sikre at jeg husket å ta dem, tok jeg en til frokost og en som jeg pusset tennene mine om natten . Det kan være fordi jeg enten spiste eller sovnet mens pillen ble fordøyd, men jeg har aldri en gang følt seg uro. Dette var et stort pluss for meg, da min svake mage knapt kan håndtere varm melk.

I løpet av de seks månedene som jeg tok Viviscal (inkludert en uplanlagt tre-ukers pause mens du flyttet byer), var jeg overrasket for å se endringene i håret og neglene mine.

Etter to måneder: Ved slutten av de første to månedene ble færre tråder fast i min Tangle Teezer hver gang jeg pusset håret mitt.

Etter fire måneder: Min shedding rate fortsatte å forbedre, og ved slutten av de første fire månedene kom håret mitt ikke lenger i klumper mens jeg vasker. Dette var et stort pluss, som det var i løpet av høsten, sesongen når kvinner har en tendens til å miste mest hår. På denne tiden ble hårteksturet min også merkbart mykere, og børsting ble en hyggelig oppgave.

Her's håret mitt på 10 uker:

Og på 16 uker:

Etter seks måneder: I løpet av de siste to månedene måtte jeg se nærmere og nærmere i speilet for å undersøke om hodebunnen min var synlig gjennom håret mitt. Det var en gledelig dag da mine små elastikker ikke kunne'Ikke vikle rundt hestehale. Som en ekstra bonus ble mine spinkel fingernegler stivfaste. Et eller annet sted underveis, stoppet de å være sprø og ikke lenger splittet og jeg kan'Jeg husker ikke sist jeg brøt negl.

Mitt hår nå

Siden jeg er ferdig med mitt seks måneders kurs, kan jeg ærlig si at håret mitt har'Jeg så dette bra ut siden barndommen. Det er tykt, skinnende, næret og lenge "alt jeg håpet å få fra Viviscal-opplevelsen min og mer.

Pre-Viviscal, det tok en agonizing to år å vokse ut en asymmetrisk haklengde kutt til selv, skulderlengde hår. Nå vokser håret mitt raskere enn jeg kan holde tritt med. Siden begynnelsen av september (den gangen jeg tok 10 uker bildet) ble jeg'Jeg hadde to hårklipp og håret mitt når frem til bunnen av skulderbladene mine. Selv i denne lengden synes håret å ha en fornyet glans og mykhet i seg selv "Jeg kommer ikke lenger til min trofaste Moroccanoil rett ut av dusjen.

Som en utrolig bonus har mine øyenvipper stoppet å falle ut hver gang jeg fjerner mascaraen min. Selv om jeg gjorde det'Jeg trenger det ikke for hodebunnen, jeg'd ta Viviscal for bivirkningene på neglene og piskene!

Når det er sagt, er ikke alle bivirkninger fantastiske. Det store problemet jeg hadde med Viviscal er at håret mitt ser ut til å bli fettete raskere. Selv uten noe produkt i det, i løpet av en dag med vask begynner håret mitt å se fettete ut (helvete tørr sjampo!). Det andre problemet, og dette jeg forventet, er det alle av håret mitt vokser raskere ikke bare på hodet mitt. Til tross for disse ulempene, jeg'Jeg er glad for å doble opp på benvoksene i bytte for det jeg ser i speilet: håret mitt, herlig alt der, ingen hodebunn kikker gjennom.

Hvor får man kjøpt

Se her for hvor du kan kjøpe Viviscal i Canada. Du kan også bestille den online på disse butikkene:

Si din mening

Bekjemper du med tynnhår eller håravfall?

Har du prøvd Viviscal?

Fant noe annet som hjelper med dette irriterende problemet?

Leave A Comment

+ 60 = 69