L’Oréal har gjort det beste håret kritt noensinne

Hårkrit er en av de tingene jeg ville prøve for alltid, men jeg kom aldri til det. Som noen som aldri har farget håret hennes (og ikke planlegger det ennå), er dette egentlig den eneste måten jeg er villig til å få litt farge i håret mitt.

Mens alle fra Sephora til The Body Shop nå lager disse midlertidige tintene, er den nyeste lanseringen Hairchalk fra L'Oréal Professionel "som jeg skjønte ville være en av de beste, siden de'er et profesjonelt hårmerke.

Den's tilgjengelig i åtte nyanser, inkludert Sweet Sixteen Pink, som er ganske snilleste den søteste for blondiner:

Fordi jeg'm brunette, bestemte jeg meg for å teste Coral Sunset, en lys oransje:

Håret mitt er mørkbrunt med en oransje undertone på den allerede, så jeg trodde at denne nyansen ville skille seg ut og kompliment mitt naturlige hår. (I ettertid ønsker jeg at jeg ville gått for noe mer levende som Hagesenter, en morsom teal. Neste gang!)

De andre nyanser inkluderer First Date Violet; Blue Ocean Cruise; Bronse Strand; Svart slips; og kaffe pause. De siste tre er mer naturlige farger for å gi deg en midlertidig Ombré-effekt.

Slik bruker du L'Oréal Hårkritte

Så for å bruke fargen, blir du pålagt å hente noe av væsken på en svamp og deretter bruke svampen til å dryppe den på ditt tørre hår. Ja, væske. Dette er egentlig ikke et solidt eller krittlignende produkt, så jeg vet ikke hvorfor de kalte det Hairchalk. Men for meg klager det sikkert å ha farget kritt over hele badet mitt!

Jeg brukte en sminkesvamp, men fant ut at mer produkt ble absorbert i svampen enn noe annet. Etter et par swipes merket jeg fargeoverføring på håret mitt, men ikke så mye som jeg ønsket, så jeg droppet svampen og dro rett fra flasken til håret mitt og påførte væsken direkte på ønsket seksjon. Jeg fikk mye mer fargepenger på denne måten, men det var definitivt litt messiere; væsken kom over fingrene mine. Heldigvis, det vasket lett av med litt såpe.

Så fargen er på, men nå hva? Veibeskrivelsen sier at kammen av håret når fargen er i. Vennligst ikke bruk en kostbar børste eller kam for dette trinnet; Det blir mest farget, så vær advart!

Jeg kjempet fargen gjennom håret mitt og deretter blåser tørket delen. Håret mitt føltes ganske glatt når tørket, men da jeg rørte ved det, kunne jeg definitivt si at det var produkt der inne. Sluttresultatet etterlot litt fin farge. Selv om det ikke var så levende som jeg håpet på, var det faktum at det oppsto på mitt mørke hår fantastisk:

Hva skjer når du varme-stil etter å ha brukt hårkritte?

Jeg legger ganske mye aldri håret mitt naturlig, så det var uunngåelig jeg skulle rette den, hårkrit eller ikke. Veibeskrivelsen sier ingenting om hvorvidt eller ikke'Det er ok å style over fargen, så jeg var litt nølende ... men det gjorde jeg likevel.

Jeg passerte raskt min flate jern over seksjonen et par ganger, og det virket ikke som et problem. Det var ingen rester på platene, fargen ble satt og håret mitt virket greit. Så dette "kritt" virker ganske stilbestandig. Score.

Hvor lenge L'Oréal Hair Chalk Lasts

Jeg dro fargen i håret mitt uten å vaske det i tre dager, og det gjorde det egentlig ikke'Ikke overfør meg til klærne eller putevaret. I motsetning til andre hårkalk, når dette er i, er det's i! De sier at det varer mellom to til fem vasker, men lysere og mer porøst håret, desto lengre vil det holde fast. For meg var fargen fortsatt der etter at jeg vasket det en gang, men ved den andre vasken var det ute av håret mitt.

Hva jeg gjorde'Jeg regner med å måtte håndtere tangles. Etter første dag så jeg raskt på at håret mitt knottet bare i delen som hadde fargen, så det ble ganske irriterende. Jeg'D føler alltid det sammenflettet når jeg gikk for å knytte den eller børste den.

Konklusjon

Jeg har en tendens til å peke alle slags gal, farget hår på min Pinterest-bord, men vil aldri faktisk ta sjansen til ekte, så dette produktet er et godt alternativ for wimps som meg. Jeg elsket det relativt enkle, rotfrie programmet, og det faktum at det ikke gjør det'Ikke overfør og rot opp klærne / pute. Pluss det'Det er ganske utrolig at jeg kan få denne typen farge uten å måtte bleke mitt brune hår!

Den eneste bummeren var knotting. jeg kan'Ikke forestill deg hvor ille det ville bli hvis du kranglet en stor del av håret. Men hvis du'vær forberedt på å håndtere det, bare forestill deg alle de fantastiske mulighetene!

Hvor får man kjøpt

Finn L'Oréal Professional Hair Chalk på salonger og online på LookFantastic.com.

Si din mening

Er du i hårkritttrenden?

Har du prøvd denne ennå??

Hva's den skitne fargen håret ditt har vært?

Leave A Comment

+ 67 = 77