Kan Arbonnes 10-i-1 CC Cream lage en Foundation Lover Switch?

Jeg'Jeg er en dø-hard grunnvifte, så jeg tenkte alltid jeg'd sitte ute på CC-krem-trenden. Jeg skjønte bare et alt-i-ett-produkt kunne ikke't gi nivået på dekning jeg trenger, og wouldn'Ikke gi meg hele dagen slitasje.

Men med hver kvinne, overalt, raving om disse produktene, ble jeg stadig mer nysgjerrig. Så da muligheten kom opp til testkjøringen Arbonne's nylig lanserte Intelligence CC Cream, bestemte jeg meg for å gå for det.

Aldri hørt om Arbonne? De'er et skjønnhetsselskap som ligner Avon, hvis produkter selges på nettet og gjennom uavhengige konsulenter. Deres produkter er alle botanisk baserte og for det meste fri for merkelige lydende ingredienser som formaldehyd, triclosan og parabener. Alt er vegansk, laget uten gluten og allergitestet. Ikke dårlig, ikke sant?

Deres Intelligence CC Cream er beskrevet som en 10-i-1 "complexion control cream" som gir lett, byggbar dekning i et tidsbesparende produkt. Jeg'Jeg er sikker på deg'lurer på hva de 10 fordelene er: det primer, beskytter huden's fuktbarriere, skjuler misfarvninger, hydrater, mattiserer, lyser, dekker blemishes, forfiner porene, beroliger og hjelper til med å perfeksjonere din generelle hudfarge.

Legg merke til det der'Det er ingen SPF i denne CC-kremet, selv om jeg'Jeg har det bra, siden fuktighetskremet inneholder det.

Det er fire forskjellige nyanser "Fair, Light, Medium og Dark", som du også kan blande og matche for å skape den perfekte fargen for huden din..

Jeg prøvde medium skyggen og fant fargen så lysere på ansiktet mitt enn hvordan det kom ut av røret. Det kommer ut som en mousse og har en jevn, fløyel tekstur.

Det blandet meg veldig godt på huden min; det er n't klebrig når du først legger det på ansiktet ditt, heller ikke når det setter. Jeg liker å la den sette på huden min i minst tre minutter før jeg bruker annen sminke, hvor det begynner å føles som et pulver. Jeg'Jeg har prøvd å bruke det begge med en grunnbørste og med fingrene, men foretrekker ferdig jeg får med en børste.

Her er mine før og etter bilder. Før:

Og etter:

Når det gjelder dekning fant jeg at ett lag var nok til å dekke opp det meste av rødheten på kinnene mine og til og med ut resten av huden min.

Bunnlinjen

Jeg brukte denne CC krem ​​i ca to uker på og av. Jeg likte virkelig det var ikke't tung, i motsetning til mange grunner som du kan føle å sitte på huden din. Og selvfølgelig, det'Det er utrolig at det har botaniske ingredienser.

Men ... Jeg til slutt lengtet etter enda mer og varig dekning, så dette var ikke'Ikke nok til å gi meg min elskede grunnlag. Jeg ville nok bare bruke denne CC-krem en gang i mellom (lat søndag, gå tur til kjøpesenteret etc.).

Gi meg beskjed om hva du tenkte på det?

Hvor får man kjøpt

Arbonne Intelligence CC Cream er tilgjengelig gjennom arbonne.ca og arbonne.com.

Si din mening

Er du en CC-krem-fan?

Har du prøvd denne?

Fikk noen andre CC-recos?

Leave A Comment

45 − = 36