Jeg test-drev buffene, Maybellines nye utvalg av naken leppestifter

Jeg innrømmer det. Naken er trolig den siste leppefarge jeg vil nå når jeg gjør meg klar til å gå ut. Som freelancer bruker jeg de fleste dager sminkefri, sitter alene på skrivebordet mitt (don'ikke bekymre deg; det hørtes langt mer ensom enn det egentlig er). Når jeg gjøre få gjort opp, jeg vil ha umiddelbar innflytelse, vanligvis går for en klassisk rød, lys rosa eller koral munn.

Min go-for å se, kan imidlertid være på avstand fordi fra hva jeg'Har sett så langt i 2014, vil naken leppestift bli stor. Don't tro meg? Bare sjekk ut alle kjendiser som var sportslige nakenlepper på Golden Globes den andre natten. Kerry Washington og Olivia Wilde fikk øyeblikkelig øye med deres super-bleke farger som nesten gjorde at leppene deres forsvant.

Amber Heard, Mila Kunis og Naomi Watts hadde også alle nudder.

Der's en ny leppestift samling som'er en nikk til denne trenden. Maybelline New York lanserer Buffs av Color Sensational denne måneden, og den har 10 nyanser av nøytrale leppefarger som passer for hver hudtone. Jeg ble sendt åtte nyanser for å teste ut.

Her'Det er et kikk på kulene.

Og farget av Michelle:

Så, hvordan finner du ut hvilken er riktig nåde for huden din? Jeg har en olivfarge, så jeg pleier å gå mot varmere farger med gule undertoner. Hvis jeg skulle gå til superbleg som Kerry eller Olivia, ville jeg bruke Blushing Beige (915) eller Nude Lust (920), da de var nesten samme farge som huden min. Vet at disse nyanser kommer ut veldig lett, så denne typen utseende er ikke for alle. Det krever nesten alltid et dristig øye for å få det til å fungere.

Stormy Sahara (945) var mer min naturlige leppefarge (mørkere enn min hudtone), og var sannsynligvis den mest smigrende skyggen på huden min. Som jeg sa, jeg'Jeg er egentlig ikke en naken leppepike, så jeg vil bruke den om vinteren når jeg finner at leppene mine blir en skummel gråfarge eller for rød fra det kalde været og tørrheten i luften. Matchende leppetone er en enklere (og uten tvil mer flatterende) måte å ha på naken og var utseendet Amber, Mila og Naomi gikk for over. I stedet for å hvite ut leppene sine, hadde de farger som var enten litt mørkere eller rosa enn deres hudtoner, slik at leppene så naturlig ut uten å forsvinne.

For mer innflytelse likte jeg Maple Kiss (925). Det så ut på det '90s brun leppestift vi så på Kat Dennings (som fikk blandede anmeldelser her), men var litt mer subtil.

Med mindre Truffle Tease (930) ga en nesten gråaktig støpt (ikke smigrende) og den rike brune av Untainted Spice (950) var utenfor min komfortsone. Mot lys hud har Espresso Exposed (955) en nesten Goth-lignende effekt.

Den flotte tingen om denne samlingen er imidlertid at du har valg, du kan matche din hudtone, legetone eller bare gå for det som farger deg're trukket til. De fungerer også godt lagdelt sammen hvis du'Prøv å oppnå et bestemt utseende. Jeg likte virkelig den perle skinn som Naomi og Amber oppnådde, så jeg lagde Bare All (910) på toppen av Stormy Sahara (945) for å gi fargen mer dybde.

Bunnlinjen

Overbeviste denne samlingen meg om å gi opp mine brights og bytte til nakne? Sannsynligvis ikke. Men det'Det er den gode tingen om sminke, vi gjør'Det må ikke velges. Stormy Sahara (945) gir meg et annet alternativ hvis jeg noen gang forandrer mine veier og don't vil gå for en dristig leppe.

Hvor får man kjøpt

Si din mening

Er du en naken leppestift-fan?

Har du sjekket ut denne samlingen ennå?

Hva's din go-to leppestift nyanse?

Leave A Comment

− 1 = 7