Jeg har funnet min Hellige Graal produkt for krøllete hår

Det største problemet jeg har med mitt naturlig krøllete hår er at jeg trenger 42,348,297 forskjellige produkter for å takle hvert enkelt problem. 

Vent på det: Jeg bruker et frizz-slåsserum, en hydrerende permisjon, en krøllefinal og et hårspray. (Og den siste's bare for å bevare alt det andre crap jeg bare kastet inn i håret mitt.) Lyd kjent? 

Hvis du har hår som jeg, så gjør du det're sannsynligvis nikker virkelig hardt i avtale akkurat nå. Men hvil din lille konkurrie (det er jiddisk for hodet), fordi jeg'Jeg har endelig funnet min hellige gralprodukt for krøllete hår:

I de siste to månedene har Maroccanoil's Intense Curl Cream vært det eneste produktet jeg'Jeg har brukt etterdusj for å temme og stil krøllene mine. Ja, du leser det riktig. Et enkelt produkt. 

Denne krem ​​forkorter håret rutine tifold fordi det hydrerer, kjemper frizz, definerer og opprettholder krøllene mine uten å gjøre håret mykt (som er bare det verste, amirite ?!). To av mine beste venner har dusj og forlatt håret, og dette produktet bringer meg et skritt nærmere deres uten vedlikeholds frisyrer. Den'Det er en drøm for enhver krøllet jente.

Kremet er dispensert gjennom en pumpe, og jeg trenger bare å bruke en pumpe, maksimalt to, avhengig av hvordan krøllene mine fungerer den dagen. (Merk: Håret mitt er på den finere siden og bare skummer på skuldrene mine når det er krøllete, så hvor mye du bruker vil avhenge av hårlengden / tykkelsen.)

Som alle Moroccanoil produkter, det's a litttllle dyrt (rundt $ 30-35), men som jeg sa, erstatter det ALLE mine andre frisører og har allerede vart så mye lenger enn noe annet hårprodukt jeg har brukt tidligere. 

Dette er hvor mye produktet kommer ut i en pumpe:

Kremet er glatt og kremaktig, men litt klebrig etter å ha vært i hendene i et minutt eller så. The & # x201C; tack & # x201D; er det jeg antar å holde krøller definert og på plass.

Hvordan bruker jeg Moroccanoil Intense Curl Cream

Etter å ha pusset ut og skilt håret mitt, bruker jeg Intense Curl Cream som om det var en permisjon / mousse hybrid. 

Jeg gni en eller to pumper sammen i håndflatene mine. Deretter kjører jeg produktet ned i håret mitt gjennom endene og starter ved røttene mine.

Deretter blåser jeg håret mitt sammen for å inspirere krøllene til å være super-spiral. Jeg finner dette også bidrar til å sikre at krøllene mine er'T så streng og stykke-y når de tørker. Ingen ønsker spaghetti strenger krøller!

Derfra knuser jeg gjentatte ganger håret mitt opp mot røttene til det har en sprette jeg er fornøyd med. Siden håret mitt er på den tynnere siden, liker jeg å gi det litt klemme opp mot min del for å legge til litt ekstra oomph. Hvis håret mitt fortsatt er for fuktig eller dekket i for mye produkt, vil jeg ta en bomullst-skjorte og scrunch håret mitt igjen for å absorbere fuktigheten.

Og så venter vi .... Jeg'har lært at du virkelig trenger å ignorere håret ditt som det tørker for å få de beste resultatene. Jeg prøver selv og unngår speil fordi håret mitt aldri er opp til mine standarder før det's 100 prosent tørr. Jo mer du spiller med det, jo mer frizz finner du.

Om lag 45 minutter senere ... det'er alt tørt!

Mens jeg kjenner krøllene mine't perfekt, De er definitivt forbedret takket være Moroccanoil's Intense Curl Cream. Jeg kan ikke kalle hår stylingprosessen lenger, fordi det bare er ett skritt! Og jeg klarte ikke å klage.

Hvor får man kjøpt

Finn Moroccanoil Intense Curl Cream online på:

Si din mening

Har du prøvd denne krøllkrem ennå? Hva's DIN ett-trinns produkt for krøllete hår?

Leave A Comment

+ 65 = 67