J. Crews første dufter Lukt som sprut (på den beste mulige måten)

Har du hørt? J. Crew er i duften virksomheten nå! Men ikke i måten du'Jeg forventer (som ville være den typiske ubestemte fruktig-blomsten som verden bare gjør't trenger mer av).

Nei, de'Jeg har faktisk gått for noe langt mer unikt, i form av to unisex dufter utviklet i samarbeid med perfumer Arquiste. Hver eau de toilette er ment å fange den kunstneriske scenen til en 1940-tallet New York, spesielt de dristige parfymer og sterke cocktailer som fylte natten. (Don Draper ville så godkjenne!)

Nr. 31 er den mer feminine og sparkly av de to, med notater av rød vermouth, rose, plomme og patchouli. Den's pen, men jeg'm-vei mer trukket til nr. 57, en intens blanding av alderen whiskey, cedar, eik, kanelbark, labdanum og vaniljebønner. Jeg vet at alt høres utrolig maskulin, men stol på meg ... det's yummy! Alkohol og woody notater gir det raffinement og unikhet, men vanilje på tørketrommet holder ting mykt og snuggly. 

(Til sammenligning, jeg'Jeg er ikke gal om det skarpe, dvelende patchouli-notatet nr. 31 ... men patchouli er aldri enig med kroppskjemien min. Kanskje du'Har du lykke til?) 

Hvis du'gå inn i din nisje og / eller unisex dufter, da må du sjekke disse ut. Jeg elsker at de kommer inn (rimelig og praktisk) rollerball versjoner. Og seriøst kan jeg det'Tenk på en bedre duft enn nr. 57 for vinterkvelder! 

Hvor får man kjøpt

Finn Arquiste for J. Crew dufter på J.Crew butikker og jcrew.com.

Hva synes du om J. Crew's dufter?
Foretrekker du nr. 31 eller 57?

Leave A Comment

8 + = 16