Hvordan gjøre minimal makeup uten å se ut som en varm rot

Rask! Hva's det vanskeligste utseende å oppnå med sminke?

Hvis du sa Winged-out liner, eller kanskje et forseggjort røkende øye ... så du'gå galt. (Etter min mening, men Calvin Klein er enig med meg, ok?)

Den's faktisk minimal sminke det's vanskeligste av alt å mestre.

Tenk på det: Du vil ha perfekt, jevn, skinnfri og skinnfri hud. Lange, friske øyenvipper. Strålende, mykt glødende kinn. Og modne, klumpete lepper. Alt uten å se ut som deg'ha på seg noen sminke. Yikes! Ikke rart at vi får det galt så ofte. (Løft hånden din hvis det er velmenende, men etikettutfordrede kolleger / venner har noen gang spurt deg om du'bli syk ... når du'ikke det. Bare ikke ha noen eller nok sminke. Balls! At'Det er ikke bra for en jente's ego.)

Heldigvis viser modellene på Versace, Dolce & Gabbana, D & G og DSquared² hvordan du får det riktig. Og jeg'Jeg skal spole noen av hemmelighetene sine.

Det første du må huske er at utseendet starter og slutter med god hud. Og kanskje den beste huden jeg'Jeg har sett så langt på rullebanene denne sesongen er fra Versace (se over og under):

Huden i øyeblikket (fordi det er så dumt som det kan høres, det er en bestemt trend) er frisk og dugg, i motsetning til matt og / eller konturert eller uthevet.

Nå skal du selvfølgelig gjøre alt de forteller deg om å gjøre med hudpleie, få nok søvn, ikke røyking, bruk solkrem osv. Fordi du kan'Ikke stole på produktene alene for å gjøre den tunge løftingen. (Og jeg'Sett en liten plugg inn her for torskeleverolje igjen, fordi det gjør huden din glødende som du ikke ville tro.)

Men for å få det glatt, glødende, og viktigst, se, du'Jeg kommer til å trenge et par prodzer:

1. En flott primer. Fordi primere sparker støv på å hindre glans, kvitter huden din og diffuserer ufullkommenheter. Her er noen som jeg elsker.

og

2. Et kremaktig (ikke pulverformet) fundament i din perfekt-matchende nyanse. Test produktet på kjeven din, ikke håndleddet eller hånden for å forsikre deg om det's riktig farge for deg. (Og ikke'Ikke vær redd for å be om hjelp ... Jeg'Jeg har blitt korrigert mange ganger med fordeler da jeg trodde * jeg hadde den riktige skyggen.) Og definitivt gi pulveret ditt en tid til fordel for noe med en kremaktig tekstur, som skal se mer myk og dugg ut, som din naturlig hudfarge. Hvis du'vær redd for å bli en oljelast, legger grunnen under, bør ta seg av det problemet. Hvis du må bruke pulver, anbefaler jeg en av disse, som vant'Ikke gå kake.

Neste opp er rødme, og det var ingensteds strålende enn på D & G:

En sunn flush er nøkkelen til det naturlige utseendet, fordi ellers du'Bare invitere de "er du syk?" kommentarer.

Jeg vet at jeg fortsetter å snakke om Blushing Fabric Blush fra Giorgio Armani...

... men jeg må nevne igjen her fordi det er rett og slett fantastisk: det smelter inn i huden din og er der, uten ser ut som den's der ... hvis du vet hva jeg mener. OG! Jeg'Jeg har nettopp hørt nyheten om det's ikke lenger begrenset oppgave "'s et permanent tillegg til produktlinjen.

YSL gjør også en ganske fin kremblush. Generelt, jeg'd err på siden av kremer, ikke pulver, for en mer "opplyst fra" type flush.

La nå's snakk om øynene. Her's utseendet fra DSquared²:

Ignorerer mangel på rødme og litt for matt hud, aren't øynene pent?

Dine beste venner her er svart eller brun mascara og en fin, middels brun øyenskygge påført fra lash linjen for å krølles, og deretter under de nedre piskene.

ELLER du kan gjøre min favoritt, favoritttrick, som den smarte sminkeartisten bak Dolce & Gabbana-showet også vet om:

Se hvor flott piskene hennes ser ut? At's fordi foringen ble påført langs øvre lokkes vannlinje. Som i, under, IKKE over vippene. (Og du kan til og med utvide det litt på kantene for å få den subtile winged-out-effekten som vises her.)

Den'er en Jedi Mind Trick, denne. Fordi det gjør øynene dine / øyenvipper skiller seg ut som gal .. og likevel, ingen kan virkelig fortelle hvorfor fordi du kan't faktisk se linjen. Geni.

Legg merke til også leppene på alle disse utseendet: de'Jeg har en myk, balsamaktig tekstur og er aldri, noe blanke. (Hvis du føler behov for et hint av farge, er det mest mulig å gjøre en leppeplekke, kanskje med leppebalmen på toppen. Jeg anbefaler Joe Fresh lip flekken i blekrosa.)

Så fortell meg nå...

Liker du minimal sminkeutseende?

Hvilken bane tolkning av det er din favoritt? (Min stemme går til Dolce & Gabbana, obvs.)

Har du noen gang hatt "er du syk?" spørsmålet da du gjorde det'Ikke ha sminke? HVOR RUDE. Sats deg vunnet'Jeg blir spurt det nå. Du'gjerne velkommen.

Leave A Comment

92 − = 84