Hvordan bruke tørr sjampo (og hvorfor du trenger det!)

Fakta: Frisør og makeup artister er vanligvis mer spennende (minst for skjønnhetsredaktører) enn å møte de faktiske kjendiser seg selv. Jeg vet at dette er vanskelig å tro, og ja, å se Beckhams eller Christina Aguilera på nært hold gir en god historie å fortelle vennene dine. Men du vet hva? De'er kjedelig. Den's alle skriptet. Folket med det virkelige smusset "eller i det minste", virkelig gode tips som du faktisk kan bruke& # x2014; er de som gjør håret og sminke.

Som bringer meg til mannen jeg møtte denne morgenen, Mark Townsend. Veldig upretensiøs, super-fin fyr ... som bare stiler håret til alle som er viktige i Hollywood. Seriøst, la meg bare gi deg en klientliste: alle Olsen-søstrene (inkludert den søte Elizabethen ovenfor), Jennifer Lawrence, Rachel McAdams, Reese Witherspoon, Cate Blanchett, Natalie Portman, Diane Kruger ... vel, jeg kunne fortsette men du får ideen.

Vet hva annet er imponerende om Mark? Vel, jeg burde nevne han's den offisielle kjendis stylisten for Dove. Og dette er spennende: Jeg fant ut under intervjuet at han i utgangspunktet er ansvarlig for hele tørr shampoo-oppvokningen de siste årene. Bortsett fra at han tror at du sikkert kunne bruke enda mer av det, og oftere. Så hør opp!

Men først, la's snakk om hva slags tørr sjampo du bør bruke...

Se etter en av de nye "andre generasjon" formlene

Hvis du'Gjør DIY typen, deg'Du finner massevis av elektroniske ressurser som anbefaler enkel maisstivelse, eller til og med babypulver, som en billig tørr shampoo-erstatning. Fordi ja, kjøpekjøp tørr sjampo kan være dyrt. Husk tre eller fire år siden, før alle de nye apoteknivåalternativene kom ut? Du må gaffel over opptil $ 30 for en boks fra Bumble + Bumble eller hvem som helst. Som er smertefullt, spesielt hvis du'bruke igjen mengdene av det som Mark oppfordrer (som jeg'Jeg kommer til om en stund). Jeg gjør n'ikke bry deg om hvor bra formelen din er's bare vanskelig å dele med den slags penger for et produkt som går så fort.

Men problemet med å bruke maisstivelse eller babypulver, eller noe av det jeg'Jeg kaller "første generasjon" tørr shampoos, er den fryktelige hvite resten. Med mindre du'Vær ganske blond, det's svært problematisk. Jeg mener, DUH, som vil se ut som de glemte å gå til colourist og har hvitt hår vokser inn på røttene? Selv muligheten til å pusse ut det er en slags smerte. Hvis du må pusse for mye, kan alt det manipulere avle frizz, og det slår virkelig opp formålet, som er å få tekstur ikke fjern det.

Den bedre løsningen er å bare kjøpe smart. Den nye generasjonen tørr shampoos som merkene kommer ut med disse dager, går i utgangspunktet klart. Jeg'Jeg har snakket mye om et par klare formler jeg liker, for eksempel John Frieda's:

(Den's $ 11,99 på Well.ca; Gratis frakt i Canada uten minimumsbestilling.)

Og Marc Anthony's:

(Også $ 11.99 på Well.ca, gratis frakt i Canada uten minimumsordre.)

Men jeg'Jeg sier ikke bare dette, jeg liker Dove's enda bedre. Liker, måten bedre. Det er tørr sjampo av mestere:

Den's også billigere, du kan kjøpe den fra Well.ca for $ 7.49 (gratis frakt i Canada, ingen minimumsordre).

Nå, i motsetning til John Frieda og Marc Anthony, det's ikke spesifikt merket som en "klar" formel ... men jeg har testet det og det er ingen hvit pulveraktig gunk igjen. Jeg liker det best fordi det lukter freaking aMAZing, og synes å fungere mye bedre enn de andre ved teksturisering (og jeg mistenker at jeg absorberer olje). Jeg tror forskjellen er at den går tørrere enn de klare, mer som en tradisjonell tørr sjampo. (John Frieda og Marc Anthony føler seg mer "våte" til de tørker ned.)

Pluss, hvis det'Det er godt nok for Olsens, det'Det er bra nok for meg. Tenk meg omvendt.

Noen få andre nye formler du kanskje vil prøve er fra LaCoupe...

(Den'Det er også klart og har den "våte" følelsen at jeg'Jeg er litt mindre glad i, selv om det virker fantastisk å gi opp røttene dine.)

Og göt2b fra Schwarzkopf. Denne er også godt priset $ 6,99 fra Well.ca (gratis frakt i Canada, ingen minimumsordre). Igjen fortsetter det selv om det ikke er't merket som sådan ... og lukter nesten like bra som duen en. Jeg følte meg bare som om det var litt mindre teksturerende.

Hvis du har lyst til å splurging litt, ville jeg være galt hvis jeg gjorde det'Ikke informer deg om at Cake Beauty nå lager sine Satinsukker Dry Shampoo & Body Powder i en gjennomsiktig formel:

Dette er litt annerledes enn de andre fordi du sprinkler, ikke sprayer ... og tilsynelatende har det lysreflekterende egenskaper for å gjøre håret ser skinnere ut.

Det er også den ganske brukbare Redken Powder Refresh:

Men nok om prodz! La's snakk om hvordan du bruker dem.

På andre eller tredje dagers hår

Så de fleste av oss gjør sannsynligvis dette allerede. Men noen viktige poeng .... Hold tørr sjampobeholderen rundt åtte til 10 inches vekk fra hodet og spray sjenerøst ved røttene. (Mark sier at holde kanen for nært er en av de største feilene folk gjør med ALLE hårprodukter.) La det sitte i et minutt eller to før du børsterer det litt (men ikke for mye).

Hvis endene dine ser litt tørr og frizzy, begynner min definitivt å se frayed på dagene jeg ikke'Ikke vask og legg deretter litt glattende krem ​​fra midtakslen ned. På den måten vant det't veier ned volumet deg'Har skapt på toppen. Dove kom akkurat ut med denne Cream-Serum som skal fungere på alle hårtyper (selv min!). Jeg'Jeg er redd for normale serums som gjør meg fint, rett hår ser fet ut ... så dette er perfekt.

Et annet tips fra Mark: Hvis du, som meg, pleier å være en daglig vaskemaskin, prøv å bare stå under dusjen og ikke bruke noe produkt, bare massere vannet inn i røttene dine med hendene. Han sier at det skal være nok til å kvitte seg med oljen og gi deg en annen dag i mellom vasker, og når du kommer ut av dusjen og tørker håret, kan du alltid legge til tørr sjampo for å forlenge stilen enda mer. Bare vær sikker på at du bruker tørr shampoo til å tørke, ikke vått eller fuktig hår.

Men den mest spennende utviklingen er å bruke tørr sjampo...

På rent hår (ja, rent hår!)

Så her's en du var sannsynligvis weren't å gjøre. Jeg var absolutt ikke't! Men hellige hårgudene, det gjør en så stor forskjell at mitt møte med Mark i morges bare kunne ha forandret livet mitt. (Igjen. Disse typer epiphanies har en tendens til å skje i skjønnhet.)

Uansett gjorde Mark en stor feiring som vi alle trenger for å dike våre saltsprayprodukter. At's høyre. Og her har jeg bare fortalt deg å bruke dem forrige uke! Jeg'unnskyld. Men tilsynelatende, de'Ikke så bra for håret, mens de jobber bra for å legge til tekstur, tørker saltet helt håret ditt. Oopsie!

I stedet er valgfri 2,0 teksturbehandler tørr sjampo. Og etter hvert som Mark har brukt det på Olsens (blant andre kunder) i år og år, tror jeg det's sikkert å si at han's mannen bak hele tørr shampoo tekstur-y hår trenden som's har pågått så sent (Selv om han sier nå det's mer av et børstet, ikke-så-crunchy utseende.)

Så om håret ditt er rent eller skittent, gjør det ikke'Det er viktig at tørr sjampo er nøkkelen til å se veldig 2012. Seriøst, prøv det! Jeg viste opp til vårt møte med fuktig hår, som vanlig, og så snart jeg kom hjem blæste håret mitt over med dyven.

Kan du si øyeblikkelig supermodell hår? Den'er gal. Jeg kan aldri bruke mousse eller root-lifting spray igjen!

En annen måte du kan / bør bruke tørr sjampo er...

For en oppdatering

Faktisk, det's nøkkel. Du vet hvordan frisyrer alltid sier det'Er det bedre å gjøre en updo på skittent hår, slik at det har "grep?" Vel, den hele ideen traff meg alltid som litt brutto. Jeg mener, hvis du're gjør en updo, så det'er det sannsynligvis en spesiell anledning, og vil du virkelig gå til et bryllup eller et formelt eller svart slips eller hva med skittent hår? Ekkelt.

Mark sier at han har mange klienter som deler mine følelser, og så tørr sjampo, sprayet fra røtter til tips, er måten han skaper tekstur og grep på. På den måten fyller håret begge deler, ser større ut, og holder seg bedre også. Siden fallende updos er i utgangspunktet alle Hollywood frisyrer's verste mareritt.

(Og tro meg, Mark KNOWS updos. Han's fyren som gjorde Jennifer Lawrence's for Dødslekene premiere, husk?)

En annen insider tips fra Mark er å spray din bobby pins med tørr sjampo også, før du legger dem i håret ditt'Jeg vil gi dem mer grep. (Pass også på deg'Bruk igjen to pins i en kryssovergangsmetode, ingen enkle pinner som de'Jeg skal bare falle ut.) Gjør disse to tingene og oppdateringen din hele natten.

Fortell meg:

Er du på tørr shampoo bandwagon?

Har brukt det til å bygge tekstur i rent hår?

Hvilken'er din go-to? (Har du prøvd noen av de nye "andre generasjon" formlene ennå?)

Leave A Comment

46 − = 45