Fra Dior til Chantecaille: 13 av de beste nye skjønnhetsprodukter

Får du noen gang overveldet av alle skjønnhetsprodukter der ute? 

I så fall føler jeg deg! I årene siden jeg'Jeg har vært magasinskjønnhetsredaktør og deretter en skjønnhetsblogger, ting er blitt CRAZY "merker lanserer flere produkter enn noen gang før, og oftere! 

I et forsøk på å kutte gjennom all støy trodde jeg det ville være nyttig å starte en ny månedlig serie der jeg deler det jeg tror er det må ha fra de nye skjønnhetslanseringene for den måneden. 

Med andre ord, de viktige nye lanseringene som er interessante, innovative og verdt å bruke pengene dine på. Ting som jeg ville kjøpe meg selv (hvis jeg gjorde det'ikke ha denne rare jobben!). 

Høres bra? Her er mine toppvalg for november 2015, i ingen bestemt rekkefølge:

Dior Diorific mat leppestift i Fabuleuse

Noen ganger er klassisk det beste! Den vakreste røde du kan kjøpe akkurat nå, både i emballasje og i ytelse, er 750 Fabuleuse fra Dior's fantastiske ferie samling. Min magpie selv elsker alt skinnende og gull, så saken selv hadde meg på hallo. Men jeg'Jeg er aldri skuffet over hvordan Dior leppestifter utfører. Denne er en halvmatt rød med kule undertoner, og den har mye pigment mens du fortsatt føler seg lett på leppene. Den perfekte, elegante tingen å trekke ut av clutchen på feriefester!

Guerlain Maxi Velvet Matte Liquid Lipstick i Fleur de Givre

Vi snakket om dagen om denne nye, moderne leppe tekstur trenden som handler om å se mykt flekkete og subtilt perfeksjonert. De Maybelline og L'Oréal pinner jeg allerede nevnt er en måte å få det på; en annen er denne Velvet Matte Liquid Lipstick fra Guerlain's ferie samling. Skyggen M72 Fleur de Givre er en stor middels rosa, ikke for lys eller for myk, og i motsetning til de fleste flytende leppestifter, gjør den ikke'Ikke tørk ut. Pluss jeg elsker denne hvite emballasjen merket gjør akkurat nå!

NARS x Steven Klein Killer Shine leppestift i Besame Mucho

Lippestiften I'Jeg er faktisk den mest begeistret for akkurat nå, Besame Mucho fra den nye NARS x Steven Klein collab. Å, min Gud, det's en god farge en varm peachy-karamell naken som er sinnsykt moderne og smigrende. Det er ugjennomtrengelig nok til å dekke opp det meste av din naturlige leppe tone, og den skinnende finishen virker bare å våkne ansiktet ditt. Jeg'Jeg er forelsket!

Bite Beauty Luminous creme leppestift i Mauvember

Hvis du'Jeg nølte med den lilla leppestrenden, tenkte at du ikke kunne'Ikke dra den av, du kan. Du trenger bare Mauvember, den nye, begrensede utgaven Bite Beauty-leppestift som gir penger til Movember Foundation for å støtte menn's helse. Fargen er en dempet lilla "mer av en orkide-mauve", og det ser så pent ut på! Det minner meg mye fordel's Lollitint, bare i et rikt, kremaktig, leppestiftformat. 

Formel X Forsterkende resept

Hvis du har havn'Jeg prøvde Sephora's Formula X-rekkevidde, men du burde virkelig! Kvaliteten er imponerende, og jeg finner meg selv iført deres Sheer Strength polering mer enn noe (siden mine negler er for alltid i behov av ekstra TLC). Nå er de'Jeg kommer ut med disse små kittene som målretter mot bestemte spikerproblemer. Det er tre: Brightening, Hydrating og Strengthening. Jeg'm bruker sistnevnte, og du får en mini Sheer Strength-farge, pluss basekjørt, toppfrakk og kutikelserum. Alt du trenger!

Chanel Le Top Coat Lamé Rouge Noir

Chanel's ferie samling er bare ute, og det ble inspirert av Vamp, deres legendariske svart-rød neglelakk fra '90-tallet. Du kan nå kjøpe sin inkarnasjon for 2015, Rouge Noir, men siden jeg'Jeg har aldri vært dyktig på å bruke mørke neglelakk, min valg er Lamé Rouge Noir Top Coat. Den har flager av gull i en klar base, bare knapt tonet med samme Rouge Noir-fargetone. Det ser nydelig ut over en hvilken som helst farge på polsk, og er en rask måte å legge til en liten ferieglitter!

RMS Beauty Nail Polish i Luminizer

Store nyheter, RMS Beauty har kommet ut med en 5-fri neglelakk linje! Nyansene er alle basert på deres eksisterende sminkefarger, det må-være-en er Luminizer "inspirert av kultens favoritt Living Luminizer-høyttaler, selvfølgelig! Jeg er så imponert over ytelsen, levetiden og mest av alt, måten denne fargen vakkert fanger lyset. Den's raskt å søke, går med noe antrekk og har blitt en ny go-to shade for meg!

CND Vinylux Ukentlig Polsk i Glacial Mist

Jeg'Jeg er en stor fan av CND's Vinylux linje, som varer lengre uten chipping i forhold til vanlig polering. Deres ferie samling er ute nå, og jeg've fallet hodet over hælene for isbjørn tåke. Den's en lyseblå med sølvglitter, som er en vinnende kombinasjon fordi det er så tilgivende å bruke som en blekrosa "og så gir glitteren litt litt' some'. Jeg'Jeg vil definitivt ha på seg dette gjennom høytiden.

Yves Saint Laurent Kiss & Love Touche Éclat

Touche Éclat fans, nå er det på tide! YSL har kommet ut med Kiss & Love-utgaven av denne berømte blikklyset, som har den mest søte emballasjen ennå: En rød leppe skrives ut over gullsaken! Jeg'Jeg har allerede snakket om Kiss & Love leppestift, men med Touche Éclat har emballasjen mange flere lepper på det! Dette er definitivt en av de søteste skjønnhetsprodukter jeg'jeg noensinne har sett.

Giorgio Armani Eye Tint i Hollywood

Hvis du'Jeg har lest denne bloggen en stund, så vet du at jeg elsker mine vanntette kremskygger, som Giorgio Armani's fantastiske Eye Tints, som jeg gjennomgått en stund tilbake. Nå har merket kommet ut med tre øye-toner i Luxe-serien, som er mer ferieinnsamling, og alle er i den glitrende nøytral-champagne familien. Så de vil se bra ut på alle, og med noe. Hvis jeg måtte velge, jeg'd si 17 Hollywood er min favoritt. Den's nær hudtonen min og har nydelige, subtile gullundertoner som reflekterer lyset, uten å se tungt ut. Giorgio Armani er bare MASTER av øyenskygge.

Chantecaille Cheek Gelée i Happy

Ofte jeg'Jeg vil prøve gelbrus og de bokstavelig talt ikke engang dukker opp på huden min. Enten det, eller de'Jeg må også flekke, og jeg ser ut som en klovn før jeg'Jeg hadde en sjanse til å blande seg ordentlig. Chantecaille Cheek Gelée er annerledes. Den's en hybrid gelkrem, og er det beste fra begge verdener: Lett å påføre og bare litt flekker, slik at fargen varer sist. Skyggen den kommer inn, Glad, er en myk petalrosa med en liten liten dose glans. Det ser ut som & føles veldig ferskt! 

Dermalogica HydraBlur Primer

Jeg hadde en ganske god huddag i helgen, så jeg bestemte meg for å prøve den nye Dermalogica HydraBlur Primer. HERREGUD! Det fullstendig perfeksjonert min hudtekstur til det punktet jeg gjorde't trenger til og med grunnlag. Jeg var så imponert. Dette er en av de produktene som er del hudpleie og del sminke, slik at du får hydrering fordeler sammen med en "uskarphet" effekt på porene og ufullkommenhetene. Den har silikon, men tekstur er mer kremaktig (den's en hvit gel), og det gjør det ikke'Ikke la deg gå med det rare "slip" som så mange silikonprimere. Hvis du're i markedet for en primer, dette er en virkelig flott formulering.

Frisk kakao Kropp Exfoliant

Fresh har en ny Cocoa Body Exfoliant, og det er HEAVEN. De gjorde det ikke'Ikke søl rundt her? Dette tingene lukter godt nok til å spise. Tekstur er nesten som en gjørme, ikke for gritty, og det etterlater huden din å føle seg myk og subtil duftende. (For å være ærlig, tror jeg det's mer om sjokoladeopplevelsen enn alvorlig skrubbing!)

Konklusjon

Det er så mange gode ting å lansere denne måneden! Forhåpentligvis, jeg've hjalp deg med å sortere gjennom alt ved å markere produktene som imponerte meg mest. 

Nå jeg'Jeg vil smale det enda lenger til de tre øverste: Besame Mucho leppestift, Luminizer neglelakk og Hollywood øyeskygge. At's hva jeg'd få hvis jeg bare kunne velge noen få ting! 

Shop Editor's Picks

1. Dior | 2. Guerlain | 3. NARS | 4. Bite Beauty | 5. Formel X | 6. Chanel | 7. RMS Beauty | 8. CND Vinylux | 9. Yves Saint Laurent | 10. Giorgio Armani | 11. Chantecaille | 12. Dermalogica | 13. Frisk

Hva'er ditt favoritt nye skjønnhetsprodukt i det siste?
Prøvde noe her?

Leave A Comment

87 − = 78