Fordel Gimme Brow bygger sterke skjermer ut av ingensteds

Hver skjønnhetsredaktør på planeten's har snakket om den nye "dristige brows trenden" i det siste. 

Hør opp hvis du skjønte deg'd bare sett den ut fordi du har lyst på å fylle på brynene dine, har en tendens til å gå noe slikt:

Ikke sant? I det minste, det's hvordan jeg føler når jeg bruker blyanter. Jeg har noen favoritter, som denne, men de krever en stor lett berøring, da blyanter lett kan gå for sterke og åpenbare. (Browpulver påført med en børste kan se enda mer falsk og kantet ut.) Vi don'Jeg vil ikke se ut som vi fylte inn våre øyenbryn, vi vil se ut som Cara Delevingne:

Se det's aspirational modell øyenbryn. Tykk, full og 100 prosent naturlig, med små fans i de indre hjørnene.

Den nærmeste jeg'Jeg kommer til det er med fordel's nye Gimme Brow gel, som var en av mine toppprodukter i 2013 og så utmerket at jeg'Jeg går inn i flere detaljer i dag (med en før og etter!).

Den's om størrelsen på en mini mascara, komplett med en liten børste, og den kommer i to nyanser. Light / Medium:

Og Medium / Deep:

Her er fargene på huden min:

Jeg tror disse vil passe de fleste folk der ute; nyanser er litt ashy i tone, som er hvordan våre øyenbryn er naturlig. (Med mindre du farger dem, som meg, men Tony gjør det bare nok til å kutte litt av asken, så de harmoniserer mer med hårfarge.) Jeg fant Light / Medium bare bra for meg.

Nå er det å vite om denne gelen det'Det er ikke bare farge's tekstur også. Den magiske delen er at den inneholder små fibre som holder seg til pannen hår og hud for å skape illusjonen av mer hår. Så du kan i utgangspunktet bygge opp vinkler for å få et Cara-utseende uten tyngde av blyant eller pulver. Den's også vanntett, så du ikke'Du trenger ikke å bekymre deg for at dine brower scarily smelter bort i løpet av dagen.

Tydeligvis er beviset i pudding, så lemme viser deg hvordan det virket for meg. Dette er mine penner au naturel:

De'er middels full, men jeg har litt naturlig sparsomhet i de indre hjørnene, og jeg tror at noen steder langs buene ser bedre ut i.

Her's hvordan de ser ut som en del bygning og forme med Light / Medium Gimme Brow:

Jeg'Jeg er veldig fornøyd med dette resultatet. De små fibrene fyller bare på alt for å få mine penner til å se mer naturlig tykk, og jeg elsker hvordan det holder seg til de indre fansen. Du kan også få fibrene til å holde seg til noen av dine blonde hår, hvis det er nødvendig, du kan i utgangspunktet bygge opp hvor du trenger.

Det hjelper også å holde brynene på plass; Jeg'd beskrive det som medium kontroll. Hvis brynene dine er veldig urolige, må du kanskje kombinere med noe sterkere. Jeg liker denne vokspenningen mye (selv om jeg ikke gjorde det'ikke bruk den i disse bildene). Jeg fant sporadisk clumpiness fra Gimme Brow hvis jeg gikk overbord, men det gjorde det ikke't forstyrrer meg for mye den's ganske enkelt å bare stoppe og fjerne overflødig med en Q-Tip eller brow kam. Jeg fant jo mer jeg brukte, jo mer så det så ut, så det's en ting å se på.

Jeg elsker dette produktet for middels til mørke brows, enten med mindre sparseness problemer eller bare for å gjøre en sterkere brow statement. Hvis du har blond panne, jeg'D prøv før du kjøper, da Light / Medium kan veldig godt være for mørkt for deg. Det samme gjelder for varme tonede browsere, og asken i dette kan ikke passe deg. Jeg også don't tror det'kommer til å kompensere for noen store hull, selv om det's verdt et forsøk. Igjen kan du alltid kombinere dette med andre panneprodukter, som min favorittblyant og pannevoks, for å få mer farge / kontroll.

La meg høre hva du tenker?

Si din mening

Hva's din store panneutfordring?

Har du prøvd Gimme Brow ennå?

Hva er dine go-to brow-produkter?

Leave A Comment

− 3 = 4