Essie’s Cashmere Matte neglelakk er ikke dine gjennomsnittlige nøytrale

Hvis det er's en ting jeg'Jeg har lært å samle hundrevis av neglelakk, det's til ALDRIdøm en polsk ved sin flaske. 

Det kunne ikke'Ikke vær mer sant for Essie's nye Cashmere Matte samling. Da jeg først så nyanser, dømte jeg hardt og var overveldende unimpressed. 

Men når de slo neglene mine, kunne jeg ikke'ikke slutte å stirre. Disse myke nøytrene har en satinmatt finish som er inspirert av kasjmir, natch som du kan rocke alene eller ha på deg under en vanlig skinnende toppfrakk. (Jeg foretrekker sistnevnte, som deg'vil finne ut om noen sekunder)

Med vinteren nå i full gang, kos deg opp og sjekk ut fargene, som jeg'har gjort i både matt og glanset:

Bare Stitched

Just Stitched er din standard baby rosa med litt mikroblå glimmer. Jeg var helt avskyelig i flasken, men det endte med å være en av mine aller beste favoritter. Denne tok meg tre strøk for å bli perfekt, men med en forsiktig søknad, skulle to være bra. Jeg ble forelsket i hvor feminin denne skyggen er; jeg vet det's bare en baby rosa men der's noe om det shimmer. Mens det'Det er en bedre som jeg'Jeg er enda mer besatt av denne skyggen under toppjakke. Se på den gnisten! 

Alle Eyes On Nudes

Alle Eyes On Nudes får meg til å tenke på Kim Kardashian "hun klipper disse kamel nakenfarger på reg. Jeg må innrømme at jeg ikke'Jeg elsker det i matten, men kaster litt topp frakk og vi'Jeg har vunnet oss selv. To strøk var alt jeg trengte for denne nyansen. (Åh, og unnskyld de altfor oljede cuticles! Det var det eller super-tørre, brutale seg, så, du vet ....)

Pakk meg inn

Wrap Me Up er en kremaktig off-white som's veldig flatterende på neglene, men igjen, jeg elsker bare det med toppjakke. (Det var et ganske stort tema med de fleste av disse poleringene.) Søknaden var stor med denne skyggen; to godt påførte strøk og jeg var god å gå. Den fantastiske tingen om matt polsk er at du vet det's tørr når all glans går bort ... ryddig! 

Coat Couture

Jeg'Jeg elsker Coat Couture, en grålilla med blå glitter, som var perfekt i to strøk. Tro det eller ei, jeg har ingenting som det i samlingen min, og det's så vinterlig. Jeg gjør faktisk som denne matta, men det's er virkelig noe spesielt med toppfrakk. Det shimmer bare pops! 

Komfortabel i Cashmere

Av alle nyanser var jeg minst imponert over Komfort i Cashmere. Som du kan se på indeksen og ringfingrene, var applikasjonen litt tykk (irriterende!), Og igjen foretrekker jeg det glanset, ikke matt. Nesten alle disse nyanser har en slags nydelig micro-shimmer som bare skiller seg ut med topplakk. Jeg mener, se hvor søt de blå sparklies er! Du'd får aldri full effekt hvis du holder denne matten, men jeg antar det's kul å ha det alternativet. 

Spunnet i luksus

Å, Spun In Luxe er så bra & # x2014;med toppfrakk, selvfølgelig. (Unnskyld blendingen på det første bildet. Det'Det er ikke lett å ta nagelbilder om natten!) Uten toppfrakk, så så denne skyggen ærlig akkurat som en matte svart for meg når den ble påført med to strøk. Du kan se de blå shimmerne der inne, men den matte overflaten gjør det ikke'Ikke gjør denne polske rettferdigheten. Se på forskjellen på topplaget gjør! Den's som neglene mine forvandlet til en sparkly liten galakse av blå stjerner. Definitivt en annen av mine favoritter, men jeg elsker bare det når det er's skinnende. 

Hvor får man kjøpt

Finn Essie's Cashmere Matte samling denne måneden på salonger og Shoppers Drug Mart.

Si din mening

Hva synes du om denne samlingen? Foretrekker du matte eller skinnende overflater? 

Leave A Comment

88 − = 78