En naturlig creme øyenskygge i en universelt smigrende skygge

For noen uker siden landet denne e-posten i innboksen min:

"Jeg har nettopp prøvd denne nye flytende øyeskyggen fra et firma som heter Lush Cosmetics. Jeg vet om din kjærlighet til sparkly-champagne øyenskygge / eyeliners. Så ... du må prøve denne utrolige øyenskyggen. Den er under kategorien" livsforandrende " for meg. Subtil men mystisk og så lett å søke. Jeg kan ikke overvurdere hvor mye jeg elsker dette! Så jeg trodde jeg'd forteller du det, og kanskje kan de sende deg noen eksempler? Fordi det er utrolig. Den's kalt Cream Eyeshadow og fargen som sannsynligvis er universelt smigrende kalles 'Sofistikert' (men selvfølgelig). "###2020; LayLow

Du kan gjenkjenne LayLow fra kommentarseksjonen i denne bloggen. Og gosh, kjenner hun meg godt! Jeg har faktisk en besettelse med krem ​​øyeskygge og spesielt nøytral krem ​​øyeskygge. Og hvis det's laget av naturlige ingredienser, enda bedre! Så jeg visste at jeg hadde prøvd denne oppfinnelsen umiddelbart. (Takk venn!)

Her er min nye øyenskygge kjærlighet, Lush Cream Eyeshadow i Sofistikert:

Nå, hvis jeg'Jeg har ikke feil, Lush kom faktisk ut med sminkelinjen tilbake i 2010. På den tiden skrev jeg om grunnlaget, men jeg husker å være på et arrangement der jeg fikk en leppefarge, eyeliner og øyenskygge i henhold til dette spinnende fargeskjæret verktøyet , som plukker nyanser for deg i henhold til "humøret ditt". Mitt humør må være lysere enn min komfortsone! Enten det, eller jeg ikke'Jeg føler meg "sofistikert" ... selv om jeg'Jeg liker å se på den måten.

Lush's øye makeup tilbud består hovedsakelig av eyeliners, men det er fem krem ​​skygger, hvorav Sofistikert er den mest nøytrale. Jeg vil beskrive den som en lys, litt rosa taupe. 

Jeg gjør n'Jeg vet ikke om din øyeskygge samling, men jeg gjør det'Jeg har ikke noe som dette, og det fyller definitivt et gap. Den'er litt mer drama enn mine vanlige champagner, men ikke så dypt, flatt utseende eller vanskelig å bruke som de typiske taupepudderskyggene du finner overalt. At's på grunn av den kremete tekstur og finishen, som er pent metallisk, ikke skinnende eller glitrende. Den's veldig glam men ikke overbærende. 

Jeg'Jeg har faktisk latt etter en kremskyggepot i en blek brunaktig farge som dette, så jeg kan leke med å skulpturene mine øyne uten å se alle tunge og røykfylte. Denne skyggen er bare perfekt for å forlenge skyggen din horisontalt eller oppover over kransen! 

Ikke sikker på hvordan det ville se på mørkere hud, men ... forhåpentligvis vil det fremdeles dukke opp, men som mer enn et metallisk høydepunkt, ikke å definere. Har noen prøvd det?

Du bruker den med den lille svampete spissen, eller fingrene dine.

Avhengig av utseendet du'igjen, kan du enten bare dab en prikk på og deretter blande, eller bruk staven til å dekke hele lokket. Jeg liker en myk smudgerbørste som Urban Decay's for å diffundere kantene litt.

Her's hvordan det ser ut på dekslene mine:

(JEG'Jeg bærer også den frodige flytende eyeliner i stilig motivert her, men med mindre du're virkelig dedikert til naturlige produkter, har du sannsynligvis vunnet'Jeg liker det heller ikke. Flott farge, men formelen er litt frustrerende.)

Den mest overraskende tingen om Sofistikert er at det varer en veldig lang tid for et naturlig produkt. Det gjør det ikke't smør av og tar mange timer å skrue og til og med da's mer av en gradvis all-over fading i stedet for farge som absolutt migrerer inn i krøllen. Jeg'Jeg er så imponert!

Her er ingrediensene:

Rose Petal Infusion (Rosa Damascena), Vann (Aqua), Talc, Glycerol, Stearic Acid, Almond Oil (Prunus dulcis), Organisk Jojoba Olje (Simmondsia Chinensis), Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Titandioxid, Trietanolamin, Cetearyl Alkohol, Tinnoksid, jernoksid, glimmer, metylparaben, propylparaben

Så ja, det har parabener. Men det'er mye mindre kjemisk enn de fleste sminke og ytelsen er bedre enn de fleste kremskygger, naturlig eller ikke!

Hvor får man kjøpt

Finn Lush Cream Eyeshadow i Sofistikert på Lush.ca og Lush.com.

Si din mening

Har du prøvd Lush Cream Eyeshadows? Hva synes du om denne fargen? Fant noe annet lignende?

Leave A Comment

− 2 = 3