Editor’s Picks: 6 av de beste naturlige og organiske hudpleieprodukter, fra Cleanser to Moisturizer

Den'Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å bruke organiske skjønnhetsprodukter fra topp til tå. (Hvis du savnet det 'em, jeg har nylig delt mine favoritter for kropp, hår og sminke.)

Men hvis det er det's ett område hvor det går naturlig har gjort den største forskjellen for meg, den's mitt ansikt.

I noen måneder nå, jeg'Jeg har prøvd mitt beste for å unngå unødvendige kjemikalier, dufter og sulfater i rensemidler, serum og fuktighetskrem. 

Og min hud er tilsynelatende glad for det! Jeg føler at det har vært roligere, mer hydrert og mer motstandsdyktig, kanskje fordi jeg'Jeg irriterer det ikke med tvilsomme ingredienser.

I dag ønsket jeg å dele noen av hudpleieproduktene jeg'Jeg har elsket det siste:

Alle disse er solgt hos Petal & Post, den nye online naturlige skjønnhetsbutikken med et seriøst fantastisk utvalg av eco-luxe produkter. 

La meg gå deg gjennom hva jeg'm bruker:

Primavera Balancing Gel Cleanser

Å unngå sulfater i rensemidler har vært en viktig forandring for meg (de er hudirriterende, og øker også mengdene av andre kjemikalier som kommer til blodet). Så jeg ser etter rensemidler som Primavera Balancing Gel Cleanser, som er sulfatfri og 100 prosent naturlig. Ja, 100!

Selv om det er en gel, og laget for combo og fet hud, gjør jeg det ikke'Jeg finner dette ikke å tørke (sannsynligvis takket være den høye andelen glycerin). Det gjør en grundig jobb med å fjerne olje og sminke, slik at huden min blir myk og behagelig. Duften er botanisk og forfriskende, og den grønne glassemballasjen er så nydelig! 

Som alle Primavera's produkter, alt her er organisk, rettferdig handel og plantebasert. Faktisk har dette tyske merkevaren formulert sine produkter på den måten i 20 år, lenge før det var fasjonabelt! Hvis huden din er vanlig til fet, tror jeg deg'vil elske dette.

Hvor får man kjøpt:Petal og Post

Ingredienser: Vann (vann), alkohol * org, Glyserin, Decylglukosid, Salvia Officinalis (Sage) Bladvann * Org, Mentha Piperita (Peppermynte) Blad Vann * Org, Xantan Gum, Polyglyceryl-10 Laurat, Vitis Vinifera (Drue) Frø ekstrakt * org, Salvia Officinalis (salvie) Leaf Extract * org, salix nigra (Willow) Bark Extract, Bentonite, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomst Extract * Org, Parfyme **, Salvia Officinalis (Salie) Olje * Org, Aloe Barbadensis Leaf Juice * org, Plantago Lanceolata Blad ekstrakt * Org, Salix Alba (Willow) Bark ekstrakt * Org, Cymbopogon Schoenanthus ekstrakt * Org, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olje * Org, Laktic Ccid, Citral, Limonene, Linalool * Org = sertifisert økologisk dyrking ** fra 100% essensielle oljer

Blader av treer Yoghurt Gurkemeie såpe

Vet du hva's gjør et comeback? Såpe! Jeg mener typen for ansiktet ditt som dette Yoghurt-Gurkemeie-såpe fra Toronto-baserte indie-skjønnhetsmerke, Leaves of Trees (jeg har gjennomgått Argan Oil her over).

Igjen, ingen sulfater. I stedet, du'Du finner yoghurt, gurkemeiepulver og sitron eterisk olje, i en oliven- og kokosnøttolje. Disse ingrediensene er ideelle for akne-utsatt hud, da yoghurt er beroligende og fuktighetsgivende, gurkemeie er en potent anti-inflammatorisk og sitronen er antibakteriell og en astringent. 

I motsetning til skummende rensemidler som striper huden din, forlater denne såpen et tynt lag fuktighet bak, som jeg synes er veldig healing, men du kan alltid fjerne det med toner, hvis du ønsker det. Jeg finner jeg ikke'T trenger til og med en fuktighetskrem etter, bare serum. Hvis huden din er irritert og akne-utsatt, ville denne såpen være verdt et skudd! (Og prisen er så riktig.)

Hvor får man kjøpt:Petal og Post

Ingredienser: Olea Europaea (Oliven) Fruktolje / Huile D Oliven, Cocos Nucifera (Coconut) Olje / Huile De Noix De Coco, Yoghurt, Citrus Limonum (Citron) Olje / Huile De Citron, Curcuma Longa (Gurkemeie) Pulver / Curcuma, Zingibre Officinalis (Ginger) Essential Oil / Huile De Gingembre

Graydon Superfood Mask + Scrub

Jeg'Jeg snakker om masker disse dager, og skrubbe masker er en av mine nye favoritt ting! De er en ny hudpleiehybrid som kan brukes på to måter: Som en mild exfoliator, og / eller som en forlengelsesmaske. 

Graydon Superfood Mask + Scrub er den mest unike jeg'Har sett. Det er 20 kapsler i krukken, hver med en pre-portioned dose på 19 "superfoods", og du må åpne og hente innholdet i hånden. Deretter blander du pulveret med vann, yoghurt, honning eller din favorittrensemiddel for å danne en pasta, før du legger den på ansiktet ditt. 

Når du masserer den rundt, vil den kornete tekstur hjelpe forsiktig å døde bort døde hudceller. Du kan legge den på så lenge du vil; når jeg skyller av, føles huden min bedre og ser lysere ut. Dette er trygt for alle hudtyper, og jeg elsker ideen om å blande og matche den med forskjellige ting avhengig av hva huden din trenger den dagen.

PS: Graydon gjør også en fantastisk All-Over såpe + sjampo og hårglatt, begge vurdert her.

Tilgjengelig i:Petal og Post

Ingredienser: Natriumbikarbonat, Zeolitt (Clinootilolite Zeolite), Hvit Willow Bark (Salix Babylonica), Matcha Grønn te (Camellia sinensis), Chia Frø (Salvia Hispanica L), Probiotisk blanding, Shiitake, Mushroom (lentinula edodes), Kanel (cinnamomum cassia Presc.), vitamin C (magnesium ascorbat), grønn kaffebønne (coffea arabica), sink (citrat), aloe barbadensis blad), lakris rot (glycyrrhiza glabra), papaya (karica papayal.), kokos vann nucifera l.), aktivert trekull, astaxanthin (fra røde alger), mikrofermentert hyaluronsyre (natriumhyaluronat), vitamin D3, xylitol

Kahina Giving Beauty Toning Mist

jeg kan'Ikke leve uten ansiktsdåpe. Jeg har alltid en på skrivebordet mitt, og en hvor jeg gjør sminke min. Foruten spritzing hele dagen for å oppdatere huden min, liker jeg å lagre den under fuktighetskrem og fundament, og også på toppen av sminke for å kutte den pulverformede finishen. Alle som liker dugg hud trenger å komme om bord!

For tiden tar Toning Mist fra Kahina Giving Beauty topplassering chez moi . Du kan kanskje huske dette merket's vakre argan såpe, anmeldt her. Vel, denne blandingen er like imponerende. Basen er aloe vera, som jeg elsker, pluss tonnevis med andre gode ting som rosenvann, hyaluronsyre, argan ekstrakt og glyserin. Dette gjør det til et bedre valg enn vanlig mineralvann, som faktisk kan tørke huden din mer når de fordamper, fordi de ikke'Ikke inneholde noen fuktighetsgivende midler.

Ja, det er litt splurgey, men når du anser det'er virkelig en del av hudpleierutinen din som et serum, så investeringen er mer fornuftig. I tillegg er kvaliteten på ingrediensene enestående.

Hvor får man kjøpt:Petal og Post

Ingredienser: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice *, Aqua, Rosa Damascena (Rose) Blomstervann *, Salix Nigra (Willow Bark) Extract, Populus Tremuloides (Aspen Bark) Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract *, Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa (Argan) Leaf Extract, Oryza Sativa (Rice) Seed Extract *, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract *, Natrium PCA, Glycerin, Natrium Levulinate, Natriumanisat, Maltodextrin, Natriumbenzoat. * Ingrediens fra økologisk landbruk

Odacité Beautiful Day Moisturizer

Å finne en god naturlig ansikt fuktighetskrem er ingen enkel feat, så jeg er begeistret for å ha oppdaget Odacité Beautiful Day Moisturizer. Denne formelen er akkurat det jeg'Jeg har vært på jakt etter "lett", men fortsatt hydratiserende, og jeg elsker det bare. 

Hvis du ikke er kjent med Odacité, handler merket om friskhet. De don'Ikke bruk noen konserveringsmidler, noe som betyr at alle ekstrakter og oljer må være av høyeste kvalitet. Faktisk kommer hvert produkt med en "Freshiency Date", deres versjon av en best-før-dato!

Jeg vil beskrive tekstur av denne fuktighetskrem som en lett krem-gel. Men selv om det føles ganske vassen som du spre det rundt, er det faktisk fuktighetsgivende nok til å være egnet for jevn, tørr, moden og følsom hudtyper. Og duften er vel frisk! Det er en glede å sette på dette.

PS: Don'Ikke la kokosnøttoljen her skremme deg. Jeg kan være akne utsatt, men jeg've hadde null problemer fra det. Jeg elsker også at dette inneholder aloe vera, jojoba olje og vitamin E alle gode hudingredienser!

Hvor får man kjøpt:Petal og Post

Ingredienser: Aloe Vera * (Organisk), Kokosolje * (Organisk), Lavendel * (Avendula Angustifolia) (Organisk), Emulgerende Vegetabilsk Voks, Vegetabilsk Glyserin, Palm Stearic Acid **, Calendula Officinalis Extract * (Organisk) , Hvit te * (Camellia Sinensis) Ekstrakter (organisk), Jojoba * (Simmondsia Chinensis) Olje (Organisk), Olivenolje * (Olea Europaea) (Organisk), Tocopherol (Vitamin E), DMAE (Dimetylaminoetanol), MSM (Metylsulfonylmetan) , Xanthan Gum (Polysaccharide), Black Willowbark * (Salix Nigra) Ekstrakter (Organisk), Rosemary * (Rosmarinus Officinalis) Ekstrakt (Organisk), Neem (Azadirachta Indica) Olje * Organisk Opprinnelse ** Planteopprinnelse

Provins Apothecary Clear Skin Blemish Treatment

Hvis du får kviser fra tid til annen, det'Det er godt å få en flekkbehandling for hånden for å fremskynde helbredelsestiden. Men jeg hadde bare gitt opp på dem! Eventuelle kommersielle jeg prøvde, ville tørke ut huden min så mye at det endte opp med å se verre ut enn den opprinnelige breakouten. Og jeg har alvorlige bekymringer om ingredienser som benzoylperoksid, som er et oksidasjonsmiddel.

Angi Clear Skin Blemish Treatment fra Province Apothecary, et Toronto-basert aromaterapi-utvalg som bruker sertifiserte økologiske, biodynamiske og wildcrafted ingredienser hentet fra hver kanadiske provins (hvor kult er det ?!). Dette produktet er en essensiell oljeblanding som du bare dør direkte på kviser, eller elveblest, røde linjer, inngrodd hår eller arr. 

Ærlig, det fungerer for meg! I testingen tror jeg det virkelig bidro til å redusere betennelsen, men gjorde det ikke'Ikke la huden min være tørr, irritert, rød eller peeling. Jeg er en troende! Jeg har også prøvd tea tree olje før, men dette er så mye mer effektivt, men likevel forsiktig.

Hvor får man kjøpt:Petal og Post

Ingredienser: Terapeutiske essensielle oljer av lavendel *, tysk kamille **, Rose Otto **, Cypress *, Frankincense *, Helichrysum ** og gulrotfrøolje * * Certified Organic Ingredient ** Wildcrafted Ingredient

Slik får du 10 prosent av + gratis frakt

Nå kan du sikkert fortelle hvor lidenskapelig jeg handler om naturlig hudpleie! Du kan sjekke ut alle disse produktene, og tonnevis mer, hos Petal & Post.

Er du en fan av naturlige hudpleieprodukter? 
Har du prøvd noen av disse merkene ennå?

Leave A Comment

39 − 31 =