Editor’s Pick: Verdens All-Natural, Salon-Quality Hair Care Line

Kampen for å finne gode, helt naturlige hårprodukter er så ekte.

Her's en e-post som nylig landet i innboksen min:

"Hårfargen min fortalte meg i helgen at den sulfatfrie, parabenfrie, naturlige sjampoen I'Jeg har vært så stolt å bruke var å skylde på for å strikke min farge og gjøre meg brassete. Gah! Skjer du å vite om noen fargesikkerte og generelt helseskadelige sjampoalternativer? "

Mann, dette høres kjent ut! Da jeg bestemte meg for å gi opp sulfatbaserte sjampo og silikonbaserte balsam for noen år siden, var jeg helt tapt for å finne en rekkevidde som målt opp til min kjære Kevin Murphy, Oribe, Shu Uemura og Kérastase.

Jo, jeg kunne finne mange naturlige (og pseudo-naturlige) linjer på helsekostbutikken og til og med apotek. Men naturlig hårpleie som er fargesikker og formulert til en profesjonell salongstandard? Den's slanke plukker der ute!

At's hvorfor jeg'Jeg er så glad jeg snublet over verden.

World Hair Products

Verden er en miljøvennlig frisørsalong i sentrum av Toronto (hvor jeg'd får håret mitt gjort hvis jeg ikke var'Jeg er allerede så viet til min Tony og Bill). Den's er også navnet på en hårpleie linje lansert i 2001 av eieren Brian Phillips, en kjendis frisør som har jobbet med Jessica Stam, Kim Cattrall, Nora Jones, Joni Mitchell og k.d. lang.

Brian ble inspirert til å skape produktene etter å ha inngått et alvorlig tilfelle av kontaktdermatitt fra perm-løsningene han søkte på sine kunder' hår. Hans forskning på farene ved giftig kjemisk eksponering førte til et nytt oppdrag å gjøre hår uten å skade folk's helse.

Opprinnelig ble hans linje bare brukt i salongen, men i 2015 ble den tilgjengelig for kjøp på World.ca (hvor de sendes over hele verden) og Well.ca. Jeg forstår flere steder er i verkene!

Her's hva's IKKE i produktene:

  • sulfater
  • silikoner
  • parabener
  • ftalater
  • Parfyme
  • Farge

Den's alle biologisk nedbrytbare og grusom, og i motsetning til de fleste hårpleieområder som er segmentert for ulike hårtyper, jobber verdens produkter på alle.

Best av alt, de're formulert til brian's høye profesjonelle standarder. Du don'Du må ikke bekymre deg for at disse produktene fader eller endrer fargen din, eller forårsaker annen skade. Faktisk, jeg'Jeg har blitt fortalt at hårtilstanden min forbedret etter å ha byttet til denne linjen!

World Clean Hair og Skin Cleanser

Ingredienser: Vann, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Cocamphoacetate, Alkyl Polyglucoside, Glycerin, Glyceryl, Oleat, Xanthan Gum, Retinal Palmitat (Vitamin A), Ascorbinsyre (Vitamin C), Ergoklokiferol (Vitamin D), Tocopherol (Vitamin E), Panthenol (Vitamin B5), Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Cucuminis Sativas (Agurk) Extract, Hedera Helix (Ivy Root) Extract, Artium Lappa (Burdock) Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Blomst.

World Clean Hair and Skin Cleanser er en mild sjampo som kan doble som kropps vask, badeslip, barbergel, ansiktsvask eller sminkefjerner. Det passer for alle hårtyper, og jeg elsker at det er klart, ikke kremaktig. Jeg finner så mange naturlige sjampo er for tunge, men dette er perfekt: lett, men likevel pent hydrerende.

Den's sulfatfri, så det vant'Ikke skummet straks, og du må ta deg tid til å distribuere den jevnt over hodebunnen. Etter det, massasje eller la i tre minutter, eller sjampo to ganger, før du skyller ut.

Hvor får man kjøpt:Well.ca, World.ca

World Repair Deep Conditioner for hår

Ingredienser: Aqua (Renset vann), Certified Organic Blend of Calendula Officialis (Marigold), Arctium Lappa (Burdock Root), Urtica Diotica (Nettle Leaf), Rosemary Officialis (Rosemary) Kokosfettsyre, Cetyl Stearyl Alkohol, (plantekilde) Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Ekstrakter, Tussilago Farfara (Coltsfoot) Ekstrakt, Symphytum Officinale (Comfrey) Ekstrakter, Cetrimoniumklorid, Panthenol (Vitamin B5), Havremel Protein, Sitronsyre, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Frøolje, Anthemis Nobilis (Kamille) Olje , Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Olje, (Vitamin A), Tocopherylacetat (Vitamin E), Askorbinsyre (Vitamin C), Hydroksymetylglycinat.

World Repair Deep Conditioner For Hair er en intensiv balsam som gir fuktighet og mykhet til håret, og gjør det enklere å håndtere. Jeg'Jeg har aldri brukt en balsam Jeg elsker så mye som denne! Den har den mest fantastiske lyspisket tekstur. Jeg bruker det faktisk som min vanlige balsam i dusjen, og jeg sverger at den har forvandlet mine tidligere tørre ender. Silikonprodukter ble bare belegget håret mitt og gir illusjonen av glatthet, mens disse nærende ingrediensene faktisk kommer inn i hårselen.

Å bruke det som en behandling, du'Jeg skulle igjen legge det på fuktig hår i 15 minutter før det skylles ut. Hvis håret ditt er veldig tørst, kan du kaste det gjennom som en permisjon.

Hvor får man kjøpt:Well.ca, World.ca

World Ocean Texturizing Salt Spray

Ingredienser: Organiske hydrosoler av Lavendula Angustifolia (Lavendel) og Rosmarinus Officianalis (Rosemary), Sodium Chloride (Dead Sea Salt), Essensial Olje Blend (Sitron, Mandarin, Orange, Peppermynte, Cedarwood), Askorbinsyre, Rosmarinus Officianalis (Rosemary) Antioxidant.

World Ocean Texturizing Salt Spray er en organisk salt spray som gir tekstur, volum, hold og skinne mens du fortsatt forlater håret mykt og berørbart. Og rent! Jeg pleide å være i alle de kommersielle "strandhårsprayene", men nå kan jeg'Ikke bære dem, de gjør håret mitt føles skittent og er for frustrert. Dette produktet kan ikke ha like sterk hold, men du kan få et lignende utseende, og håret ditt føles fortsatt friskt.

Det er noen måter du kan bruke den på. På fuktig hår før diffusjon med en blowdryer, vil det legge til fullhet og mykhet. For mer volum kan du spray det rett ved røttene og tørke dem rett, løft opp fra hodet. Og hvis du vil ha en superbølget, klumpete finish, spray produktet liberalt gjennom håret ditt og scrunch.

Hvor får man kjøpt: World.ca

World Up Natural Holding Spray

Ingredienser: Deionisert vann, sukrose, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Sea Buckthorn olje, Citrus Grandis (Grapefrukt) Seed Extract.

World Up Natural Holding Spray er et sukkerbasert hårspray som er aerosolfritt og alkoholfritt. Jeg'Jeg har vært på utkikk etter et produkt som dette i lang tid, og la meg fortelle deg at det virker. Du får forsiktig å holde og kontrollere, uten å forlate håret ditt knarsomt eller sprø. Og ingen flak!

Den eneste tingen å være oppmerksom på er at det kan føles litt fuktig i noen øyeblikk etter at du har sprayet. Bare børst eller skru av håret på plass og la det tørke ned. Alternativt kan du spraye fuktig hår fra røttene til spissen før du tørker, for å legge til styr på din stil.

Hvor får man kjøpt:World.ca

World Buzz Hair and Body Polish

Ingredienser: Bivoks, Organisk Jojoba Olje, Virgin Coco Creme og Organisk Olivenvoks.

World Buzz Hair and Body Polish er en styling pomade som også kan brukes som en reparativ fuktighetskrem for tørr hud. Med bare fire naturlige ingredienser, er dette et flott alternativ til kommersielle styling kremer og geler. Jeg'Jeg har hatt suksess ved å bruke den til å skape en jevn, slank, definert del. Den'Det er også flott å tømme frizz på endene dine.

En annen bruk er som et ferdigprodukt, glatt gjennom lengdene for å holde rett, langt hår ser jevnt og skinnende ut. På korte kutt kan du bruke det på fuktig hår som rotløfter. Og det's et utrolig produkt for å holde krøller av alle lengder som ser bouncy og hydrert. 

Hvor får man kjøpt:World.ca

Konklusjon

Som du kan fortelle, elsker jeg bare alt om denne linjen! Den's det reneste hårpleieområdet I'Jeg har funnet, men det'er også ekstremt troverdig, siden den's formulert til profesjonelle standarder. Hvor perfekt er det?

Jeg setter også pris på den grunnleggende tilnærming til å ha en sjampo og balsam som fungerer for alle hårtyper og teksturer (og andre kroppsdeler også!). Selv stylingprodukter er multifunksjonelle, siden du kan bruke dem på vått eller tørt hår for å oppnå alt fra tekstur til volum for å holde. 

Hvis du'prøver å slutte sulfater og silikoner i hårrutinen din, verden er en linje du må sjekke ut!

Hvor får man kjøpt

Har du prøvd noen verdens hårprodukter?
Hva synes du om dette området?

Leave A Comment

+ 79 = 81