Editor’s Pick: En All-Natural Tinted Lip Balm, inspirert av franske jenter

Hørt om French Girl Organics enda? 

For omtrent seks måneder siden la jeg merke til merkevaren's nydelige, minimale emballasje som jeg flippte gjennom sidene av mine favorittskjønnhetsblader. (Den'er skrevet opp i Vogue, InStyle og Harper's Bazaar, for å nevne noen.) 

Umiddelbart visste jeg at hva de solgte, måtte jeg ha det. En fransk-inspirert linje som'er også økologisk? Vær fortsatt mitt slående hjerte! 

Som det viser seg, begynte French Girl Organics på Etsy tilbake i 2010, hvor den fortsatt selges. Grunnlegger Kristeen Griffin-Grimes er basert i Seattle, men har fransk-Cajun-røtter, og hennes familie leder turer hvert år i Frankrike's Languedoc-provinsen. Disse turene, og en kjærlighet til alle franske, førte henne til å skape sin egen Etsy-butikk, inspirert av den typiske franske jenta's tilnærming til skjønnhet.

Alt er håndlaget basert på Kristeen's egne originale oppskrifter (testet og brukt av familien i 20 år!). Så langt er det ca 80 produkter å velge mellom, alt fra hudpleie til duft til sminke; De fleste er konserveringsfrie og 100 prosent organiske, uten silikoner eller parabener. Med et konsept dette overbevisende, jeg'Jeg er ikke overrasket over at butikker som Anthropologie, Goop og Nasty Gal har begynt å bære linjen nå også.

Kristeen sendte meg noen ting for å prøve "ledsaget av det søteste håndskrevne notatet! Mine absolutte favoritter er Lip Tints, som jeg'Jeg vurderer i dag!

Fransk Jente Organics Mineral Lip Tints

Dette er de vakreste tonet leppebalmene som er 92 prosent økologisk og vegansk. Basen er en kombinasjon av mykgjørende vokser, smøremidler og oljer som gir en jevn, fuktighetsgivende tekstur, spisket med en subtil rose-mynte duft.

Her's den imponerende rene ingredienslisten:

Olea europaea (Olive) Olje *, Euphorbia anisyphilitica (Candelilla) Voks * Cocosnucifera (Coconut) Olje *, Butyrospermum parkii (Shea) Smør *, Bærekraftig Elaeis Guineensis (Palm) Olje * Simmondsia chinensis (Jojoba) Olje *, Rosa Mosqueta Rosehip) Olje, Tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus officinalis (Rosemary) Ekstrakter, Azadirachta indica (Neem) Olje, Jernoksyder, Glimmer, Pelergoniun Graveolens (Geranium), Mentha piperita (Peppermynte) Eteriske Oljer *, Mentha Spicata (Spearmint) * , Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Olje * * Certified Organic

I motsetning til mange naturlige leppebalmer jeg'Jeg har prøvd, disse hydratiserer veldig bra og gir meg null irritasjon. Men mest av alt, jeg'Jeg er forelsket i de rene mineralfarger og litt glatte teksturer. 

Her's hvordan de ser på leppene. Vennligst unnskyld rødmen på brystet mitt, og jeg fikk litt for mye sol!

Ambre Rose

Ambre Rose er beskrevet som en varm korallrosa med en ren finish. Jeg foretrekker alltid varme å avkjøle toner, og er en stor fan av den oransje familien, så jeg elsker dette for sin ingefær-ish-fargetone. Den's den perfekte dempet dagtidskyggen, og ville smigre hver hudtone, spesielt folk med varme eller rødlige toner i håret. 

Hvor får man kjøpt: Etsy, Petit Vour, Formular 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Aphrodesie

Aphrodisj er beskrevet som en rød fiolett med en ren finish. Det ser ut som en elektrisk lilla i røret, men på leppene blir den sukkerholdige, skinnende rosa. Vanligvis kan jeg'Ikke ta av så kule toner, men denne er gjort slitesterk fordi det fortsatt lar noen av din naturlige leppe tone kikke gjennom. Veldig pen!

Hvor får man kjøpt:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Formular 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

cerise

Cerise er beskrevet som en crimson rød med en bronse shimmer. Den's mye subtilere på leppene, så hvis du're etter en ren varm rød, du'Jeg vil like dette. Jeg elsker hvordan det lyser opp og våkner ansiktet ditt, uten det smarte utseende av fullverdig leppestift. Igjen, dette ville passe hver hudtone.

Hvor får man kjøpt:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Formular 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Rose Noir

Rose Noir er beskrevet som en svart kirsebærrød med en ren finish. Dette er deres bestselger, og jeg kan se hvorfor det gir en fantastisk svarte rosenhue, som er veldig lik Clinique's kult-favoritt Nesten leppestift i svart honning. Dette er en fantastisk høst eller kveldsskygge. Den's dramatisk, men den rene kvaliteten holder den frisk. Kjærlighet!

Hvor får man kjøpt:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Formular 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Sonali

Sonali er beskrevet som en peachy rosa med en pearly shimmer. Den mattede metallfinalen vant'Ikke være for alle, men jeg elsker det personlig. jeg vet det's litt '80-tallet, men jeg føler at denne teksturen gjør et comeback! Det ser superkult ut og mot frisk, dugg hud. Den faktiske fargen er lik den universelt smigrende NARS Orgasm Blush. 

Hvor får man kjøpt:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Formular 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Terre Rouge

Terre Rouge er beskrevet som en terrakotta rød med en coppery glans. Ut av alle nyanser, dette er den jeg elsker mest! Ikke overraskende, det'Det er en oransje favoritt, og jeg faktisk ikke'Legg merke til glinster når det er's på mine lepper. Denne skyggen er også litt mer ugjennomtrengelig enn de andre, slik at du får fantastisk fargeutbetaling (og den's også lettere å overtrekke leppeformen din, som jeg'Jeg har gjort det her). jeg kan'ikke få nok! Jeg'Jeg har til og med hatt det som rødme.

Hvor får man kjøpt:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Beautyhabit, Carbon Beauty

Veronique

Veronique er beskrevet som en varm korallrosa med en gylden glimmer. Den's svært lik Ambre Rose, men ikke helt så ren (selv om det's vanskelig å fortelle forskjellen en gang på leppene dine, fordi begge la din naturlige lip tone kikke gjennom). Jeg'd bruk denne dagen eller natten for en glatt av sunn, rosenrød farge og subtil glans.

Hvor får man kjøpt:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Formular 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Violette

Violette er beskrevet som en bringebærrød med en gylden glans. På leppene, det's en myk, ren rosa som ville fungere på alle. Som du kan se, har den samme intensitet som Ambre Rose, men tonen er kult i stedet for varm. Hvis du elsker en dempet, myk leppe se, kan du'Ikke gå galt med denne!

Hvor får man kjøpt:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Beautyhabit

Konklusjon

Hvis jeg bare kunne få en ting fra French Girl Organics, jeg'D Velg definitivt Lip Tint! Ingrediensene er flotte, formelen føles fantastisk på leppene, og nyanser er alle super flotte. Jeg'Jeg var mest enamored med Terre Rouge og Rose Noir, men jeg'Jeg har på seg alle disse. Perfekt for den enkle franske jenta sminke utseende!

Har du prøvd noe fra French Girl Organics?
Hvilken Lip Tint Shade er din favoritt?

Leave A Comment

7 + 2 =