Dior Nail Glow og Lip Glow er alt jeg vil ha på nå

Som de fleste av dere vet nå, er dette ikke't den slags skjønnhetsblogg hvor du'oppfordres til å bruke fem nyanser av grønn øyeskygge på en gang, eller å myke ansiktet med lag på lag med bronzer og høylys, alle Christina Aguilera-stiler.

Nei, vi går definitivt for en mindre-til-mer-tilnærming her. Ikke bare blottet (fordi bare naive medlemmer av det motsatte kjønet faktisk tror vårt naturlige utseende er, vel, naturlig). Mer som "du, bare bedre" skjønnhet. Det betyr, for en daglig sminke, bare å legge til små tweaks for å forbedre hva du'Jeg har, uten å gå over bord på noen enkelt funksjon.

Er du med meg på dette? Håper det, fordi jeg vil vise deg et par nye prodz langs disse linjene som gjør meg veldig glad i denne uken.

Den første:

Dior Nail Glow Nail Enhancer, $ 24,00; klikk her for å lære mer og kjøpe.

Nail Glow! Er n't det største navnet & # x2014; og produktideen & # x2014; som du'har jeg hørt på lenge? Den's et klart neglelakk med det minste hintet av rosa, som øker den naturlige rosa fargen på neglene dine slik at de ser mer ut "ferdig". (Selv om det tar som 10 sekunder å sveipe dette på, akkurat som en vanlig klar polsk.) Teknologien i formelen korrigerer yellowness og lyser hvittene i neglene dine for å skape en subtil fransk manikyr-effekt ... som du vet er Totes på trend for våren 2013. I stedet for å gå for den fullblåste Chanel-versjonen fra rullebanen, gjør denne polsken fransk på en mye mer subtil (les: ikke-klissende) måte. Og den store fettpenselen er en drøm å bruke.

Her's hva mine negler så ut som før (crappy, kjedelig, gulende):

Og 10 sekunder senere:

Ikke dårlig vurderer tiden investering (null) og tilstanden av mine negler til å begynne med. (Ugh, jeg glemmer alltid hva et tall Shellac gjør på dem ... Jeg'm gjenoppretter fra det for øyeblikket.) Bortsett fra disse hurtig-tørr polering, er Dior en flott å ha på hånden for de gangene når du're løper ut døren, men trenger å fikse neglene dine raskt. Som i går kveld, og # x2014; jeg'Jeg har på seg det her. Også flott for alle som leter etter en enkel oppgradering av deres klare polsk.

OPPDATER: Her'Hva ser ut som Nail Glow utenfor? Very Mauve!

Ingen steder's konseptet igjen, men brukt på leppene:

Dior Addict Lip Glow Farge Reviver Gloss, $ 32.00; klikk her for å lære mer og kjøpe.

Noen husker de "intuitive" lipglossene fra Smashbox som var veldig store for noen år siden? De var klare, men du'd sette dem på og de'd endre farge i henhold til hva som var ment for å passe din hudfarge. På den tiden elsket jeg ideen, men det var i tiden med plumping, så tingene irritert leppene mine og weren't alt det fuktighetsgivende.

Raskt frem til 2013 og Dior's gjort det mye bedre. Denne glansen har den myke, ikke-klebrig tekstur som vi'Jeg kommer til å forvente nå fra våre leppeprodukter, og det forvandles egentlig fra en ren, klar rosa til en skyllet, leppeforbedrende nyanse når du legger den på.

Dette er fargen rett ut av røret:

Mine lepper før (bildet beskjæres fordi dette er det jeg egentlig ser ut når jeg'Jeg skriver disse innleggene ikke "sminke" og har på meg klærne mine!):

Her's hvordan det forvandlet mine lepper:

Ryddig, ikke sant? Den's alt jeg vil ha på øyeblikket.

Fortell meg:

Er du en fan av "du, bare bedre" skjønnhet?

Har du prøvd Dior Nail eller Lip Glows?

Eventuelle andre skyggeendrende produkter som dette du vil anbefale?

Leave A Comment

+ 63 = 67