Dior Cheek & Lip Glow er den mest fantastiske rosa flekken

Husk hvor besatt jeg var (og fortsatt er) med Dior Nail Glow? 

Nå, nå har Dior kommet ut med en versjon for ansiktet kalt Cheek & Lip Glow, og det's perfekt.

Konseptet bak merket's Glow lineup, som inkluderer denne leppe- og kinnfargen, neglelakk og denne (også utrolige) leppebalmen er i utgangspunktet "du, bare bedre" skjønnhet. Hver gir deg en ren, gjennomsiktig vask av rosenrød rosa farge, som om du skylte innfra.

Høres bra? jeg tenkte det.

Cheek & Lip Glow, som kommer i bare en universell nyanse, har en fargekorrigerende teknologi som reagerer på fuktighetsnivåene i huden og leppene. Det betyr at det vil utvikle seg til ditt eget tilpassede fargenivå.

Tekstur er en gel, og den'Det er ganske flytende, selv om det ikke er så flytende og utslett som en Benetint. Og det'Det er ikke skinnende som Sonia Kashuk's Lip & Cheek Tint, en annen favoritt av meg. I stedet tørker den inn i en sømløs, flatt flekk som du kan'Det føles ikke engang på huden din. Det ser virkelig ut som det's kommer fra innsiden istedenfor sminke.

Den mintreduserte duften er guddommelig. Og jeg må si, ballapplikatoren er den søteste tingen jeg'jeg har sett det.

Her's hvordan det ser ut på huden min:

Du kan virkelig se hvor ren og flytende den er, ikke sant? Dette er før det tørkes ned, så det våte utseendet fordampes om et minutt.

Nå, hvis du're planlegger å bruke dette på kinnene dine, noen advarsler. Først, jeg'Jeg er ikke sikker på hvor godt det vil vises på mellomstore og mørke hudtoner. Selv på meg som blek som det kan være et lag som rødme, er det ganske subtilt. Men dette kan være på grunn av fargeregulerende teknologi, og kanskje det'Jeg går dypere på mørkere hud, det gjør jeg ikke'Jeg vet ikke. 

Jeg'Jeg har funnet ut at jeg kan bygge den opp hvis jeg gjør et gjenta lag, som du kan se i dette bildet. Litt mer intens:

En heads up skjønt, blanding blir mer av et problem når du begynner å legge det opp. Hvis du ser nøye ut, er søknaden min litt patchy på en kind. Oops! Jeg burde ha tatt mer tid med det. Når det er sagt, finner jeg denne flekken mye lettere å jobbe med enn den hurtigtørkende Benetint. (Dårlig Benetint ... Jeg pleide å elske ham, men jeg'har flyttet videre.)

Jeg'Jeg har også et par lag med kinn og leppe glød på mine lepper, og det's hvor jeg elsker det mest av alt.

Besatt, jeg forteller deg. Jeg elsker fargen; Jeg elsker finishen; Jeg elsker hvordan det føles (som er som ingenting). 

Hvis du'Jeg er en flekkmisbruker som meg selv, dette er en ting du gjør'Jeg vil ikke gå glipp av det!

Hvor får man kjøpt

Finn Dior Cheek & Lip Glow på:

Si din mening

Har du prøvd Cheek & Lip Glow? Hva's din favoritt leppe og kinn flekk?

Leave A Comment

46 + = 50