Dette er den beste silikonfri primer for fet hud

To ting bry meg om de fleste primere.

En, mange av dem som hevder å være "mattende" don't faktisk, gjør det.

Og to, stort sett alle inkluderer silikon, en ingrediens som kan tette porene dine og gjøre alt verre.

Vel, store nyheter. Store nyheter. 

I årevis, jeg'Jeg har vært på utkikk etter en anstendig silikonfri primer til ingen nytte. (Vel, jeg fant noe fra et uklart naturlig hudpleiefirma, men jeg kan også ha brukt vann til ansiktet mitt for alt godt det gjorde.)

Men i dag er jeg glad for å kunngjøre at jeg'Jeg har nettopp ferdig med å teste en ny mattende primer som mirakuløst mattes og uten de darn silikone å starte opp!

Møt Becca's Ever-Matte Poreless Priming Perfector:

Becca er en skjønnhetslinje ut av Australia som'Det handler om å perfeksjonere huden, som er rett opp i smuget mitt. 

Det spesifikke kravet med denne Primeren er det's som "flytende blotting papir." Det målrettes spesielt mot oljepåvirkede områder og minimerer porene i opptil 12 timer. TOLV!

Tingene her inne som erstatter silikon er noe som heter "EverMat", et kompleks av vegetabilske avledede ingredienser som bidrar til å redusere talgproduksjonen. Den's også fri for olje, alkohol og duft. Søt!

Slik ser det ut av røret:

Tekstur er som en myk, ikke-oljeaktig gel og den har en liten hvithet til det, men det går bort når du spre det ut på huden.

Når det tørker ned, føler du umiddelbart en forskjell. Det er så tørt som det kan være tørt. 

Faktisk, hvis du kjører fingeren over området, slår det til og med en liten bit, som den's suget opp all fuktighet allerede. Tekstur er merkbart endret, og det's nesten som det strammer huden din opp. 

Den slepende bivirkningen gjør ikke't vare mer enn et minutt, men før det's bare fin og jevn & # x2014; så ingen bekymringer om sminke på alle rare og splotchy på toppen av primeren.

Så hvor bra gjør Becca's Primer arbeid ved oljekontroll? Jeg'Jeg har testet den under min tonede fuktighetskrem / CC krem ​​/ grunnlag for en stund nå, og fordi jeg går mye, gir jeg min sminke en veldig god løp for pengene sine. (Som, når du kommer til min halvdivittlige måte å teste på).) 

Med denne primeren under, føler jeg at min dekning aldri har gått bort, og jeg'Jeg har aldri følt meg tvunget til å plukke meg med pulver i damene' rom. Det har bare'Jeg har ikke vært et problem. Åh, og du kan bruke dette enten under sminke eller på toppen for berøringer.

Noen få siste tips / observasjoner:

Hvor får man kjøpt

Hva's din favoritt primer?

Har du prøvd denne ennå??

Leave A Comment

99 − 94 =