Den beste søvnmasken er faktisk bevist å bekjempe rynker

Når du tenker på anti-aging produkter, hva kommer i tankene? 

Sannsynligvis retinol, glykolsyre eller vitamin C, som lenge har vært betraktet som "gullstandarden" for å skru tilbake tid. 

Men det's annen velprøvd hudbehandling som du kanskje ikke har hørt om ennå og det's faktisk ikke et aktuelt produkt i det hele tatt.

Den's en øyemaske! Den iluminage Skin Rejuvenating Eye Mask. I denne anmeldelsen lærer du:

Fortsett å lese for å finne ut hvorfor jeg bærer min hver natt, og hvorfor du burde også!

Iluminage Eye Mask

Og så's big deal om en øyemaske, spør du?

Vel, det er vanlige øyenmasker, som bare blokkerer lyset, og så er det iluminage Eye Mask, som gjør det og mer.

Forskjellen er stoffet, som er kjent som et "smart tekstil". 

Det ser ut og føles som silke, men er faktisk en supermjuk polyester innebygd med kobberoksidfibre. Det betyr at den gir kobber rett inn i huden din, der den administrerer en rekke fordeler. 

Spesielt er den patenterte teknologien klinisk bevist å bidra til å redusere utseendet på rynker på så lite som fire uker, med fortsatte effekter over tid.

Tror det lyder for godt til å være sant? La's dykk litt dypere inn i vitenskapen!

Hvordan kobber kan dra nytte av huden din

Så her's hvordan det fungerer. Når du setter masken på, og huden din er i kontakt med stoffet, frigjør det kobberioner.

Disse ionene absorberes i det øvre laget av huden din, hvor de kan:

En flott bok om de mange fordelene med kobber er GHK-kobberpeptider: for hud- og hårskjønnhet av Dr. Loren Pickart, PhD, den banebrytende biokjemikeren som oppdaget det opprinnelige kobberpeptidet. 

(Jeg tror hans hudbiologi linje er fortsatt best hvis du'Jeg er interessert i å prøve kobber i et aktuelt produkt, som åpenbart ville være mye sterkere enn denne masken.)

Dermatologer har også synget rosene av kobber i det siste. "Kobber er like viktig som retinol og alfa hydroxy syrer i å bekjempe tegn på aldring," sa Dr. Ellen Marmur. Selv

"Kobber spiller definitivt en viktig rolle for å opprettholde en sunn hud," sa Joshua Zeichner i en Harper's Bazaar intervju. "Det bidrar til å utvikle kollagen og elastin, som opprettholder styrken av huden, og det fremmer produksjonen av hudplukende hyaluronsyre."

Som for kobber i et stoff, det's støttet av flere dobbelblindstudier, inkludert:

Med fire ukers bruk fant de en Statistisk signifikant forbedring i det generelle hudutseende, pluss en reduksjon i utseendet på fine linjer og rynker.

Her's hvordan det ser ut...

øye maske før og etter

Dette før og etter viser resultatene fra å bære iluminage øye masken i fire uker, hver natt. 

Som du ser, har linjene rundt øynene mykt mye! Hennes øyelokk ser også mindre baggy ut (selv om hun's øker øyenbrynene litt mer i etterpå).

Her's hennes øyeområde nærbilde, pluss et annet eksempel:

På en yngre hud ville effektene ikke'Ikke vær så dramatisk selvfølgelig, men det gir en subtil forbedring. Noen mennesker har sagt at de får mindre puffiness, og en forbedring i fine linjer og mørke sirkler. 

Med meg, den beste måten jeg kan beskrive på, er at øyet mitt bare ser lysere ut og hviler bedre. 

Slik bruker og vedlikeholder du øyelokkene

Jeg skjønner, jeg'Jeg kommer til å bruke en øyenmask uansett, så det kan også være en som dobler som en anti-aging behandling!

Det morsomme er, jeg'Jeg har funnet øyenmasken bedre på å blokkere lys enn noen annen maske've eid, takket være sin større størrelse (en størrelse passer alle). 

Som du kan se, der's en justerbar velcro stropp på baksiden. Noen tidlige vurderinger bemerket at det var for løs, men jeg tror de kan ha rettet det nå (eller kanskje jeg bare don'Ikke flytt deg når jeg sover!). Til sammenligning har jeg funnet ut at mange masker enten vil glide av meg eller føle seg ubehagelig stramt. Men jeg liker passformen til denne!

Den's en 249 trådtelling, og der'Det er litt kusete polstring på innsiden, så det passer godt til ansiktet ditt. Kobberfibre seg selv er helt irriterende, så du kan'Jeg føler meg ikke noe.

Du lurer kanskje på, mister kobber effekten når du vasker den?

Ikke for 100 vasker, så det'Det kommer til å vare deg veldig lenge! Du bør vaske det for hånd (jeg liker Forever New) og legg den flat for å tørke.

Konklusjon

Kobber er klar til å bli den neste store tingen i anti-aging, og dette her er den enkleste måten å prøve, uten å måtte endre noe om hudpleie rutinen.

Jo, Slip Silk Sleep Mask kan være finere, men hvis du'Etter reelle resultater er iluminage Eye Mask den bedre investeringen. 

Mens jeg også eier og bruker Skin Rejuvenating Pillowcase (vurdert her), tror jeg jeg'Jeg får enda bedre resultater siden jeg kjøpte øyemask om et år siden. 

Jeg mistenker det's fordi den forblir i så nær kontakt med huden min hele natten, og i det eksakte stedet hvor tegn på aldring først blir synlige. 

De burde virkelig vurdere å lage en balaclava versjon, don'tror du ikke?!

Hvor får man kjøpt

Har du prøvd denne øyenmasken?
Hvilke resultater har du lagt merke til med huden din?

Leave A Comment

74 − 65 =