De beste volumbyggingsprodukter for fint hår

Husk halcyon dager på slutten '90s og tidlig '00s? For de av oss født med fint, rett hår, det var vår storhetstid. Det var definitivt etter "Rachel" kuttet, men før adventen av det jeg kaller "Hollywood Hair", blant annet løse, stykke, beachy bølger (ellers kjent som frisyr som nekter å dø). Uansett, det var en periode på kanskje et par år mellom hvor det var så fint, SØKER rett, SOOPER-fast-til-hodet hår var faktisk i stil. Alle andre løp ut og fikk et flatt jern, men det gjorde vi ikke't trenger å. Carolyn Bessette-Kennedy var vår heltinne og livet var bra.

Dessverre gjør jeg det'Jeg tror de dagene kommer tilbake ... evah. Det betyr at vi volumutfordret må akseptere det vi'Jeg må bare legge litt arbeid. Det betyr at du skal vasket 'n ha minst iblant til fordel for riktig styling avec en eller flere av de kroppsfulle kroppslige hårprodene der ute.

Nå er det to ting å innse: 1) De fleste er middelmådige, med noen få sjeldne unntak som jeg vil fortælle deg om i bare et øyeblikk. Og 2) Du kan ikke søke dem riktig for de resultatene du vil ha. Så! Idag'Jeg kommer til å hjelpe deg med å avsløre mine topphemmelige, heltids største valg (fordi hvis du er der's en produktkategori I'Jeg har testet det strenge's denne), samt hvordan du bruker 'em. Spent? Du bør være.

DEN BESTE VOLUMERENDE SHAMPOO: TRESemmé 24 Hour Body

Slutten. Ingen ventetid, jeg begynte nettopp dette innlegget, gjorde det ikke't jeg? Anyhoo ... Jeg've testet måten mer enn min andel av volumbyggende sjampo og denne's fortsatt på toppen. Årsaken er fordi den inneholder, som, null fuktighetsgivende ingredienser (fra det jeg kan fortelle), så der'Det er ingen av det som veier deg ned i håret ditt. Og det's dumt billig og allment tilgjengelig hos apotek. (Eller bestiller online for $ 7.15 fra Well.ca & gratis frakt og ingen minimumsforespørsel!)

Min teori om hvorfor 99 prosent av high-end volumizing shampoos slags suge er fordi de kan't hjelpe seg med å legge til luksuriøse, dyre fuktighetsgivende ingredienser som vi gjorde't spør etter og som beseire hele hensikten på etiketten. Nå jeg'Jeg kommer ikke til å lyve, du vant't vil bruke denne hverdagen, spesielt hvis du farger håret ditt, fordi det kan være litt tørking. Men for de spesielle dagene når du'setter innsatsen i igjen? Mais oui.

Pass på at du bruker den med en svært lett balsam, bare på enden, slik at du ikke'Ikke kast bort ditt gode arbeid. Den matchende balsam er bare bra:

(Kjøp den for $ 7.15 på Well.ca) Eller om håret ditt's i ganske god form, kan du bare hoppe over balsammen helt og kanskje bruke en lett detangler til å kamma ut.

Ærlig omtale går til Kiehl's Ultimate Thickening Shampoo:

Denne's pricier ($ 25.50) og faktisk designet for å tynne hår. (Oh lengder som jeg vil gå til!)

BEST MOUSSE OG ALL-ROUND VOLUMER: Phyto Pro Intense Volume Mousse

Ok, så må vi ha et øyeblikk over dette. Jeg ble sendt en pressemønster for en liten stund siden, og som jeg vanligvis ikke'Jeg får ikke håp med volumiserende produkter (se: avsnitt tre), jeg slo det ut ganske absentmindedly som jeg gjorde seg klar en kveld.

Da tok jeg en dobbel take, fordi det syntes å ha magiske fortykningskrafter som hittil ikke har sett i andre mousses. Jeg brukte det igjen; samme resultater. Så jeg spurte moren min for å prøve den, fordi hun's enda mer av en volumizing aficionado enn jeg er. Hennes dom? Amazeballs (ok, det gjorde hun ikke'det sier jeg egentlig ikke). Men hun fikk meg til å gå og kjøpe henne tre flasker.

Så hva jeg'Jeg sier det er denne valpen's en vinner. Du'Jeg vil søke om et eggstørrelsesbeløp både så nær røttene som mulig og kjøre de resterende biter gjennom lengdene på håret ditt, slik at de også blir tykkere når du tørker (mer på tørketørking om en sekund ).

Den's rundt $ 30 og litt vanskelig å finne som det's ikke solgt overalt som den vanlige phyto linjen er. (Jeg foreslår å gjøre et søk på stedene her, men kaller fremover for å sikre at de har det.) I Toronto fikk jeg vår på Sudis Salon & Spa i Hazelton Lanes.

BESTE RØDLIVER: Kiehl's Super Thick Volumizer

Dette er en gammel favoritt av meg (og min mor's), av den enkle grunn at applikatoren lar deg komme rett i hodebunnen for å få maksimal løftekraft. Det lykkes hvor mange mousser og andre volumfremmende produkter mislykkes. Ord.

Når det er sagt, må du være oppmerksom på hvordan du'tørker håret ditt også. Don'Ikke vent noen av disse prodene å jobbe med deres magi hvis du bare lar håret ditt gå ned for å lufttørke, for eksempel. Du må slå hodet på hovedet og tørke det * helt tørt * på den måten, ELLER løft hver del opp med fingrene eller en rund børste slik at røttene blir tørre vekk fra hodebunnen. Capish? I en klemme kan du også vri håret ditt opp i en bolle og la det lufttørke på den måten, men det'er egentlig ikke ideell. Og det tar evig!

Bare FYI, MOP gjør en versjon av dette produktet kalt MOP Lemongrass Løft:

jeg kan'Jeg forteller virkelig forskjellen. Og på apoteket ville en utmerket erstatning være god gammel TRESemmé 24-timers kroppsrotstøtende spray:

(Få den for $ 5.65 fra Well.ca)

BEST DYKNING MIST: Bumble and Bumble Surf Spray

Dette er ikke'Det er selvfølgelig ikke en fortykkende tåke. Den's en strand spray, som betyr det's designet for å gi deg det sexy, saltvann, vindblåst utseende som du får på ferie. Noen peeps bruker det for å oppmuntre en krøll, men siden jeg'Jeg har akseptert at krøllene er #nevahgonnahappen med stav-låsene mine, jeg bruker det litt annerledes som en teksturiserende, fortykningssprøyte i stedet. Sprøytet på fuktig eller til og med tørt hår, det gir deg akkurat den riktige mengden grit (eller "tarm" som Sally Hershberger liker å si), som du kan børste ut en gang tørr ... Jeg sverger håret ditt vil føle tykkere.

Jeg gjør n'Ikke bruk det på røttene, skjønt, så hvis du vil ha en som multitasks for både røtter og lengder, anbefaler jeg det Sally Hershberger Plump Up Thickening Mist:

Jeg snakket om det i fredag's redaktør's picks vid, og mens det's ikke sammenlignbar med phyto pro i ren "er det egentlig mitt hår?" lurer på det'Det er et fint produkt med null crunchiness.

BEST THICKENING CREAM: Living Proof Full Thickening Cream

Skulle du ha lyst på et kremaktig produkt i stedet for en tåke, er dette et godt alternativ, spesielt hvis håret ditt er på tørrsiden. Jeg finner dette for vanskelig å bruke riktig på røttene, så jeg bruker en rotløfter der og så dette for lengdene. (Når jeg'Jeg synger ikke kjærlighetssanger til Phyto Pro Mousse, det er.)

BEST ANDRE DAG VOLUMERERER HAIRPULVER: En bit av et slips her, jeg'Jeg er redd. Hvis du er blond, skal jeg forsiktig lede deg mot Rengjør tørr sjampo.

Jeg raved om det i fjor, og fortsatt hjerte disse tingene, selv om nei, det'er ikke fargeløs. Derimot. Akkurat som jeg elsker disse rotløftende prodzene for applikatorene, elsker jeg dette for spissen. Det største problemet med hårpulver / tørr shampoo er at du må komme nær røttene og skjule noen telltale tegn på hvitt pulver ved å plassere det strategisk i hårets underlag. Dette gjør det enkelt å dø. Jeg'Jeg er litt flau for å innrømme at jeg brukte den over helgen, og gjorde det ikke'Ikke vask håret mitt fra fredag ​​kveld til i morges. Yowza! Men jeg sverger det gjorde det ikke'Det ser ikke ut, og det var tredoblet i tykkelse også.

Hvis håret ditt er mørkere, anbefaler jeg imidlertid et fargeløst hårpulver som Kevin Murphy Powder Puff:

Også fantastisk, selv om denne ikke gjør'Det gir deg ikke det samme ridoniske volumet som Clean Dry Shampoo. Strømpe det i utgangspunktet på røttene dine, løft opp så mange deler som du vil, og smid det deretter inn, der det blir et fargeløst volumiserende produkt. Hvis håret ditt trenger litt fett, kombinere med noe som John Frieda Luksuriøs volum når som helst Volum Refresher:

Sjekk ut denne videoen for å høre om min glødende anmeldelse. (Og hvis du'vær klar til å kjøpe, gå over til Well.ca, hvor det er'er bare $ 10,49.)

BONUS STYLING TIP: Går du noen gang tilbake? Vel, kanskje du burde. Jeg gjør bare dette en gang i en blå måne, men når jeg vil ha veldig stort hår, jeg'Jeg sprayer mine tørre røtter, snitt etter seksjon, med L'Oréal Paris Elnett, før de kom tilbake i tre korte slag med en Mason Pearson-børste. Deretter kan du enten sette håret ditt i varme ruller eller stil, men du vil ha det ... men backcombingen gir deg en seriøs imponerende løft. Bare vær sikker på at du bare gjør det på underdelene av håret ditt, siden du vil at den øverste delen skal se silkeslen.

Bekjemper du med å legge til volum til ditt fine hår?

Hvilken prodz sværger du ved?

Noen gang har du prøvd å komme tilbake, eller har du en annen teknikk i vesken din??

Leave A Comment

9 + 1 =