De beste toppjakker og basekjoler jeg noensinne har forsøkt

Hvis du'Jeg har knapt nok tid til å lage dine egne manikyr, så er topplakk og grunnfrakk ekstra trinn som du kanskje er fristet til å hoppe over. (Jeg får det!) Men ta det fra meg som en neglelakkmisbruker & # x2014; dette er ett område hvor et par ekstra minutter gir deg maksimal utbetaling.

En god base jakke preps neglene dine for polsk, utjevner noen rygger og ufullkommenheter, akkurat som en primer ville på ansiktet ditt. Det vil også beskytte neglene dine mot ekkel gul flekker, og kan gjøre svake negler føles hardere og mer holdbare. 

Toppfrakk er viktig for å gjøre din mani vare lenger uten å kutte eller ha på kantene. I tillegg gir den deg en nydelig blank finish som du vant'Ikke få fra polsk alene. Hvis du're i neglelakk, vil en generøs applikasjon av topplakk forsegle i design og gjøre det se 100 ganger bedre enn uten. 

Trenger du noen recos? Her er mine fem favoritt toppfrakker og basekjoler:

De beste toppjakker

Seche Vite Dry Fast Top Coat

Jeg elsker kultfavoritten Seche Vite Dry Fast Top Coat fordi skinnet er utrolig, og jeg foretrekker ekstraglansete negler. I tillegg tørker det bokstavelig talt på kort tid. Jeg mener, det er bare så fort, jeg forstår ikke hvordan det fungerer! Så av de grunnene jeg er besatt. Vet at det er et mindre krympende problem som skjer fra tid til annen (det vil si at det trekker polsken bort fra neglene og neglene). For å unngå det beste jeg kan, sørger jeg for å søke en sjenerøs mengde, og det gjør vanligvis jobben for å stoppe den trekke effekten. 

Hvor får man kjøpt: Amazon.ca, Drugstore.com, ULTA Beauty, Amazon.com

Essie bra å gå på topplaken

Essie Good to Go har vært min go-to for en stund. (Bevis? I'Jeg har fullført flasken min, så jeg kunne ikke'Ikke ta et bilde av det!) Dette var det første toppjakke jeg prøvde som ga meg ingen sengetøyskilt når jeg gjorde neglene mine og sovnet snart, så det var ganske imponerende. Det tørker veldig fort og er skinnende (men kanskje litt mindre så enn Seche Vite). En heltidsperspektiv.

Hvor får man kjøpt: Well.ca, Nordstrom, Beauty.com, ULTA Beauty, Amazon.com

CND Vinylux Weekly Top Coat

Jeg vet at CND Vinylux Weekly Top Coat er ment å være slitt med Vinylux-poleringen, men hvorfor ikke bryte reglene litt? Jeg elsker disse tingene over noen form for polsk, og jeg'Jeg har lagt merke til at min mani varer lengst med denne toppjakken. Den tørker i åtte minutter over Vinylux polish, så vent å vente så lenge over andre merker "hvis du er i stor hastighet, vil du kanskje nå en annen topplakk på denne listen. Men hvis du har tid, er denne en veldig god når det gjelder varig kraft.

Hvor får man kjøpt: Amazon.ca, Amazon.com og salonger (se her for å søke etter et sted i nærheten av deg)

CND Super Shiney

Jeg elsker dette! Som navnet heter CND Super Shiney IS superglans og fortsetter veldig, veldig jevnt. Tørketiden på denne toppjakken er ganske bra, ikke for lang, men ikke så rask som Seche Vite, det er sikkert. Jeg har gjort do-your-nails-and-go-to-bed-testen, og dessverre passerer denne ikke. Så sørg for at du gir god tid til neglene dine til å tørke. Ellers gjør det en god jobb med å forhindre chip og får godkjent stempel.

Hvor får man kjøpt: Amazon.ca, ULTA Beauty, Amazon.com og salonger (se her for å søke etter et sted i nærheten av deg)

Formula X Shine Top Coat

Sephora's Formula X har raskt blitt en av mine favoritt merker av neglelakk, og Shine Top Coat er ikke annerledes. Det fungerer bra, tørker i en anstendig tid og har god glans ... hva's ikke å elske? 

Hvor får man kjøpt: Sephora

The Best Base Coats

OPI Nail Envy Nail Strengthener

Jeg har svoret av OPI Nail Envy i mange år. Dette er ting som virkelig hjalp neglene mine, vokse lenge (eller i det minste tror jeg det gjorde!). Jeg brukte den matte versjonen i årevis som mitt grunnlag og # x2014; bruker til og med to lag for å gjøre det tykkere, og jeg liker det veldig godt. En advarsel: den har formaldehyd i den. Så mens jeg anbefaler det, vet bare at ingredienslisten er mindre enn gunstig (og jeg bruker det ikke lenger av den grunnen).

Hvor får man kjøpt: Amazon.ca, Drugstore.com, ULTA Beauty, Amazon.com

CND Stickey Anchoring Base Coat

CND Stickey Anchoring Base Coat har en god konsistens, og jeg føler at den egentlig tjener et formål på neglene mine, i motsetning til noen andre basekjoler som bare er så tynne, kan de heller ikke engang være der. (Jeg liker at min basekjoler har en tykkere konsistens.) Det tørker i god tid og utligner eventuelle mangler i mine naturlige negler for en god applikasjon. Dette er sannsynligvis min favoritt for øyeblikket.

Hvor får man kjøpt: Amazon.ca, ULTA Beauty, Amazon.com og salonger (se her for å søke etter et sted i nærheten av deg)

Quo av Orly Strong Bond Rubberized Base Coat

Jeg liker Quo av Orly Strong Bond Rubberized Base Coat fordi, igjen, det'Jeg er ikke så tynn at jeg føler meg som den's gjør ingenting for meg. Jeg'Jeg er veldig kresen når det gjelder basekjoler, så denne Strong Bond passerer testen for tørketid og for å være god konsistens. Plus, kvalitet dette bra på apoteket? Ja takk.

Hvor får man kjøpt: Shoppers Drug Mart

Formula X Prime Base Coat

Fellow Formula X-elskere, legg til Prime Base Coat på listen din. Dette fungerer veldig bra i å forhindre flekker og kvelden ut neglengjengen min, selv om den'er litt tynn etter min smak. Det gjør fremdeles fortsatt min liste, selv om jeg vanligvis klapper på to strøk for å få det slik jeg liker det.

Hvor får man kjøpt: Sephora

Smør London Nail Foundation Flawless Basecoat

Smør London Nail Foundation er langt min favoritt base frakk. Det gjør akkurat det jeg vil ha en base frakk for å beskytte mine negler og utligne eventuelle ufullkommenheter. Fordi det's tonet, kan du enkelt slå på en strøk av dette og være god å gå uten farge for et naturlig utseende. Men når den brukes som et grunnlag, er det's bare fantastisk. Hvis du har rygg i neglene dine, så vil dette fungere som det perfekte fundamentet til din polsk. Seriøst verdt splurge. 

Hvor får man kjøpt: Sephora, Nordstrom, Beauty.com, Amazon.com

Shop Editor's Picks

Har du alltid grunn og toppfrakk? 
Har du prøvd noen av disse?

Leave A Comment

− 4 = 1