De 4 Styling-produktene du trenger for å få volum i fint, flatt hår

Hva's hemmeligheten for å skape volum og løfte i hår som vil lyve trist og flatt?

(Um, som min gjør? Her er det, fremdeles fuktig og stikker dette til hodet mitt ...)

Jeg tror å oppnå utrolig volum kommer ned til to ting. Klar for 'em?

Bruk de riktige produktene, og i riktig rekkefølge. BOOM!

The Right Styling Produkter For Volum

Lemme forklare. Først og fremst bør finehårede folk sannsynligvis ikke'Ikke kjøp generalistiske stylingprodukter som imøtekommer en rekke forskjellige hårtyper. Selv om de opplister volum som en av fordelene, vil disse produktene nesten alltid være for fuktighetsgivende for oss, og kunne faktisk komme tilbake, veie håret ned. 

I stedet ser du etter stilere som er spesielt formulert for fint, flatt hår, slik som de i John Frieda®'s Luksuriøst volumområde. Firmaet's forskere "tortur-testet" dem på fint hår for å sikre at de kunne bygge naturlig fylde, mens de fortsatt holder håret hoppende, berørbar og myk. Jeg'Jeg har brukt de fire produktene siden sommeren, og de'er alt super-luftig og lett.

Bruke Styling Products i riktig rekkefølge

Den andre hemmeligheten er virkelig å vite hvordan du bruker stylingprodukter på riktig måte. Og la merke til at jeg sa produkter, flertall. For å få de beste resultatene, vil du bruke en kombinasjon av forskjellige stylister, og lag dem gjennom håret ditt for å bygge volum.

Der's en viss rekkefølge til hva som skjer hvor og når, som starter med...

1. Blow-out Spray

Det første trinnet er å tåle en volumiserende utblåsingsspray gjennom fuktig, håndkle-tørket hår. Dette fortsetter fra røtter til tips for å skape all-over fylde.

John Frieda® Luksuriøs Volume Fine til Full Blow-Out Spray er formulert med en proprietær blanding av polymerer som skyller rent, så du trenger ikke å bekymre deg for oppbygging. Under tørketørking aktiveres den spesialiserte teknologien av varmen til tørketrommelen. Ærlig, dette produktet veier ikke håret ditt ned; du don't føler det selv.

Jeg anbefaler å kammere dette gjennom etter at du har brukt det, for å sikre jevn fordeling. Du kan også tåle noen på nesten tørt hår for enda mer volum.

2. Volume-Building Mousse

Trinn to er en volumbyggende mousse. John Frieda® Luksuriøs Volume Volume Building Mousse inneholder polymerblandinger som faktisk vikler rundt hårstrengene dine for å øke diameteren, ganske fantastisk! 

Et av spørsmålene jeg får spurte mye er hvor mousse skal gå. Jeg anbefaler et egg størrelse, gnidd mellom palmer for å bryte den opp, og deretter fingerkammet gjennom fuktig hår som starter fra røttene. Når du får all mousse fra hendene inn i håret ditt, bruk en faktisk kam for å spre det jevnt fra røtter til tips.

Foruten å skape volum, vil denne moussen virkelig hjelpe stilen din å holde, mens du forlater håret ditt mykt (aldri tungt, sprø eller knasket).

3. Root Booster

I motsetning til utblåsingsspray og volumbyggingsmousse, som blir brukt helt ned i hårstrengene, går rotboeren bare i rotområdet (som navnet tilsier, obvi). Målet: å få fantastisk løft på kronen, noe som kan gjøre en stor forskjell for din stil.

John Frieda® Luksuriøs Volume Root Booster Blow Dry Lotion gjør dette til å skje takket være et spesielt rotløftende polymerkompleks som hjelper til med å tykke opp strengene nær hodebunnen. Jeg'Jeg er en stor fan av applikatoren, da dysen gjør det super lett å målrette produktet nøyaktig hvor du trenger det.

Igjen, det's best å bruke dette produktet på fuktig, håndkle-tørket hår. Pass på at du låses i løftevirkningen ved å tørke røttene dine bort fra hodebunnen (jeg gjør det vanligvis opp og ned).

4. Hårspray

Det endelige trinnet for enhver stil er et snev av hårspray for å holde det hele dagen lang. Selv om John Frieda® Luksuriøs Volume All-Day Hold Hairspray dispenser en ultrafine spray, gjør den det's faktisk ganske kraftig! Det fungerer raskt for å gi øyeblikkelig kontroll over mine stiler og tames ned noen små flyveveier.

Trikset med hårspray er å holde det godt 10 til 12 inches vekk fra hodet ditt, slik at du får en fin lysdiode som går "Jeg sverger det'er alt du'trenger du. Men hvis du tilfeldigvis mætter håret ditt med for mye produkt, jeg'Jeg har funnet dette hårsprayet pusser rent og ikke-sprø når det tørker etter et minutt eller to.

Her's håret mitt etter lagring i disse fire produktene:

Laster bedre, ikke sant? Jeg tørket mitt smell først med en rund børste, og så snudde hodet mitt opp og ned for å gjøre resten til det var omtrent 90 prosent tørt. For å fullføre, brukte jeg den runde børsten igjen for å glatte ut de øverste lagene og flippe endene under litt. Deretter litt hårspray rundt delen for å holde den der.

Tatt i betraktning hvor jeg kom fra, og det faktum at jeg gjorde det'Jeg trenger ikke å gjøre noe gal med varmeverktøy (bare en tørketrommel) eller backcombing ... dette er mye heis!

Si din mening

Har du prøvd å legge på stylingprodukter for å bygge volum? Hva synes du om John Frieda®?'s luksuriøse volumstyler for fint hår?

Leave A Comment

73 + = 81