Clarisonic Pedi eller Emjoi Micro-Pedi: Hvilken fotbuffer er best?

Vet du hva'er ikke rettferdig? Menn har generelt mye finere føtter enn kvinner. Yep, selv med hårete tær og muligens lange tånegler. Kanskje du'Jeg har merket hvordan føttene har en tendens til å være super-myk, glatt og uten callus eller blister i sikte.

I mellomtiden er vi damer, sannsynligvis fordi vi liker poengete tær, høye hæler og kompliserte strappy sandaler, ofte med føtter som viser tegn på slitasje. Kanskje det'Det er en callus som bygger opp fra en favorittsko, eller kanskje den's død hud på ryggen av våre hæler (siden vår hud har en tendens til å ligge på tørkesiden også).

Buffing bort alt det grodiness er bare en annen oppgave på den kvinnelige oppgavelisten. Det er hva det er. Jeg'Jeg er bare takknemlig for at det nå finnes elektriske gadgets som gjør oppgaven en heckuva mye enklere enn å sagge frem og tilbake med en manuell fil.

Nylig presenterte Clarisonic sin mye forventede pedi sett i Canada, og jeg var så spent. Men som du kanskje vet, jeg'Jeg er også en stor Micro-Pedi-fan. Hvilken ville vinne meg over? Fortsett å lese...

Den Clarisonic Pedi Foot Transformation Set

Clarisonic's sonic rensebørste for ansiktet har vært en spillveksler for mange mennesker's komplekser. Selvfølgelig antok jeg at dette fotbøyningssettet ville gjøre det samme for mine fattige, callus-utsatte føtter.

Dette er ikke't bare en gadget, men; den's et helt system, som du kan se over. Foruten den faktiske bøylenheten (som ser ut og føles akkurat som en vanlig Clarisonic, lagre for de forskjellige hodene), får du også en Pedi-Buff scruff, en Pedi-Boost peeling og en ikke-fettete Pedi-Balm krem.

Jeg elsker Pedi-Boost (som også selges separat). Den's et melkesyre og glykolsyrebasert serum, som kommer i en flaske med en dråper, akkurat som et ansiktsserum, og det bidrar til å oppløse stædige døde hudceller. Du'Jeg mente å bruke den etter å ha pusset føttene, før du lagde Pedi-Balm-kremet over toppen. Jeg tror virkelig å bruke det har gjort en forskjell i å holde føttene myke og glatte i sommer.

The Pedi-Balm og Pedi-Buff Jeg don'Jeg føler meg ikke sterkt ... de'Det er ok, men ikke så spesielt i forhold til andre som deg'd kjøpe. Og en fotskrub er absolutt ikke'Jeg kommer til å gjøre for mye av en forskjell på tørre, callused føtter.

Det er heller ikke den faktiske Clarisonic buffing enheten, jeg'Jeg beklager å si det. Den leveres med to lyddrevne hoder: den ene er en stiv børste som kan brukes våt eller tørr, og den andre er en metallutjevningsplate. Du'Jeg burde bruke børsten daglig og utjevningsplaten to ganger i uken.

Jeg fant børsten litt skrape og irriterende på huden min, uten å få mye (hvis noen) utbetaling når det gjelder hvordan føttene så ut. Men det var utjevningsplaten & # x2014; den antatte innovasjonen i dette systemet, som skuffet meg mest av alt. Jeg ble fortalt ved pressen lanseringen at fordelen med denne bufferen er at den har små hull i den for at den døde huden skal gå gjennom og samle seg i et reservoar under. På den måten gjør den døde huden ikke'ikke samle mellom ryggene for å gjøre bufferfaren kjedelig; de sier at den forblir "skarp" i en hel tre måneder.

Dessverre fant jeg bare at det var så mildt, uansett hva det gjorde's i utgangspunktet meningsløst. Jeg var så trist. ville'Jeg har vært enda mer trist hvis jeg'd brukte $ 200 + på dette systemet, som er det som går (wow!).

The Emjoi Micro-Pedi

Flytter videre til Micro-Pedi. Den's ingen hemmelighet Jeg elsker denne tingen i stykker. (Og det's hvorfor jeg hadde så høye forhåpninger for Clarisonic Pedi & # x2014; Jeg antok at det bare var å bli enda bedre.)

Men nei. Micro-Pedi er ganske mye perfekt allerede. Også håndholdt, den har en rulle med mikro-mineralske partikler som pulveriserer død hud øyeblikkelig og trygt. Tenk på det som en tradisjonell manuell fotfil, bortsett fra automatisert og sterkere. Jeg blir aldri lei av å bruke saken.

De eneste ulempene er at det gjør den tørre huden til hvitt støv som lander over hele gulvet ditt. den'er litt rotete. Men hei, i det minste vet du det's gjør noe! Også, hvis føttene trenger mye TLC, kan du enkelt gå gjennom ruller hvert par uker, da de kan bli kjedelig ganske fort.

Hvis du'er en av disse menneskene og ser etter noe tungt arkiveringsarbeid, så er mitt tips å investere ikke i den opprinnelige Micro-Pedi ovenfor, men denne fyren:

Ja det's for menn. Hva med det? Jeg ble fortalt av PR det'Det er faktisk en kraftigere maskin, og nå har jeg en, jeg foretrekker det. Det ser ut til å gå raskere, og derfor er resultatene også raskere.

Du bør også kjøpe mennene's Super-Grov påfyllingsruller hvis du trenger maksimal utjevning. (De passer i begge enhetene, forresten.) Jeg kunne ikke'Jeg tror ikke forskjellen når jeg oppgraderte fra de ganske uhyggelige originale rosa rullene til den veldig gritty fyren's de. Jeg tror du kan gjøre en bedre jobb med denne tingen hjemme enn du får fra en profesjonell pedikyr. Egentlig!

Økonomisk sett er dette den nedre forhåndsinvesteringen (rundt $ 50 for enheten) ... men rullene er rundt $ 20-25 for to, så det avhenger bare av hvor ofte du trenger påfyll. Men det's fortsatt bedre avtale sammenlignet med Clarisonic. Beklager Clarisonic!

Vinneren: Emjoi Micro-Pedi Man

Den's åpenbart; Emjoi Micro-Pedi Man er den ene hvis du're i markedet for en elektrisk fotfil. Vurder også å investere i Clarisonic Pedi-Boost, for å søke etter deg've Micro-Pedi'd og før din fotkrem av valg. Som jeg nevnte forrige uke, sist jeg'Jeg elsker Weleda Foot Balm.

Handle historien

Si din mening

Har du prøvd en Micro-Pedi ennå?

Eller investerte du i Clarisonic Pedi?

Hva er dine favorittfotgriller og -produkter?

Leave A Comment

40 − 36 =