Aveeno’s Sheer Hydration er ticking av nesten alle mine kroppsdeler

I forrige uke delte Simone en body lotion kjærlighet med deg. Denne uken, den's min tur. 

(Hvorfor så mye body lotion snakk? Slutten av april når det kritiske punktet etter vinterhud redningshaster. Tørre ben trenger HALP!)

Nå er jeg tilfeldigvis ganske kresen med produktene jeg'Jeg legger på kroppen min. Har jeg delt min grunnleggende hudsikkerhetsfilosofi med deg? Den's basert på overflateareal. Jeg gjør n'Ikke stress for mye om hva ingrediensene går på ansiktet mitt, men jeg bekymrer meg for kroppen min siden jeg'Jeg bruker og absorberer så mye mer der. Bare for å dekke en lår er, som en uke's ansikts fuktighetskrem applikasjoner! (Spesielt MY lår.)

Så jeg ville ikke'Ikke bruk det Vaseline kroppsserum som Simone snakket om, fordi det's høy i petroleum, en stor hud ikke-nei i mine bøker. Her'Det er en mer grundig artikkel om det, men det er kjennskap til det: vi don't metaboliser det. Så små partikler av petroleum fra kroppen din kan i teorien flyte rundt inne i deg, og Gud vet hva, 'til slutten av tiden. Jeg prøver også å unngå PUFA-oljer som soya, solsikke, mandel, etc., da de oksiderer og er pro-aging. Mer om det her.

Som du kanskje forestiller deg, det'Det er vanskelig å finne en kroppskrem som oppfyller disse kriteriene. 

Eller er det? Fordi Whaddaya vet, kom Aveeno bare ut med en ny versjon av den populære Daily Moisturizing Lotion, og det's har en av de bedre ingrediensene lister jeg'har sett fra et vanlig mega-merke.

Den's kalt daglig fuktighetsgivende lotion ren hydrering:

Nøkkelord: ren, hydrering. Dette er en søster til "ikke en erstatning for" den opprinnelige Daily Moisturizing Lotion, eller "DML" som de kaller det. Den's lettere i tekstur og følelse, og den absorberer raskere. Y'vet det's ren.

Men det hydrerer fortsatt godt. Kanskje enda bedre nå. Som originalen varer hydratiseringen hele 24 timer, og her's hva gjør det

Vann (eau), dicaprylyleter, glycerol, kaprylsyre / Capric Triglycerid, Stearic Acid, Avena Sativa (Havre) Kjernemel, Cetylalkohol, Cetearylalkohol, Fenoksyetanol, Dimetikon, Kaprylylglykol, Karbomer, Cetearet-20, Natriumhydroksid, Natriumsitrat , Sitronsyre.

Den gode nyheten først. I motsetning til DML, der'Det er ingen skummel petroleum her, woo! Og ikke rare oljer. Du'Jeg vil også gjenkjenne glycerin- og havrekernemel som gode ingredienser for deg. Dicaprylyleter, kapryl / capritt triglyserid og kaprylylglykol er alle lavtoksiske hudkondisjoneringsmidler; Stearinsyre er en naturlig fettsyre; og cetyl- og cetearylalkoholer er ikke-tørrende fettalkoholer. Også trygt: karbomer for å stabilisere, natriumsitrat for å justere pH og sitronsyre for å hjelpe hudcelleomsetningen.

Nå ting jeg ikke'Jeg liker ikke så mye. Fenoksyetanol er et konserveringsmiddel som har en lignende sikkerhetsprofil for metylparabener, vellykket valgt fordi folk hater å se det ordet! Jeg gjør n'Jeg elsker det dimetikonet's her heller, men i det minste's nær bunnen av listen; samme med ceteareth-20 (forurensning bekymringer), natriumhydroksid (et annet ord for lye). 

Men alt i alt tror jeg det'Det er en ganske bra ingrediensliste, vurderer dette et billig apoteksprodukt og det'er vanligvis en minfelt der ute!

Jeg liker også bekvemmeligheten av pumpen:

Og her's en rask titt på tekstur.

Ser tykk ut, men egentlig er det ikke't når du begynner å spre. Hvis du'leter etter en rimelig kroppsrør uten den vanlige fettete følelsen, bør Sheer Hydration definitivt være på din radar!

Hvor får man kjøpt

Finn Aveeno Daily Moisturizing Lotion Ren Hydrering på:

Si din mening

Har du sjekket ut Sheer Hydration ennå? Har du brukt den opprinnelige DML? Hva's din favoritt lette kropps lotion?

Leave A Comment

26 − 19 =