Anmeldt: Love Flush, den nye langvarige pulverblush fra Too Faced

Hvis du a) er på Instagram og b) følg hvem som helst i skjønnhet, så ble fôret sannsynligvis blåst opp for noen uker siden siden med bilder av den nye Too Faced Love Flush Langvarig 16-timers Blush.

Jeg mener, de'er veldig Instagrammable. Her's bildet jeg delte.

Nå som du faktisk kan kjøpe 'Em, jeg vil gi deg en nærmere titt på hva som er en stor konkurrent for Cutest Beauty Product i hele verden. 

Finner de faktisk opp til sprøytenarkomanen? La's se!

Her's ytre emballasje:

Hjertet ditt begynner allerede å slå raskere, gjør det ikke't det? 

Det blir enda bedre når du åpner boksen, fordi dette er hva du får:

Hjerteformet blush kompakter. Å ja, den som jobber hos Too Faced vet nøyaktig hvordan han skal komme til oss. 

Jeg bør nevne salgsargumentet med disse isnene'Ikke bare den vakre emballasjen. De er pulverblusser som skal vare opptil 16 timer uten å falme.

Det er seks nyanser, alle som Too Faced sendte meg til testing:

Her's nedgangen på fargene du ser ovenfor:

Og her's hvordan de ser ut på huden:

Åpenbart, deg'Jeg skal blande dem ut mer enn dette, men jeg må si at disse rødmen er SUPER-pigmenterte. Så mye at den eneste jeg'Jeg har en behagelig slitasje på min rettferdige hud, baby kjærlighet, naken skygge og den subtleste av gjengen. Selv om det har en liten bit gull gjennom det, gjør du det'Legg merke til det på huden. 

De andre? Vel, jeg tror de'Er best egnet for personer med mørkere hudtoner enn mine (så, middels til dyp) og / eller de som foretrekker en dristig blush look. Selv med forsiktig blanding var de bare for lyse og clownish på meg, og jeg gjorde det'Jeg liker hvordan pulveret og glitret bare satt på toppen av huden min. Altfor åpenbart? Jeg foretrekker en matt, sømløs, rødme-fra-inn-utseende. 

(Selv om jeg kanskje'm være ekstra forsiktige rundt rødme i disse dager, siden jeg bare skrev om de største rødmefeilene!)

Når det gjelder slitetiden, la jeg merke til noe visne etter omtrent fem timer eller så, men det kan bare være fordi de er så pigmenterte, jeg har bare brukt en liten mengde. 

Konklusjon

Du vil elske Love Flush Blush hvis du're spesifikt på jakt etter et lyst og uvanlig rødt utseende som den kule rosa Justify My Love eller Orangey, vil jeg alltid elske deg. Du bør også finne noe her hvis problemet ditt er at farger don'Ikke stå nok på din dypere hudtone. Plomme-rosen Din kjærlighet er konge ville være fab!

Men hvis du'blir blek som meg, eller ikke trygg på blandingen din, så føler jeg at det eneste subtile og goof-bevisste valget her er Baby Love, og at's synd av en skam! 

Hvor får man kjøpt

Finn Foro Faced Love Flush Langvarig 16-timers Blush på:

Har du prøvd disse rødmen?
Hvilken nyanse er din favoritt?

Leave A Comment

11 − = 3