2 nye måter å fremheve dine øyne og lepper på en gang

Det er noen skjønnhetsregler som aldri burde bli ødelagt. Slik som: 1) Sørg alltid for at grunnlaget er et nøyaktig samsvar med hudtonen din, eller 2) Ta alltid sminken av før du legger deg til sengs. (Høyre? Jeg mener, duh.)

Men den ene om å velge en funksjon "øyne eller lepper, men ikke begge" har gode intensjoner bak det, men det er ikke't nødvendigvis ment å være strengt fulgt. Den's risikabelt, ja, men umulig? Nei.

Forståelig, mange peeps får øynene + leppene ting galt, derfor standard råd for å unngå, unngå, unngå. (Se: Sharon Stone på Oscarene.) Men så er det andre andre, Miss Nicole Richie, som klarer å trekke den helt ut.

Når det er sagt, har jeg fortsatt forbehold om å gjøre dette selv, siden jeg ikke'Jeg har ingen Oscars-seremonier til å delta i i nær fremtid. Av en eller annen grunn denne utseendet alltid ender opp med å oversette til svart eyeliner med rød leppestift, noe som er litt hardt.

At's hvorfor jeg var glad for å se modeller på Emilio Pucci og Jil Sander gjør dette på en helt ny, spennende og litt mykere måte.

EYES 'N LIPS VARIATION # 1: Svart liner med Røde lepper på Emilio Pucci:

Morsomt, ikke tror du? Fordi det godteri rosa leppe er ikke't hvor som helst nær så skummelt som en rød.

Skyggen heter Jente om byen, og det's fra M.A.C:

På øynene, du'Jeg merker litt av tårnkanalen vi snakket om i går, oppnådd med M.A.C Eye Kohl i Smolder (nedre vannlinjer) og anløpe (langs den nedre linjelinjen, trukket stump og firkantet).

Heck, med vingen som kommer fra den nedre lash linjen, ikke toppen, som du ville forvente, kan vi til og med filen denne på nye og helt syke måter å bære eyeliner.

Også? Du kjenner de familieportrettstedene de pleide å ha i tilfeldige kjøpesentre hvor du kan kle seg i Old-Tyme vestlige kostymer som dette?

Vel det's hva Pucci-showet minner meg om på en god måte, husk deg. (Jeg pleide alltid å be mine foreldre for å la oss gjøre det, men det gjorde vi aldri.

Ser du det?

Og nå for noe helt annet...

EYES 'N LIPS VARIATION # 2: Røde lepper med JADE øyne på Jil Sander:

Ok, så vi kommer til å holde den røde leppen her, men i stedet for svart liner, det'er en blågrønn. gutsy!

Jeg'Jeg er ikke sikker på om jeg'd være modig nok til å gjøre dette til høsten, sesongen for hvilken den's ment ... men med en solbrent, om sommeren? Sannsynligvis kan jeg dewit.

Tross alt virker det som om fargeblokkering, for ansiktet, blir litt av en trend. Husk dette på Donna Karan?

Eeks! Jeg liker Jil Sander-versjonen mye bedre, takk.

Den grønne er bare et lite lite hint "det"'s Chanel Stylo Yeux Eye Pencil i Jade& # x2014; som du kan se her fra en annen vinkel:

Leppen er super fet og super matt: Chanel Rouge Allure leppestift i entusiast.

Ok, nå over til deg:

Følger du regelen om å velge øyne eller lepper, men ikke begge?

Vil du prøve Pucci eller Jil Sander-utseendet? (Eller ikke?)

Har dine foreldre noen gang tatt deg med til Klondike Katy's Old Tyme Family Portrait Studio?

Leave A Comment

19 − 12 =