19 av Best Grooming-gaveideer for menn

Å gi skjønnhetsprodukter til mennene i livet ditt er en vinn-vinn. De få til å bruke ting som's måte mer fancy enn sine vanlige apotek kjøper. Og you få glede av fordelene med en mer velpleidede (mykere / mykere / bedre luktende) fyr!

Jeg'Jeg har valgt 19 gaveideer som garantert går bra med mennene på listen din. De får sjelden å skjemme seg bort, så disse luksuriøse men maskulin skjønnhetsprodukter vil bli mye verdsatt.

Grooming gave ideer for menn & # x2014; Klikk for å handle:

 1. Owen & Fred: Hver gang han åpner dette slitesterkt reisesett, kan han'vil bli møtt med en "hei kjekk!" Og så han'Jeg tenker på deg...
 2. Jack Black: Oppgrader cheapie-to-i-ett med denne kokosolje-baserte Shampoo + Conditioner. Pumpen er så praktisk, og minty duften vil vekke ham helt opp.
 3. Kunst av barbering: Hvilken mann ville ikke't vil ha sin egen håndlagde graveret razor? Denne er laget med de fineste materialene, inkludert Gillette Fusion-blad.
 4. Oral-B: Få den teknologiske kunnskapsrike mannen denne Bluetooth-tannbørsten. Det fungerer sammen med en mobilsporingsapp for å gi sanntidsveiledning om børstingen, og til og med registrerer data han senere kan dele med sin tannlege.
 5. Aramis: Bare ute i høst er Black en frisk, men woodsy blanding av grapefrukt, lær, konjakk, vetiver, tonka bønne og røkelse. Den's sexy sikkert, men en ren sexy.
 6. Nixon: Denne kostesett inneholder alt han trenger for å holde hendene godt MAN-icured: neglissaks, clippers, pincett og en foldet verktøykniv.
 7. C.O. Bigelow: Gutter aren'Jeg kommer til å bruke kroppsskrubb ... men denne eksfolierende såpe gjør jobben med knuste valnøttskjell. Peppermynteolje gjør det til en energiserende opplevelse.
 8. Beardbrand: For menn med ansiktshår, er denne Beard Oil et must. En blanding av jojoba-, mandel-, argan- og ricinoljer, myker håret uten å gjøre det fettete og etterlater en subtil jordisk duft.
 9. Clinique For Men: Spesielt i Canada, gutta trenger fuktighetskrem! Maksimal hydrator gir dyp hydrering og anti-aging fordeler (selv om det heldigvis ikke't skrik det på etiketten).
 10. Kiehl's: Gutter er beryktet for å hoppe over solkrem. Behandle ham til en han'll vil å bruke, slik som denne UV Guard med SPF 50 beskyttelse.
 11. Weleda: Hvis han spiller sport, så han'Jeg vil elske denne helt naturlige Arnica Shower Gel. Arnica sies å berolige slitne muskler, og rosmarinduften vil gi ham ny energi.
 12. Philips: La's snakk kroppshår. Hvis han's har det, da vil han kanskje ha Multigroom, som kommer med syv vedlegg for full ansikt og kroppspleie. Bærehår, brysthår, nesehår ", denne tingen takler 'dem alle.
 13. Anthony: Denne Lip Balm gjør ikke'Ikke se mannlig. Det forlater også leppene med en jevn, matt finish i stedet for en skinnende glans.
 14. Baxter av California: En gang forsøker han å få høykvalitets hårverktøy som "denne håndlagde kammen, for eksempel"'Jeg vil aldri gå tilbake! Den's håndlaget og har jevn koniske tenner som er milde på hår og hodebunn.
 15. Marc av Marc Jacobs: Enda mer fancy enn lerret, er dette Leather Travel Kit laget av rikkornet lær og huser en avtagbar veske. Absolutt noe han'Jeg skal bruke for år.
 16. Panasonic: Noen ganger med menn, du'Jeg må slippe hint om at de trenger å ta vare på virksomheten som med denne Nose & Ear Hair Trimmer. Det kan brukes vått eller tørt, og trykker sikkert på uønsket hår med et roterende blad.
 17. Acqua di Parma:Colonia Club vil vinne deg poeng på den attraktive grønne flasken alene. Inne er duften en citrusblanding av bergamot, sitron, mynte, geranium, vetiver og musk.
 18. Kale Naturals: Menn trenger også kroppen lotion. Denne Sport Body Repair Cream ble designet bare for menn og inneholder fuktrike og anti-inflammatoriske botanicals.
 19. Proraso: For den fyren som setter pris på en tradisjonell barbering, er dette barberingssettet perfekt. Den inneholder en børste og bolle, pluss en pre-barbering, barberkrem og barberingsbalsam. 

Hva's din favoritt grooming gave til gutter?

Leave A Comment

34 − 32 =