9 Viimeisimmät nilkkaketjut mallit miehille ja naisille Tyylit elämässä

Nilkkaremppu on trendikäs ja älykäs ulkonäkö, jota sekä miehet että naiset ovat käyttäneet vuosikymmeninä. Nilkkakoru on nilkkaan kulunut ornamentti, joka on valmistettu metallista, kuten hopeasta, kultaisesta, langasta ja monista muista jalometalleista. Ketjunuket ovat upeita ja tekevät jalat näyttävät arvokkaammilta. Voidaan pukeutua minkäänlaisiin kenkiin näillä ketjutansseilla ja tehdä nilkassasi houkuttelevampi kuin koskaan.

Kaunis ja tyylikäs nilkkaketjuhahmot naisten trendille:

Katsotaanpa nopeasti yhdeksän parasta nilkkaketjumallia.

1. Sizzling Gold kulmaketju ketju kelloilla:

nilkkaremmi chain designs

Tämäntyyppiset kauniit, näkyvät ketjunuket ovat hyvin söpöjä ja melko nuoria tyttöjä. Twisted jumalan nilkkakorennoilla on roikkuvat pienet sonorous-kelloja, jotka tekevät melusta melua kävelen aikana, jolloin muut hyvin helposti.

2. Ainutlaatuinen hieno nilkkaketju:

Ainutlaatuinen Fine Anklets Chain

Hämmästyttävän hieno nilkkaketju on näistä ja sopii täydellisesti tarjottaviin ja seksikkäisiin nilkkoihin. Aaltokuvioinen hieno ketju näyttää miellyttävältä naiselta ja menee hyvin kaikissa tilanteissa. Kun yhdistää hameet tai cuffed farkut lisää lisää viehättävä ilme käyttäjälle.

3. Trendy Linked Chain Anklet tytöille:

muodikas Linked Chain Anklet for Girls

Näin tyypillinen trendikäs ja viileä näköinen sidottu nilkkaketju näyttää dynaamiselta ja antaa sinulle stereotypin ulkonäkö. Nilkkarengas on suunniteltu kulta ja pienet valkoiset kivet ovat pinnoitettuja siten antavat nilkkasi ilmeisemmän ja upean ulkonäön ja upean muotoilun tytöille.

4. Cool Double Chain Butterfly Anklets:

Viileä Double Chain Butterfly Anklets

Tällainen mahtava näköinen kaksinkertainen ketjun hihnat näyttää erittäin söpö ja viileä. Pieni perhonen ripustettu kukkien kuvioilla näyttää hämmästyttäväksi ja tekee nilkkakoruista kevyt ja söpö naisilla.

Katso lisää: Mens Anklet

5. Sydämen muotoinen nilkkaketju hopealla:

sydän Shape Anklet Chain in Silver

Hopeinen nilkkaketjun ketju on naisen suosituin ja arvostettu. Pienten sydämessä kerrostettu kerros tekee siitä näyttävän loistavan ja hopeametallista sanotaan olevan hyvä kapellimestari ja se kanavoi positiivisen energian ja lähettää negatiivisen energian maapallolle. Tällainen nilkkakoru on ihanteellinen rannalle.

6. Pure Roll Chain Anklet:

Puhdas Roll Chain Anklet

Lähes jokainen miesten ikäryhmä ihastelee tämäntyyppisiä puhdasta hopeaa rullatut ketjutyyppiset hihnat. Nilkkarengas on kaiverrettu ja suunniteltu 925 karaatin hopealla ja on 26 cm pitkä tarpeeksi leveä, jotta se sopii miehen nilkkaan ja tekee hänestä näyttävän viileältä ja jätkäksi.

Katso lisää: Black Anklets

7. Ankkuri tyyli ketjunhihna miehille:

Ankkuri Style Chain Anklet for Men

Tämäntyyppiset kultapäällystetyt, ankkuroidut sormet ketjut ovat tulossa hyvin suosittuja, koska ne näyttävät hyvin taiteellisilta ja välittävät paljon käyttäjälle ilman viitteitä. Ankkuri merkitsee miehen sisäistä lujuutta ja kynnetyt kiteet antavat sen näkyvän vallankumouksellisemmaksi.

8. Star Chain Nilkkaketju miehille:

Tähti Chain Anklets for Men

Tämäntyyppinen tähtikarkainen nilkkaketju tekee miehestä erittäin viileä ja älykäs. Hämmästyttävä näköinen nilkkarengas antaa uuden ulkonäön miehille ja antaa uuden tyylin ja tekee niistä trendikkäitä ja ne voidaan houkutella missä tahansa funky-tilaisuudessa ilman mitään vetoa.

Katso lisää: Black Thread Anklet

9. Muodikkaat Sterling hopea ketjut nilkkakoruissa:

Muodikas Sterling Silver Chain Anklets

Nilkkakoru on saanut innoituksen juutalaisesta iästä ja nilkkaketju näyttää tyylikkäältä ja erottuu muistakin nilkkakoruista. Se on riittävän leveä ja sopii hyvin miehen nilkkaan ja antaa elävän ulkoasun kuluneeksi. Tämäntyyppiset nilkkakoruet näyttävät hyvältä, kun ne kuluvat nay hangouts tai jäähtyä osapuolille.

Nilkkakoruissa on koristeena, joka lisää ja parantaa ihmisen persoonallisuutta monilla kerroilla ja kilometreillä. Nilkkakoruissa on runsaasti muotoilua ja jokaista tilaisuutta varten, joten sinun on saatava heitä mukaan ja saada ne hip hop ja seksikäs näyttää sekunneissa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

25 − = 16