9 Популярни диамантени чорапи за мъже и жени Стилове в живота

Анкетите са най-стилни и модерни аксесоари, които привличат както мъжете, така и жените еднакво. Диамантите са най-скъпоценният камък, изпъстрен в почти всички аксесоари. Класическата комбинация от злато с диаманти никога не излиза от модата. Човек може да се наслаждава на глезените с диаманти, злато, бяло злато и т.н. Това може да е малко на скъпия край, но въпреки това може да бъде най-ценното притежание в бижутата trousseau.

Диамантени чорапи за мъже и жени с нови дизайни:

Ще проверим първите 9 дизайна за диамантени анцузи тук. Изберете любимия човек и го изберете.

1. Сърцеобразни диамантени анкери за мъже:

сърце Shaped Diamond Anklets for Men

Това е прекрасен диамантен анкелет за мъже. Анкета е златна верига със сърце като чар. Сърцето е обвито от външната страна с диаманти. Сърцето чар може да има символи или надпис надпис върху тях.

2. Solid Diamond Anklet:

твърд Diamond Unisex Anklet

Това е направено от 10 каратово фино злато с твърди диамант разфасовки. Веригата на анкета е проектирана с режеща верига. Това е ежедневно износване anklet. Това не е много сложно и затова изглежда перфектно дори за формална работа.

3. Diamond Anklet за мъже с розово злато:

диамант Anklet for Men with Rose gold

Това е направено от розово злато за мъже с черни необработени диаманти. Това е комбинация от златни мъниста също. Златните мъниста и диаманти изглеждат елегантно върху човешката ръка. Това е направено от розово злато, което привлича един човек и добавя към величието и величието му.

4. Твърди златни Unisex диамант глезена Гривни:

твърд Gold Unisex Diamond Ankle Bracelets

Това е направено от 14 каратово твърдо злато. Това е персонализирана диамант anklet гривни за мъже, както и за жени. Името е изработено и фиксирано в твърдия златен анкелет с диаманти.

Вижте още: Анджели за момичета

5. Злато CZ Diamond Diamond Анкета за жени:

злато CZ Diamond Anklets for Women

Това е елегантна ампула, която може да се носи всеки ден за жена. Това има малък кръг CZ диамант в деликатна златна верига. Това може да бъде перфектен подарък за млада жена или тийнейджърко момиче, което би искало да се похвали с този ангел.

6. Кристални англени за жени:

кристал Anklets for Women

Това е перфектен кристален диамантен анкелет за западни облекла и високи токчета или стилети. Това не е в обикновена златна верига, но е като група и осеян с брилянтни диаманти.

Вижте повече: Дизайн на Golden Anklet

7. Черни диамантени чорапи за жени:

черно Diamond Anklets for Women

Този красив черен диамантен анкелет е направен с черни диамантени кръгли мъниста. Това е направено от жълта златна верига. Това е много деликатно и тъй като от черни диаманти може да съвпадне с всякакви дрехи. Това дори върви с традиционните тоалети.

8. Бяло злато Diamond Anklets:

диамант Anklets in white Gold

Това е прост, деликатен бял златен диамант. Тази анкета има тънка бяла златна верига и има пет цветя с венчелистчета с бял диамант. Това е перфектна възможност за дарения за жени.

Вижте повече: Дизайн на традиционните сребърни глезени

9. Австрийски диамантени копчета за жени:

австрийски Diamond Anklets for Women

Това е деликатно, красиво изглеждащо австрийско диамантено острие за жени. Това е традиционно привлекателно и е направено от сребърна сплав, обвита с австрийски диаманти. Диамантът е с хубаво родиево покритие и може да бъде идеален за фестивали и сватби.

Диамантите изглеждат елегантни и елегантни. Може да е скъпо да купувате диаманти и диамантени аксесоари. Но има голяма привързаност към емоциите, когато човек носи диаманти. Диамантените глезени в невероятни модели и дизайни са най-важното нещо, което е най-голямото в тези глезени. Тези глезени в диаманти са идеални за всеки специален повод или са най-добрият подарък, който можем да дадем на нашите близки.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

17 − = 14