9 красиви крака крака дизайни в модата 2018 | Стилове в живота

Анджетите са този моден аксесоар, който е обичан да се носи както от мъже, така и от жени. Сега на дни, всеки обича спортни малко неща и малки разкрасявания в хубав anklet на двата крака или единичен крак изглежда елегантен и модерен. Глезените изглеждат страхотно с всеки случайни обувки, маратонки, сандали или обувки и чорапи, или дори боси.
Обикновено глезените се носят и в двата крака. Но според модата глезените дори се носят на един крак. Тези единични крака анцузи изглежда абсолютно зашеметяващ. Тенденцията на един анкел е много в модата, особено с поли, рокли и дънки.

Популярни дизайни за краката на краката на мъжете и жените в тенденция:

В тази статия ще разгледаме краката на краката. Хайде да изследваме.

1. Лодка чар Ампула Ankle за мъже:

лодка Charm Leg Anklet for Men

Това е очарователен ангел за мъже с прекрасна тема, вдъхновена от моряците. Краката на крака са изработени от бяла кожена лента и имат чар на чантата, направени в сребърно покритие. Комбинацията от бяло със сребро изглежда наистина готино и прекрасно. Това може да бъде отлична опция за дарения.

2. Удароустойчива въжена анкета за мъже:

усукан Rope Leg Anklet for Men

Това е хубав дизайн в краката за мъже. Много подобен на дизайна на гривни, са тези усукани въжета за крака от 18 карата злато. Това е най-добрият подарък за млади момчета и мъже на празнични празници или фестивали. Това може да бъде голям подарък за сватба.

3. Гривна гривна верига за мъже:

верига Ankle bracelet for Men

Това е един уникален и наистина изискан аплет за мъже. Този анкел е в гривна мода. Това е много модерен и е изработен от цинк в злато. Това изглежда наистина просто, но много елегантно за финала е просто перфектно.

4. Тютюнопушенето на чанта за мъже:

тръба Charm Leg Anklets for Men

Това е прекрасен ангел за крака за мъже с малко очарователно оръжие. Тръбата на часовника е покрита със сребро и черният шнур в анкетата е направен от восък. Този прост анкел е перфектен подарък за Валентин за един мъж.

Виж повече: Foot Anklets

5. Анкета за жените:

черно Cross Leg Anklets for Women

Това са красиви модни глезени за жени. Това е черен златен моден анкелет с кръстоска в него. Черните елементи изглеждат страхотно и са чудесни за отбор на този единичен крак ангел с хубави високи стилети и къси рокли.

6. Традиционни крака за крака за жени:

традиционен Leg Anklets for Women

Традиционните чорапи изглеждат абсолютно зашеметяващи и небесни. Това също е перфектен ангел за булката. Жените могат да сдвоят тези зашеметяващи скъпоценни камъни, перла и кундан, работещи със слоеста златна анкета с традиционно облекло за фестивали и функции.

Вижте още: Модели на гръдния анкел

7. Струнни анчеми за жените:

низ Anklets for Women

Това е модерен вид фънки, модерни глезени за жени. Това е уникално, защото е чудесно да опитате нещо различно от обикновените златни и сребърни верижки. Шнурите са изключително стилни. Просто се облечете с няколко цветни мъниста, очарователни и декорации, за да направят стрингтата да изглежда красива за вас.

8. Златни крака за жени:

златист Leg Anklets for Women

Това е един красив аксесоар за краката на жените. Верижната анкета е направена отчасти от отворени златни сърца в една секция с шест висящи пълни сърдечни декорации, които просто изглеждат страхотно. Това е перфектният аскет за крака за традиционни случаи и сватби.

Вижте още: Ръчно изработени анкетни дизайни

9. Сребърен крак Anklet за жени:

сребърен Leg Anklet for Women

Това е красива бижутерия, изработена от сребро, в деликатен анален елемент за жени. Амлетът е деликатен във верига с четири сърца, свързани заедно на акулата като чар. Това е идеално за всеки повод, независимо дали става дума за сватба, фестивал и т.н., или дори може да се носи като офис аксесоар.

Краищата и ръцете са онази част от тялото, която забелязва първото, докато взаимодейства. Така че е много важно ръцете и краката да се поддържат красиво. Предоставянето на краката с красиви анимети в различни метали, шарки, форми, дизайни и т.н. всъщност е тласък на мазнините в модната индустрия. Дори и много известни личности се наслаждават на прекрасни ангели в обувки за награди, функции, червен килим и т.н..

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 62 = 69