Топ 9 стилни джобни джобове за мъже и жени Стилове в живота

Ако комфортът е това, което търсите в джинсите, тогава джобните чанти са вашият отговор. Изпробвайте новата пролетна колекция от джобни джинси, за да се насладите на хладнокръвие и назад. По-рано те бяха носени от младото поколение "The Streets". Обикновено те се носят от хип-хопър (вид музика), рок звезди, спортни личности и известни личности. Това беше стил на мъжа, но сега дори жените обичат да опитат този нов стил. Това също е известно "Слон дънки", защото има широки крака.

провиснал jeans

Различни видове джобни джобове за жени и мъже:

Ето списък на 9 хлабави и здрави дънки за момчета и момичета.

1. Дамски дънки за момчета:

ниско падащо чатала-провиснал-jeans1

Нискокачествените дънки с чантата на чатала са баскетболни дънки. Този плик джин се губи през цялото време и е нисък с цип. Тя се носи с насипна тениска, предимно с големи размери. Те идват в различни цветове и нюанси, но светлината е много по-добра.

2. Slouchy Baggy дънки за мъже:

хора's Street Style London

Slouchy Baggy дънки са хлабави, копринени панталони, които просто удариха около или над глезена. Те са подходящи за офис и са лесни за хвърляне. Този тип джобове Baggy е по-луксозен от кожените джоги. Можете да го отблъснете с най-високата култура или стил на обувката.

3. Последна дължина на глезена Baggy дънки:

глезена дължина-широки-jeans3

Дългият джоб на глезена е точно над глезена. Те обикновено са хлабави от кръста до коляното и се стесняват от коляно до край. Този джин е новото готино нещо в модата на дънките. Краката с къс реколта или без ръкав са идеалните неща, които трябва да вършите. Този чанта е облечен както от мъже, така и от жени.

4. Bikers Mens Baggy дънки:

колоездачи-широки-jeans4

Bikers Baggy Jeans се носи от мотоциклетисти или ездачи, както знаем, откъдето идва и името. Обикновено има много джобове. Този тип дънки е по-удобен и лесен за дълги разстояния. Едно скъпо кожено яке е достатъчно, за да се пренесе към външния вид. Можете също така да го отбор с езда ботуши.

5. Ripped Baggy Mens дънки:

небрежен dressing for men - New look and Style

Тези дънки са прохладната версия на Baggy Jeans. Те се страхуват, разрушават, разбиват коляното дънки. Такива джинси са най-вече високи. Обикновено носите обикновени тениски. За предпочитане бели. Въпреки че можете също да носите обувки според вашето удобство, но платното обувки вървят най-добре с разкъсани джуджета.

6. Скейтборд стил джобни джобове:

скейтборд стил-провиснал-jeans6

Тесен, ограничен джин не е разрезът за каране на скейт. Това е свободно монтирано, с широки крака. Скейтбордистът предпочита този стил, защото защитава обувките. Следователно има по-широки крака. Обикновено ще носите свободна тениска, но мисля, че късата фланелка също ще изглежда страхотно.

7. Официални Baggy дънки мъжки:

формално-провиснал-jeans7

Добри новини всеки един, нова почивка от скучен офис е официално джобни джинси. Този джин е удобен и лесен за ползване. Това е предимно високо до средно положение. Те се справят добре с вградена риза, с интелигентен аксесоар.

8. Baggy дънки за жени:

жени-провиснал-jeans8

Жените Baggy Jeans са джобни чанти за жени. По-рано тенденцията на Baggy Jeans беше само за мъже. През 2014 г. започнаха джобните джинси за жени. Имат средно издигане с цип. Можете да го носите с върховете на резервоара, къса или изрязана върха и дори удобна фланелка. Тя може да бъде с много нюанси и стилове, точно като мъжете. Те също са разкъсани, сенчести и дълги.

9. Костюро жените Baggy дънки:

кадифе-широки-jeans9

Тези дънки са изработени от рисуван материал. Висококачествените дънки от косми са лесни за дишане. Той е идеален за лято и работа. Това е нещо, което можете да носите дори и за сън или екскурзия. Обикновено те са разтегливи. Можете да носите обикновен връх или слоеве.

Намирането на точната двойка джобни чанти през това лято е много вълнуващо. Уверете се, че измиването е леко и изчерпва усещане. Освежете вашия гардероб с този нов стил. Време е да дадете на кльощавите си дънки почивка и да приветствате мързеливите, уютните си, дръзки, удобни джунджури, за да се отпуснете.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

54 − = 49