Топ 9 дизайни на антични колиета | Стилове в живота

Античното огърлица е вид бижу, който представлява предишна епоха или период от време в човешкото общество. Тези видове бижута се предават от поколение на друго и са вид благословии от старейшините. Тези огърлици носят емоции на едно семейство и са наследство. Античните огърлици са изработени от скъпоценни камъни, а изработката на огърлицата е невероятна, оставяйки ви безмълвна.

античен necklace designs

Колието може да бъде направено в метал като злато, диамант, изумруди или сребро. Античното огърлица ви дава кралско и елегантно докосване. Нека видим някои от най-добрите антични дизайнерски колиета.

Най-добрите антични дизайнери на колиета:

Ето 9 най-добри антични дизайна на колиета както следва.

1. Чист Gold Antique Колие:

чисто злато антични necklace1

Златото е метал, който е популярен от древни времена. Кръстените и императорите носят огърлица, изработена от чисто злато, както е използвана за изобразяване на роялти на човек. Обикновено античните огърлици са изработени в чисто злато, а изработката, направена върху огърлицата, е била разпенваща. Тези видове антични златни огърлици могат да се носят в сватби или по всякакъв благоприятен случай, което ви кара да изглеждате елегантно и елегантно.

2. Сватбени антични колиета:

булчински-античен necklace2

Сега булчинският ден обича да носят антични огърлици в сватбения си ден. Тъй като тези огърлици са уникални и ви карат да изглеждате красиво и различно от другите, поради тези качества, булката цени да носят тези огърлици за деня си. Тези огърлици са много тежки и червени рубин и кундан релефно в него го прави изглежда вън от света.

3. Ударни антични колиета:

спираща дъха-античен necklace3

Въпреки че тази огърлица изглежда проста, но на пръв поглед можете да се влюбите в тази антична огърлица. Комбинацията от всички скъпоценни камъни като рубин, смарагд, перла, диамант и кундан прави огърлицата изглежда страхотно. Този тип огърлица може да се носи и на светлинни партита, както и на хладни тестета, което също ви прави приятно и стилно. Той може да гел с всякакви дрехи, които предпочитате.

4. Античен колие с руби и богиня Релеф:

античен колие-с-рубин-и-богиня-embossed4

Съответствието на рубин и злато съществува от векове насам и е дори чудесна комбинация. Колието е проектирано под формата на листа, а между долара има фигура на богинята. Цялата концепция за проектиране е различна от другите видове огърлица, което я прави уникална от останалите. Това е най-доброто златно колие в античен цвят.

Вижте още: златна бижутерия

5. Духовни антични колиета:

духовно-античен necklace5

Някои хора имат духовно огъване на мисли и искат да носят огърлица или орнаменти, свързани с това. Така че тази златна антична огърлица е перфектният избор за тях, тъй като висящите се състоят от портрета на "Лорд Кришна" и изработеното върху него занаятчийско изкуство е извън света. Можете дори да изрежете всеки друг портрет на господа, според вашето желание.

6. Kundan Antique Колие:

Kundan-античен necklace6

Кундан също е форма на злато и създадена след много трудности. Античното огърлица, изработено с кундан, има искрящ и кралски вид. В тази огърлица перла и златни топки са обесени около огърлицата, които подобряват красотата на деколтето, както и на огърлицата. Руби и смарагд, използвани между огърлицата, увеличават стойността на бижуто.

Виж повече: Сребърна верижка

7. Дизайнер Ruby Antique Колиета:

дизайнер-рубин-античен necklace7

Дизайнерите са изработили антична огърлица, която му придава уникален и стилен външен вид. Колието е направено във формата на звезда; рубините са обсипани, дава на бижуто блестящ поглед на пръв поглед. Веригата е изработена от тънки златни жици, които се заплитат заедно, за да образуват силна верига, като по този начин се появяват моделите и ви накарат да изглеждате модерни. Това е един от популярните златни дизайнерски колиета.

8. Перли Jhumka антични колиета:

перла-jhumka-античен necklace8

Jhumka са форма на камбани и са много традиционни в индийската култура. В този комплект използването на рубин е озадачено по определен начин и под тази jhumka е обесен, който има висящи перли, направи огърлицата визуализира извънредно обикновени. Цялата изработка на огърлицата е красива и ще бъде перфектна за всеки повод, който желаете.

Вижте още: Колие от златна верижка

9. Традиционни индийски антични колиета:

традиционен индийски-античен necklace9

Тук идва традиционната индийска антична огърлица, която е направена от злато. Златото е проектирано и оформено в шарка от спирални колела, а по ръбовете се използват малки златни мъниста. Окачването между тях е направено от златно колело и рубин от скъпоценни камъни. Тези видове огърлица обикновено се носят на сватби, както и на всеки специален случай и изглеждат добре с традиционните носи. Това е един от най-добрите антични златни дизайнерски колиета.

Антиките огърлици са тези, които са различни от другите и са ценни също. Тъй като тези огърлици са изработени от скъпоценни камъни, те могат да избират джобовете ви отгоре. Но в същото време те ви карат да изглеждате елегантни, красиви и различни от другите. Коментарите ще продължат да се наливат, така че да се чувствате специални също. По този начин античната огърлица е идеалният избор за сватби и за благоприятни, специални случаи също.

Изображения Източник: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

80 + = 89