Топ 25 индийски антикварни дизайни за бижута за жени

Антични бижута са онези, които представляват минала епоха или период от време в развитието на човешкото общество. Античен, както думата означава от старо време или от стари дни. Античните бижута се предават благоразумно от поколения на поколенията в семейството и всъщност са благословиите на старейшините под формата на бижута.

античен jewellery

Тези бижута носят семейни емоции и имат наследство, прикрепено към тях. Произвеждането и изработката на антични бижута е несравнимо и едното ще бъде омагьосващо, гледайки тези бижута.

Различни видове антични орнаменти с картини:

Носенето на антики ни дава усещане за кралство. Нека да погледнем в топ 25 дизайна на антични бижута.

1. Антични златни колиета за булчински:

антични златни-колиета

Златото е вечнозелен метал, който е изключително популярен от древни времена. Цари и царици от древни дни носеха огърлици и други златни бижута. Златото е символ на класа, благодат и кралски произход. Следователно, антични огърлици са изработени в чисто злато и начинът, по който са били изработени е просто изключителен. Тези видове антични златни огърлици могат да се носят в сватби или по всякакъв благоприятен случай, което ви прилича на ефирна красота.

2. Античен Polki Stones Бижута за момичета:

античен polki-бижута-комплекти

Polki е основно необработени диаманти, изкопани, без да ги нарязват допълнително за производство на бижута. Поли камъни имат този суров поглед в тях и следователно са на скъпата страна, отколкото на стойността. Поли бижута са украсени от нашите възрастни стари царе, императори и техните царици и деца. Поли е част от бижутерията с наследство и има несравнима стойност за финала в тях.

3. Антични комплекти Кундан за случки:

античен Kundan-бижута-комплекти

Kundan е много популярна и важна бижутерия в златен дизайн за сватби и други традиционни поводи. Това е форма на традиционните бижута от Раджастани. Кундан бижутата са произведени от скъпи камъни в зелено, кафяво или червено и диаманти в злато. Античната златна бижутерия Кундан завършва булчинският облик на жена. Многобройна упорита работа и изработка е свързана с производството на антични бижута Kundan.

4. Античен храмов бижутерия в злато:

античен златен храм-бижута

Храмовата дизайнерска антикварна златна бижутерия е най-новото и новопоявило се в дизайна на антични бижута и тези небесни бижута са удивително красиви. Хората са изящни храмова златна бижутерия в гривни, огърлици, гривни, вериги и др. Имат образи на богове като Господ Кришна; Богините Lakshmi, Devi и т.н. Те са красиво изработени с прецизност за тази богиня да изглежда във всяка жена.

5. Античен Ruby Колие комплект за жени:

античен рубинено-колие-и-jhumka-комплект

Ruby камъните са били използвани много в производството на антични бижута. Бижутерията, направена от години назад, използва много скъпоценни камъни в зелено и червено, за да даде това вечно усещане за бижута. Колиета и jhumka комплекти в рубини и злато с този античен поглед може да бъде просто перфектно за този традиционен сватбен външен вид. Античните огърлици имат приятно падане върху шията, тъй като са тежки и следователно изглеждат добре, когато се съчетават с традиционното износване.

6. Роял Антик Lakshmi Колиета:

антики Laxmi-колиета

Изящните богини или релефът на фигурата на богинята Лаксми или Богинята на богатството сега са част от повечето антични бижута. Хората обичат да бъдат духовно подредени и по този начин също имат фигури на богове и богини в бижутата си, така че те винаги да могат да бъдат свързани с духовността. Един поглед към тези прекрасни антични бижута в дизайна на храма ще направи един слаб в коленете и думите ще паднат, ако някой започне да се възхищава на бижутата.

7. Традиционен антиквар Jhumkas in Gold:

антики jhumkas

Jhumkas са едни от най-поразителните и елегантни в античните бижута, когато става въпрос за жени. Това са тези бижута, които могат да бъдат сдвоени самостоятелно без никакъв друг аксесоар. Jhumkas в злато, с работа, камъни, модели и т.н. са идеални за този традиционен, но все още античен външен вид. Те са задължително в колекцията на бижута и джумките никога няма да излязат от модата. Свържете го с етнически износване и сигурно сте като богиня. По същия начин, антични джумаки в диаманти, рубини смарагди и скъпоценни камъни също са много популярни.

8. Сребърни антични колиета:

антични сребърни колиета

Говорейки за антични бижута, среброто не може да бъде изоставено. Както златото, така и среброто са еднакво важни, когато става въпрос за антикварни бижута. Сребро в неговата оксидирана форма; е част от производството на антични бижута. Оксидираните сребърни огърлици могат да бъдат съчетани с традиционни рокли, саре, етнически облекла и т.н. Те изглеждат земни, но същевременно модерни в същото време.

9. Античен Madhuban Silver Jhumkas:

античен Madhuban-сребристо-jhumka

Jhumkis или jhumkas изглеждат модерни, но етнически по същото време. Една от най-предпочитаните самостоятелни бижута на всички времена може да бъде jhumki. Оксидираното сребро с вдъхновени от Мадхубан дизайни са част от антични сребърни бижута. Имат това черно докосване заради окисленото сребро, което всъщност дава този красив външен вид, когато се носи.

10. Гривна с антикварен маншет:

антични окисляват белезници

Маншетите са гривни, които могат да се носят от едната страна на отворения модел. Те могат да бъдат отворени от едната страна и могат да бъдат затворени. Те не са тези, които обикновено са с тънки верижни гривни, но са много дебели и малко тежки. Много популярни в наши дни, маншетите са популярни още от старите времена. Античните оксидирани маншети имат сложен дизайн и също така имат малки сребърни мъниста, висящи от ръбовете за това антично усещане. Оксидираното сребро в тези маншети дава прекрасен поглед към ръцете.

Виж повече: Дизайнерска колекция бижута

11. Антична златна монета Колие за жени:

старинни монети колие

Монетни огърлици, известни също като "kaasumaala": Kaasu означава монети / пари и Maala означава верига / огърлица са били част от антични бижута от векове. Богините носеха тези орнаменти според хиндуистките писания. Тези антични колиета колиета имат малки кръгли монети с изображение на богиня Laxmi (богинята на богатството) на фронта се присъедини красиво, за да образуват огърлица или дълга верига. Тези антични вериги за монети вървят много добре с традиционните танцови изпълнения, традиционното облекло, празничното износване и т.н..

12. Антични златни бижута с перли:

античен златен-бижута-с-перли

Перлите изглеждат красиви на всяка жена, независимо от цвета на кожата, възрастта и т.н. Перлите с диаманти като камъни със златна основа в антични бижута са символични за царството, величието, класа и красотата. Тези прекрасни и тежко обработени комплекти от перли и диаманти са били там от древни времена като част от колекцията от бижута на кралици, принцеси и са част от кралското наследство и родословие. Носенето на антични бижута с тези ценни неща сами по себе си е доказателство за кралското наследство.

13. Красиви антични диамантени колиета:

античен диамантени колиета-

Диамантите са били там от незапомнени времена, украсяващи царе, царици, принцове, принцеси от векове. Диамантите са тези камъни, които имат стойност към тях. Тъй като старинни е всичко, дадено от поколения, стойността на античния диамант огърлица само ще се умножи колектор. Всеки, който има тези класически антични изработени диамантени колиета, е истински надарена душа. Един поглед към начина, по който е направена огърлицата говори за обеми за бижутата.

14. Античен комплект бижута за бижута Leaf:

античен листо-дизайн-колие-комплект

Тези традиционни керала стил листа шарени огърлица са известни като Palakka. Античното крило на листата е направено от малки зелени скъпи камъни с червени рубини отгоре и след това се преработва красиво, за да се превърне в огърлица или верига. Това има съвпадащ комплект от обеци в същия модел. Те вървят много добре с традиционния бял сарей със златна граница по-известен като Kerala saree. Те имат много ценност към него.

15. Южна индийски антикварни бижута в злато:

старинни бижута-юг-индийски

Проектите за бижута от Южна Индия са уникални и много различни от другите дизайни и дизайни на антични бижута. Разфасовките, дизайните, марките и шаблоните са много различни и грандиозни и човек се хипнотизира само като погледне бижутата. Качеството на диамантите, блясъкът, блясъкът и марката на дизайна и бижутата са просто дишане, а лицето, носещо тези бижута, изглежда красиво.

Тези южноиндийски диамантени бижута могат да бъдат наследство и могат да бъдат диаманти и рубин, облицовани с антични стойности. Използвани много по време на сватби и бракове, тези бижута се предават на следващото поколение по време или след брака.

Виж повече: Rold Gold

16. Индийски златни гривни:

антични златни-гривни

Най-важните и елегантни бижута за ръце са гривните. Бандите са най-важни, когато човек мисли за бижута. Античните златни гривни са тежки и са много уникални за гледане. Сложната работа на проектирането, скъпата каменна работа, използването на чисто злато в гривната е доказателство, че златната гривна заслужава да бъде класифицирана като антикварен ценен гривна. Даването на старинни гривни на булката е много важно за обичайните сватбени сватби.

17. Наследство Индийски Емералд Bangles с перли:

античен перла-и-изумрудено гривни

Няма думи, които да описват антични бижута с перли и смарагди. Перлите в бяло / бели и смарагди в зелено изглеждат красиви, когато са направени в бижу. Бенди, направени с тези, могат да бъдат просто извън света и може да бъде само ум.

18. Moonstone Antique Diamond Ring:

антични диамант пръстен

Антични диамантени пръстени във викториански стил, направени от лунен камък и диамантени рози, изглеждат брилянтни и кралица. Пръстените винаги са били използвани за изразяване с ръчни жестове. Носенето на тези антични диамантени пръстени може да увеличи личността като цяло.

19. Антични талии:

античен кръста вериги

Един от най-модните тенденции са кръговите вериги, по-известни като kamarbandh. Жените са широко разпространени вериги за кръста в злато, сребро и тежки метали. Античните вериги на талията са изключително великолепни и изглеждат невероятни за една жена. Те имат красиво покритие за тях с обложки, камъни, слоеве и т.н. за различно усещане и поглед към облеклото. Обвързването с традиционните износвания е най-добрият начин да използвате антична верига на талията.

20. Дизайнерски антични арматури за момичета:

антики armlets

Оръжията са много по мода с традиционно износване, етнически износвания и сарйове, както и с без ръкави етнически върхове с дънки. Но античните брони са за завършване на този традиционен външен вид. Красива невеста с антикварни бижута ще се нуждае от антикварна брошка само за да завърши този перфектен булката. Те изглеждат изключително зашеметяващи и не могат да устоят на омайването на тези уникални антични ракети.

Виж повече: Изкуствена изкуствена бижутерия

21. Античен гривни Гривни Бижута:

античен Бенгъл-гривни

Жената не може да каже не бижута и ако те са антични, то определено те не могат да кажат не. Антични гривни гривна може да бъде най-важното от вашия външен вид, винаги когато го носите. Те дават усещането, че носят гривна, както и гривна. Те изглеждат зашеметяващи на китките, поради естествения блясък в античните бижута.

22. Антични Gold Chokers за тийнейджъри:

античен за обвързване колиета

Хокерите са тези небесни колиета, които се търсят в скъпоценни и полускъпоценни камъни с изключителни изрязани диаманти за тази богиня. Диамантите с рубини, смарагди, сапфири и т.н. са класически за хокери, а изглеждането е очаровано от много булки и много известни личности. Блясъкът на белите диаманти и елегантният вид на скъпоценните камъни се съчетават в една тежка бижутерия.

23. Gold Antique Kadas:

антики kadas

Кадас са големи дебели гривни, носени като единични или като комплект от две. Кадас също се предават на поколения, когато в къщата е посрещната нова булка. Всъщност те са тези гривни, които са съществували в семейството още от поколенията. Следователно, античните кади са много важни бижута с емоционална стойност, прикрепени към тях.

24. Античен Ruby Peacock Chokers:

античен рубинено-паунови-вратовръзки

Ярки цветове от рубин и невероятните цветове на паун, уловени брилянтно в задушаване; просто си представи; и може ли някой да каже "не" на тази старинна бижутерия. Те изглеждат така, сякаш са направени на небето с този блясък, блясък и блясък на злато, рубини с паунови дизайни и цветове върху огърлицата.

25. Красиви антични дълги вериги:

античен дълги вериги

Дългите вериги са изключително популярни в античните бижута. Те могат да бъдат в чисто злато с големи шаблонни дизайни като висулки, изображения на богиня / богове като висулки. Те могат също да имат диаманти, Kundan работа, Polki работа на тях за добавяне на антични довършителни работи. Те могат да се носят с хубаво облекло, за да подчертаят античните бижута.

Антични дизайни на бижута са тези, които са различни и класни освен другите и са много ценни и ценни. Античните бижута без съмнение са на скъпата страна, но начинът, по който те преобразуват външния вид, са несравними с тази грация, чар и красота. Перфектен за сватби, специални случаи, фестивали и т.н. антикварни бижута е задължително да има в бижута гардероби.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

89 − = 83