Топ 15 най – новите дизайнерски обеци Стилове в живота

Обици украсяват ушите красиво в една жена. Обици са онези елегантни бижута, носени на лоб или на ръба на ухото. Най-красивият аксесоар за жена за този великолепен външен вид е набор от прекрасни обеци. Дизайнерските обеци са по-високи за този дизайнер, който се чувства и гледа в тях. Чисто проектирани в клас, красота и невероятни дизайни, тези дизайнерски обеци са привлекателни очи. Големи артистични дизайни, използване на скъпи камъни и други декорации, тези обеци струват цената, която плащате. Зашеметяващите дизайни в тези обеци ги правят достойно да се носят дори като самостоятелна бижутерия.

дизайнерски обици

Последни дизайнерски обеци:

Тук ще разгледаме топ 15 най-новата колекция дизайнерски обици:

1.Дейсиджър златни обици:

дизайнерски-Gold-обеци

Жената, носеща златни бижута, изглежда красиво по всякакъв начин. Само дизайнерските златни обици могат да превърнат външния вид на жената по съвсем различен начин. Това са чисти златни обици, проектирани с елегантност и изработени с дизайнерско съвършенство в тях. Те са уникални в дизайна и дизайна са също такива, че те могат да бъдат идеални за всеки специален случай. Златните дизайнерски обици никога не могат да грешат или никога не могат да излязат от модата.

2.Designer Сребърни обици:

дизайнер-сребърни обеци

Дизайнерските сребърни обеци изглеждат красиви по външен вид и вид. Обикновените сребърни обеци могат да накарат дизайнера да се почувства със скъпи каменни разкрасявания или пък искрящи камъни. Сребърните обици от сребро имат особен блясък в тях, а всяко парче е уникално в дизайна, а тези дизайнерски сребърни обици се открояват, когато се снабдяват с подходящите аксесоари. Това е дизайнерски обеци.

3.Дейгниър каменни обеци със сълзи:

дизайнерски каменни обеци-с-сълзи

Една дизайнерска каменно обичка в ярки и бели камъни с различни цветове със съвпадащите сълзи изглежда красива като етнически бижута и е идеална за етническо износване. Скъпоценните обици са много част от дизайнерските бижута. Уникалните дизайни и красивата каменна работа в перфектен вид правят тези дизайнерски обеци много желани от жените.

4.Designer Traditional Jhumkas:

дизайнер-традиционни-jhumkas

Jhumkas са най-важните в дизайна на дизайнерски бижута. Те изглеждат невероятно в традиционното износване и етническите износвания. Традиционният дизайн на чадъра на джумаките в злато, сребро, оксидирани метали или в старинни облицовки придават дизайнерски вид на обиците. Дизайнерът jhumkas може да бъде със скъпи камъни, перли, цветни мотиви и други уникални разкраси.

5.Filigree дизайнерски обеци:

филигран-дизайнерски обици

Филигранната работа е много в мода за мода и дизайнерска бижутерия. Filigree е фина метална жична работа или следи, използвани в различни аксесоари. Това е много сложно произведение и оттам изглежда красиво на полилейни обеци. Полилейните дизайнерски обеци са дълги и оттам филигранната работа се справя с обичта. Обикновените обици със злато и сребро предлага красив и съвременен поглед на дадена жена.

Виж повече: Обици за жени

6. висящи дизайнер диамантени обици:

виси-дизайнерски обици

Тези чисти златни и диамантени висящи обеци са просто дишащи, зашеметяващи при вида и дизайна. Обиците в дизайнерски завършек с диаманти и малка джума в долната част на ушите, но за ушите им има удивителни диаманти, перфектни в арка, които дават този елемент на дизайнера на обиците. Цялата обица изглежда различно и има свеж дизайнер.

7. Ръчно направени дизайнерски обеци:

ръчна изработка-дизайнерски обици

Какво може да бъде по-красиво от спортното нещо в аксесоар, който е ръчно изработен? Тези дизайнерски обеци са ръчно изработени и идват с красива плетена чанта в цветни нюанси, бели и розови с каменна работа между тях. Тези ръчно изработени обеци са в цветен модел и изглеждат наистина красиви.

8. Дизайнер Ruby обици:

дизайнер-рубинени обеци

Говорейки за дизайнерските неща и могат да останат рубини? Rubies в дизайнерските обеци са елегантни и изглеждат красиви. Тези сватбени обици (стил на луна като обица) са идеални за традиционна вечерна функция. Тези балали в злато със скъпоценни рубини, залепени в перфектна форма с перли около лунния модел, дават на дизайнера усещане.

9. Дизайнер Диамант Павел Стъд:

дизайнер-диамантено Pave-так копчета

Диамантите в розово злато изглеждат елегантни и имат дизайнерски усет към обиците. Розовото злато със сплав от мед и злато дава розов или червеникав цвят на бижутата и изглежда наистина елегантно и богато. Тези диамантени пасващи шипове в розово злато с блестящи и лъскави диаманти са идеални за официални официални вечери или официални вечери или партита.

 10. Обици:

дизайнер-птица-обръч обеци

Птиците са символ на свободата, а крилата им ги отвеждат на нови висоти и места всеки ден. Те са господар на това, което искат истински, свободни и независими. Жените имат и двете качества на птиците. Тези обици за дизайнер на птичи пръстени са вдъхновени от дизайна на персите и са дизайнерски отражения на персийското изкуство и занаяти.

Виж повече: Обици за деца

11. Булчински дизайнерски обеци:

булчински-дизайнерски обици

Те наистина са направени по дизайнерски начин изключително за булката. Те са от чисто злато с перли. Те са тежки и дълги и перфектни за булката да се сравнява с традиционния си булчински костюм. Сенки от злато и злато са идеални за сватби и оттам тези дизайнерски обеци са подходящи за всяка булка на специален ден.

 12.Дизайнер Кундан Обици с паун:

дизайнерски Kundan-обеци-с-паун

Златните обеци на паунд дизайнер имат чист традиционен външен вид, който трябва да се съчетае с етнически или индийски дрехи. Тези тежки обеци могат да бъдат идеални и за булката. Тези чисти златни обици със скъпи камъни в традиционната работа на Кундан с паунови дизайни, като декорации в многоцветни нюанси, дават блестящ красив външен вид на дадена жена. Тези обици на Кундан са удължени, за да привлекат красиво и артистично дизайна и цветовете на среброто паун.

 13.Многоцветни дизайнерски обеци:

многоцветни-дизайнерски обици

Многоцветните висящи обеци изглеждат блестящо и прясно проектирани. Дизайнерски сълза или полилеи в многоцветни цветове изглеждат блестящи за всякакви дрехи. Те имат сложна работа в дълги дизайни и имат страхотен вид на жена. Всеки може да пренесе тези красиви изглеждащи многоцветни дизайнерски обици със стил.

14.Антични дизайнерски обеци:

античен дизайнерски обици

Антикът и дизайнерът са две смъртоносни комбинации за всяка бижутерия. Комбинирането им в една обица ще даде красив шедьовър в бижутата. Античен; дава идеалния дизайн и стойност на обицата с уникални дизайни и модели и с дизайнерските елементи стойността на античните бижута просто се увеличава. Перфектен за булчинско износване или като традиционно износване.

Виж повече: Обици за мъже

15.Производител:

дизайнерски копчета за обеци

Мъжките обеци са тенденция, която сега се обсъждат от момичета и тийнейджъри. Перфектна за младите хора, са тези диамантени маншетни обици, вдъхновени от звезда / флорални мотиви. Те не са много над върха, но все пак имат дизайнерски вид и усещане за тях и е лесен за носене търсят младите момичета там, които искат да експериментират с външния си вид.

Дизайнерът е това, което се случва в днешно време с всичко, което всеки ден става дизайнер. От сари, часовници, бижута, аксесоари и т.н., дизайнерските елементи бързо настигат. Обеци също не са изоставени. Дизайнерските обеци се движат бързо като тенденция към бижута. Те са перфектни и обичайно направени за различни поводи и може да се избере съответно. Разнообразните дизайни и модели в тези дизайнерски обеци могат да развалят едно от объркването при избора на бижута. Изберете според вашите изисквания и вкус и подканяйте тези красиви дизайнерски обеци.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Leave A Comment

85 − 78 =