Популярни дизайни на индийски булчински глезени Стилове в живота

Анкетите са бижу, носени върху и около глезена. Анкетите, известни като payal и pajeb в Индия, носят почти всички малки момичета, млади дами и възрастни жени. От миналото достатъчно, ако преминем назад, станахме свидетели на това, че хората също правели абажури за идолите на боговете и богините. След това бяха носени и от дами в цяла Индия и днес носени в цял свят.

Новият дизайн и дизайн на глезените варират различно от различните страни и занаятчии от всички краища на света. Сватбените глезени са едни от най-скъпите глезени, където можете да видите страхотна работа на занаят, прикачени малки камбани, които звънят всеки път, когато се разхождат, скупчени скъпоценни камъни и перли, които изглеждат страхотно с вашите дрехи.

Индийски дизайн булчински анкелети:

Очарованието на глезенните бижута не може да бъде игнорирано. Някои гривни за булчински глезен, които можем да нареждаме сред най-добрите, са тук.

1. Булчински Анкелет с дизайн на паун в злато:
булчински-глезен-дизайн
Невестата без бижута и това също без заплащане и звука на малките звънци не е пълната невеста. Булките се разхождат бавно по брака си, а тромавото звучене на глезените, носени от булката, прави крачките й толкова специални. Тази златна анкета е проектирана с работа на минакари, малък паунов дизайн върху веригите, прикрепени към нея.

2. Сватбен анкел в сребро:

булчински-глезен-булчински-глезен-в-сребърен

Анкетите се виждат предимно в сребро и обикновено се носят от дамите в ежедневието. Тази булчинска анкета е красив пример за сребърни анцузи, напоени с малки диаманти и слой с малки камбани, които носят звука, когато булката ходи.

3. Сватбени глезени в Polki Диамант Дизайн:

булчински-глезен-булчински-Глезен-In-polki-диамант-дизайн

Налице е нов дизайн на пола диаманти в бижута мода. Диамантът в кръгла форма е обвит в злато и сребро и много пъти и в други метали. Пола дизайнът е така в тези дни, можете да видите булчински бижута, широко приети от fusionists.

4. Пърл и Кундан Анкелет:

булчински-глезен-перла-и-Kundan-глезен

Kundan бижутата са украсени от новото поколение в голям мащаб. Кунданската работа е оформена с огледала, покрити с метали, което изключително прави отлични бижута на ниска цена. Сватбени бижута е до голяма степен избрани да бъдат направени с кундан дизайн бижута. Тук има гривна от булчински глезен, изработена от кунданова работа.

Виж повече: Бебешки глезени

5. Негъвкав булчински кол:

булчински-глезен-негъвкав-булчински-глезен

Анкетите идват с гъвкав и негъвкав дизайн. Гъвкавият дизайн на анкетите може лесно да се движи на глезена, а негъвкавите глезени са твърди. Те са тежки в дизайна и в работата си. За да носите тези глезени, дизайнерите са направили винт, за да фиксират глезените правилно на нашата анкета.

6. Fancy булчински анкета с брошки:

булчински-глезен-фантазия-булчински-глезен-с-брошки

Невестата любов трезви дизайни определено ще обичаш обикновения ангел. Анцузи с една верига и красиви брошки накрая го правят много очарователна. Булките имат мехеди на краката си, които ще изглеждат страхотно с тези трезви конструирани глезени.

Виж повече: Дизайнерски глезени

7. Цветни блудни чорапи:

булчински-глезен-цветни-булчински-глезен

Анцузи с цветни диаманти също са гореща фаворит в бижута булчински. Колоритните диаманти в анкетата отговарят на носенето на булчински рокли. Момичетата обичат да носят съвпадащи бижута в своите нощни дни. Този дизайн и много други ще изпълнят вашите изисквания правилно.

8. Сватбени чорапи с висящи вериги:

булчински-глезен-с-висящи вериги

Анкетите се предлагат в много дизайни. Закачането на прикрепените вериги в една основна верига на анкета е много познатата конструкция във верижките. Тук анкелетната верига е направена по-привлекателна с опорни вериги с различна дължина с цветни диаманти в края. Тя прави красиви бижута за крака.

Виж повече: Прости глезени

9. Сватбена анкета с пръстен за пръсти:

булчински-глезен-булчински-глезен-с-палеца пръстен

Сватбеният анкел изглежда страхотно и пълен с пръстен, прикрепен към него. Краката на булката са покрити с красиви мехеди, а анкета с пръстен, прикрепен към нея, има страхотен ефект върху красотата на булката.

Сватбените глезени са основна част от орнамента, който булката носи. Традицията на носенето на индийски бижута прави булката по-красива. Традиционен поглед на благоприятен повод за злато, позлатени и сребърни или оксидирани бижута са горещи фаворити. Британски глезени гривни също са широко се вижда с инкрустирани камъни, скъпоценни камъни и перли, които ги правят по-привлекателни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. 9.

Leave A Comment

43 − 34 =