Най – добрите татуировки стикери и снимки Стилове в живота

Векове наред мъжете и жените са украсявали кожата си с декоративни илюстрации за културни или религиозни причини. В днешно време тенденцията продължава, като причината е по-лична. Докато постоянните татуировки все още са популярна форма на боди арт, те са скъпи, болезнени и отнемат много време. Татуировъчните стикери са алтернативно средство за декориране на тялото с фантастични изображения за кратък период от време. Татуировъчните стикери са евтини и подходящи за кожата и са широко популярни сред огромното мнозинство.

Най-добрите татуировки стикери и снимки:

Тук са нашите 9 най-добри татуировки стикери и снимки, както следва.

татуировка stickers

1. Бижута татуировка стикер:

скъпоценен камък Tattoo Sticker

Стикерите за татуировки Jewel служат като принадлежности за бижута за жени и момичета. Те са привлекателни и добавят определено количество от тялото към тялото. Тези временни татуировки за стикери на бижута са украсени с кристал, кристали и блясък, които са вградени в стикер. Те лесно лепило, за да създадат красив дизайн на татуировка. Стикерите за Jewel Tattoo се предлагат в безкраен масив от блестящи дизайни.

2. Блестящ татуировъчен стикер:

блясък Tattoo Sticker

Подправете живота си с стикери Glitter Tattoo, които добавят блясък и блясък на всеки празник. Различни блестящи татуировки дизайни добавят привлекателност и чар на личността на потребителя. Отивате за мач за футбол или крикет? Спорт флагът на любимия ти отбор с блясък татуировка стикер, който е на разположение под формата на националното знаме на много страни сред много други проекти.

Виж повече: Маями мастило татуировка дизайни за мъже

3. Стикер за татуировка на кристалния корем:

кристал Belly Tattoo

Кристалните коремни татуировки са специално създадени за онези жени, които обичат да се хвалят с коремния си бутон. Налични в асортимент от модели и покрити с кристали, те са привлекателни и значително подобряват красотата на жената. Те могат да се носят като ежедневно облекло или за вечер. Кристалните коремни татуировки са scintillating и така вие.

4. Татуировки за татуиране на лък:

Лък Tattoo Stickers

Момичета и лъкове се събират заедно. Независимо дали са на торби, обувки или рокли, те са неделими и се допълват взаимно. Не е чудно, че татуирането на лък е един от първите и най-важните решения за повечето жени. Стикерите за татуиране на лък са идеалният избор за жени и момичета, които искат да украсят тялото си с лъкове и панделки, но се страхуват да отидат под иглата. Този стик на татуировка с лък, който се предлага в различни размери и модели, прави декоративно парче боди арт.

5. Сълзателен татуировка на дракона:

свиреп Dragon Tattoo Sticker

Както се казва, "Момчетата са направени от жаби и охлюви и кученца опашки". Факт, който е много очевиден от странните видове татуировки на тялото, които обикновено предпочитат повечето хора. Мъжете са склонни да имат очарование от тъмната страна на природата и татуировките, които носят, обикновено са изображение на смърт и разрушение. Такова е природата на татуировката на дракона, често срещан и много популярен избор сред момчетата и мъжете.

Виж повече: Най-добрите мастила за татуировки

6. Татуировка за цветя:

цвете Tattoo Sticker

Една жена никога не губи от цветя, татуирани върху тялото й, независимо дали е в постоянна или временна форма. Цветните татуировки дават природна красота на жената. В някои случаи това е представяне на нейната вътрешна същност. Цветните татуировки стикери избухнаха с цвят и изглеждаха все едно завладяващо като постоянна татуировка, даваща на жените истински татуировки.

7. Стикери за татуировка на ръкава:

Калъф Tattoo Stickers

Стикерите за татуировки за ръкавици са създадени специално за мъжете. Те идват с племенни и бодлива тел вид. Те също изглеждат добре, когато се носят като гривна.

8. Татуировка за оцеляване:

оцелял Tattoo Sticker

Розовата лента, универсално носена от жените в подкрепа на рака на гърдата, се предлага като татуировка на стикер с думата Survivor, отпечатана навсякъде. Изглежда, че става и се гордее с жените, оцелели от животозастрашаващото заболяване.

Виж повече: Последни татуировки дизайни за момичета

9. Татуировки за устни:

Устна Tattoo Stickers

Glam на тези устни с татуировки стикери, които са на разположение в асортимент от цветни модели. Стикерите за татуировки за устни са перфектен начин да създадете раздвижване на костюм или забавна вечер с приятелките си. Те допълват вашите дрехи и стил, като ви оставят с размазващ поглед.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 3 =