9 страхотни рожденни пръстени бижута дизайни

Родният камък е скъпоценен камък, който представя нечий месец на раждане. Те могат да се носят като висулки и бижута. Историята на birthstones датира от дълго време. В древни времена практиката е да се пазят дванадесет камъни и да се носят всеки месец.

зодиакални rings

Въпреки това, носенето на един birthstone е на няколко века, тъй като те са променени поради обичаи, вкусове и преводи.

Пръстеновидни пръстеновидни дизайни за мъже и жени:

Ringstones пръстени са били носени от дълго време. Ето няколко дизайнерски пръстени:

1. Първоначалните двойки:

двойки-инициали-зодиакални-пръстени

Тези родословни пръстени са изработени от розово злато и имат инициали на двойка върху тях. Всеки пръстен има своя birthstone, прикрепен към първоначалния. Това е много сладка идея и тези пръстени изглеждат добре, когато се носят заедно. Тя може да бъде персонализирана според инициалите на имената на двойките.

2. Ringstone Family Tree в Сребърен:

семейни-дървесните Birthstones-пръстени

Този красив сребърен пръстен има родословно дърво. Всеки от рождения камък на семейството е затрупан върху дървото. Пръстенът има красив дизайн на дървото и изглежда много елегантен. Това е хубава идея, различна от единичните лични скъпоценни камъни, които хората носят, и тя може да бъде носена от всеки член на семейството.

Виж повече: Ruby каменни пръстени дизайни.

3. Обикновени двойни пръстени на звездата:

двойна зодиакални-пръстени

Този пръстен е изработен от сребро. Това е пръстен за двойки, тъй като има крайъгълен камък и на двамата партньори. Това е един от най-простите дизайнерски пръстени и може да се носи всеки ден.

4. Инфинити пръстени Крейнстоун:

безкрайност зодиакални-пръстени

Този сребърен пръстен има форма на безкрайност отпред. Тя има два вида свещени камъни, подредени по безкрайността. Изглежда елегантна и хубава. Тя е различна от обикновените дизайни на пръстените на рождения камък и е чудесно парче аксесоар.

5. Кръгъл пръстен със сърцевини:

клетка-пръстен-с-сърдечни камъни

Това е уникален звънец. Тя е направена от сребро и има клетка-подобна структура, която държи двете birthstones на двойка. Камъните са с форма на сърце и изглеждат изключително красиви. Този пръстен може да се носи на партита и други случаи. Това е хубав дар за двойка.

6. Пръстени за раждане на мъже:

зодиакални-пръстени-за-мъже

Тази възглавница, нарязана на златен пръстен за мъжете, е с елегантен и величествен външен вид. В центъра има цитруен кралски камък, с диаманти, обвити от двете страни. Тя е с кралски вид и се различава от обикновените дизайни. Това е един от най-добрите пръстени за мъже.

Виж повече: Коктейл пръстени дизайни.

7. Реколта от сребро:

ретро-сребро-Birthstone-пръстен

Този античен огнен овален пръстен има ретро вида. Той е пръстен с филигран и е регулируем. Има деликатен и красив дизайн. Пръстенът е изработен от сребърен месинг. Тя ще изглежда добре както на тийнейджъри, така и на възрастни.

8. Деликатен розов пръстен с Birthstone:

деликатен-розов пръстен

Този пръстен е изработен от сребро и има бял сапфир в средата. Пръстенът е преплетен и има роза в средата с листа от двете страни. Това е перфектен годежен пръстен.

9. Ring Moonstone Birthstone:

лунен камък-Birthstone-пръстен

Този уникален пръстен за изявление е направен от сребро и има Лунен камък за юни. Той има бохо филигрантен дизайн и изглежда доста на хора от всички възрасти.

Виж повече: Смешни пръстени за ангажимент.

Кръглите пръстени са били по-рано носени по доста по-суеверен начин, но в наши дни те са станали модни бижута. Хората обичат да носят рожденните си пръстени в пръстени, огърлици, обеци и т.н..

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

3 + 2 =