9 Сладко глезена Гривни за мъже и жени | Стилове в живота

Красотата на момиче или жена може да бъде по-красива с усилията, които те обичат да носят върху тях. Анкетите са една от най-обичаните жени за бижута, които са се побъркали. Независимо дали става дума за случайни партита или за сватбени събития, било то за да се съберат заедно или в нормален живот, жените имат избор за глезена в гардероба си за всеки случай. Тук имаме няколко дизайна на видовете гривни, които ще ви харесат да знаете. Глезените са носени отпреди векове.

Египетската цивилизация и индийската култура са най-важното за привеждане на глезените в правилна форма. Индийските жени носят гривни на гривни често навсякъде. Тя е приета като символ на това, че са женени. Но сега тя е широко приета от младите момичета като модни бижута.

Видове глезена:

Можете да видите глезените гривни в много дизайни и направени в злато, сребро, други метали, мъниста и т.н. и да избирате.

1. Гривна златна глезена:

златисто-anklets1

Тук са красивите глезени гривни направени в чисто злато. Момичетата и жените носят златни глезени само при много специални случаи, тъй като не е нещо да се носят във външната част. Индийските бракове имат традиция да носят златни глезени.

2. Гривна от сребърен глезен:

сребро anklets2

Сребърните глезени гривни са много чести сред жените. Сребърният блясък на бижутата е украсен от много хора. Намираме повече дизайни в сребро, носени от дами. Сребърни анцузи се носят от индийски дами дори редовно у дома.

3. Beaded Anklets:

профилиран anklets3

Тук са красивите анцузи, направени с колоритни мъниста, навити на дебел низ. Колегианските момичета са привлечени от гривни, тъй като изглеждат толкова модерни в дънки и къси поли. Момичетата носят и в един крак ангел, тъй като е станала нова мода. Мъжете днес също носят мъниста анцузи като част от модата.

4. Bonefoot Anklets:

боси-anklets4

Вижте този дизайн на анкета. Простият и трезвен дизайн на боси стъпалото може да се носи на плажове, които играят волейбол на вашето пълно забавление. Дизайнът е очарователен и просто ще изглеждате хладно с него.

Вижте повече: Дизайнерски гривни за жени

5. Чорапогащници:

сексапил-anklets5

Толкова сладко. Тези глезени имат сладки висящи очарователни като звезди, малки луни и цветя и т.н. Момичетата в училище и колежи ще обичат да носят този сладък anklet. Това може да бъде и най-добрият подарък за представяне на вашето момиче, дъщеря или любовта ви. Сигурно е, че тя ще я обича.

6. Анкета с трикове:

глезен-с-trinklets6

Тук има красив дизайн на анкета, прикрепен към него. Момичетата носят този дизайн най-вече когато участват във всеки танц. Звънците на трюмовете звучат толкова успокояващо за ушите и са обичани да слушат.

Виж повече: Гривни с гривни

7. Гривна за булчински глезен:

булчински-anklets7

Индийските бракове са приели анцузи като традиционно бижу. Невестата носи аскет, който е дебел и красив, предназначен да бъде най-добре с нейната сватбена рокля.

8. Анкета с пръстен пръст:

глезен-с-палеца ring8

Толкова е деликатен и прекрасен дизайн. Момичетата обичат да носят глезени с пръстени, изглеждат толкова красиви на глезена. Има много дизайни в дизайна на глезените гривни с прикрепен пръстен пръст. Целият дизайн на покриващите пръсти също са на разположение.

Вижте още: Гривна с верижен пръстен

9. Анкета в други метали:

глезен-в-друг-metals9

Тук е красив дизайн на анкета гривна, която е направена от мед. Много е модерен в днешния свят на модата да носи бижута в други метали, отколкото злато и сребро. Изглежда много фънки и за модата, съответстваща на западните облекла.

Така че тук видяхме красиви дизайни на глезена Гривни. Има огромни повече дизайни в anklet гривни. Можем да го наречем и анкелетски вериги. Глезените могат да се носят и на всеки един крак. Съществуват и значения, на кой крак носете анкета. В християнската религия се казва, че трябва да носим анкета на десния крак, тъй като всичко вляво е страна на дявола. Докато в западните страни се смята, че един ангел, носен в десния крак, символизира да бъде проститутка.

Но за онези, които са извън синьото, не правете нищо, като се вземат предвид световните съображения. Те правят това, което обичат. Анкетите са красиво изкуство, ако бижутата подобряват красотата ви.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

52 − 42 =