9 различни видове метални гривни | Стилове в живота

Медта е първият метал, който ще се използва в древно време и сега използваме метали като сребро, злато, за да направим гривни и различни орнаменти. Металните гривни са мълчаливият и лесен начин за придвижване на света за вашия стил. Можете дори да получите гривни от различни дизайни и модел и са на разположение в различни размери, в зависимост от размера на вашата китка.

метал bangles

Метални гривни и техните видове:

Можете да избирате гривни според понятието и да ги носите според стил и мода. Можете да маркирате модата си на другите, като носите уникални видове метални гривни.

1. Сребърен Метал Bangles:

сребро-метал-bangles1

Среброто е един от металите, чрез които можете да създавате красиви гривни, които биха могли да изящят ръката ви и да ви накарат да изглеждате страхотно и уникално от другите. Направените чрез този метал гривни са сребристи, но сега получаваме и гривни в оксидирана форма. Сребърните метални гривни изглеждат чудесно с всякакви принадлежности и ви карат да изглеждате различно във всеки аспект.

Прочетете още> Сребърни гривни за жени

2. Crystal украсени на черни метални Bangles:

кристално украсени върху черно-метал-bangles2

Тъй като кристалите са известни като необрязани диаманти, те изглеждат страхотни, ако са скупчени върху черни метални гривни. Украшенията правят ръката ви толкова красива, колкото тази част на външния вид и оставя хората безмълвна. Тези видове бижута могат да бъдат очаровани както от западната, така и от етническата принадлежност и могат да гратират всеки повод, който искате да направите да изглеждате уникални от другите.

3. Огледално изображение Черен метал Bangles:

огледален образ-черно-метал-bangles3

Между гривните от черен метал можете да вмъкнете огледално изображение, подобрявайки вида на гривните, както и ръцете си. Можете да получите невероятни дизайни на тези гривни и да го изберете според вашия стил и мода. Тези гривни могат да се носят в офиса, както и на ежедневна база. Той изглежда прост, но има докосване на елегантност в него.

Виж повече: Дизайн на пластмасови гривни

4. Традиционни стил Bangles в кафявите камъни и цветен дизайн:

традиционен стил-гривни-In-кафяви камъни-и-цветно-design4

Традиционните гривни на стилове изглеждат елегантни и подобряват външния вид във всеки момент от времето. Украшенията са покрити със скъпоценни кафяви и бели камъни, между цветята са издълбани златни метали, които правят удара на удара. Можете да носите тези гривни на сватбени тържества, тъй като могат да се носят с традиционно износване и да ви накарат да изглеждате по-красиви.

5. Golden Metal Bangles:

злато метални bangles5

Всички времена любими на всяка жена са златни. Кой може да каже не на злато и не може да се обърка със златни гривни. Златните метални гривни изглеждат уникални за всяка женска ръка и я карат да се чувства напълно завършена. Можете да получите различни дизайни и модел на златни гривни и можете да изберете един според вашия вкус и стил.

6. Обикновени сиви метални гривни:

прост-сиво-метал-bangles6

Тези сиви метални гривни изглеждат много прости, но с докосване на елегантност в него. Особено тийнейджърски възрастни момичета оценяват този вид гривни, тъй като те са прости, но уникални. Тези гривни се предлагат и в оксидирана форма. Можете да обедините тези гривни с дънки и каузални тениски и да създадете различен облик.

Виж повече: Обикновени дървени гривни

7. Античен индийски златни гривни в черно:

антики Индия златните гривни-In-black7

Златните гривни, ако имат окислен вид, подобряват появата на гривни многократно, оставяйки ви удивени в щастие. Носителят на гривни не може да бъде оставен забелязан от всички и по този начин ви дава възможност да създадете своя собствена мода и стил.

8. Усукани сребърни и медни метали:

усукана сребро и мед-метали-bangle8

Когато среброто и медта се смесват, създадените гривни са наистина страхотни и не можете да устоите на себе си да притежавате едно от тях. И двата метала са усукани по определен начин, за да създадат уникален дизайн. Те изглеждат прости, но са много уникални. Тя може да е благодарна за всеки повод и можете да откроите модата и стила си.

Виж повече: Най-новите дизайни на стъклени гривни

9. Уникални бели метални накрайници:

уникален бял метал-bangles9

Металният гривна в бяло е любимото на жените. Можете да релефирате скъпоценния бял камък между гривните, което подобрява красотата на гривната. Те са милостиви и женските любовни грациозни аксесоари и създават мода от нея.

Момичетата и жените обичат да се грижат за гривните, тъй като им дават пълен поглед, както и ръцете им. Можете да решите да носите гривните според Вашия вкус и мода, тъй като получавате много видове гривни от различни метали. Металните гривни могат да се носят по всяко време и да ги получите според джобния си размер. Можете да получите цвъркане модел и дизайн на метални гривни и изглеждат различни от другите.

Leave A Comment

− 1 = 1